Şimdi Ara

Bind Komutu [Sorun Çözüldü - Birazda Yardım :)]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
27.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Komutu su sekilde yazmanız gerekiyor.

bind (istediginiz bir harf - tus) "(komut) (burayada komut icin gereken anahtar kelime - cümle)

Yani istediginiz bir tus derken sadece su tusları kullanabilirsiniz.

tab 
    enter
    escape
    space
    backspace
    uparrow
    downarrow
    leftarrow
    rightarrow
    alt
    ctrl
    shift
    ins
    del
    pgdn
    pgup
    home
    end
    kp_home
    kp_uparrow
    kp_pgup
    kp_leftarrow
    kp_5
    kp_rightarrow
    kp_end
    kp_downarrow
    kp_pgdn
    kp_enter
    kp_ins
    kp_del
    kp_slash
    kp_multiply
    kp_minus
    kp_plus
    capslock
    joy1-4
    aux1-31
    mwheeldown
    mwheelup
    mouse1-5
    pause

Hepsini tam olarak bende bilmiyorum :D

Komut derkende mesela trade servera girdiniz hep ctrl + v yapmaktan bıktınızbunun icin bir kolaylık var."say" komutu. Komut yerine istediginiz komutu yazabilirsiniz say komutu gibi.

Anahtar kelime derkende yani say demek yazmak anlamında console'da yani console'a say Selling hats yazarsanız kendısı yazmıs olur. Anahtar kelime hangi kelime - cümle olacagını belırtıyor.

Ornek kod: bind alt "say Selling hat and weps."

Bu kodu console'a yazdıgınızda oyununuza donup her alt tusuna bastıgınızda Selling hat and weps yazar.

Neyse iyi gunler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McnShn -- 28 Ağustos 2012; 15:00:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

FiveM Bind Komutu: Tuşları Kişiselleştirme Rehberi

FiveM bind komutu, oyun içinde belirli tuşlara eylemler atamanıza olanak tanır. Bu, oyun deneyiminizi özelleştirmenize ve oyun içi eylemleri daha verimli bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olabilir.

FiveM Tuş Atama Kodu

Bir tuşa eylem atamak için aşağıdaki kodu kullanabilirsin:

bind [tuş] [komut]

Örneğin, "E" tuşuna "el kaldırma" eylemini atamak için şu kodu kullanmalısın:

bind e +voiceactivate

FiveM Tuş Atama Kodu Kaldırma

Bir tuşa atanmış bir eylemi kaldırmak için aşağıdaki kodu kullanabilirsin:

unbind [tuş]

Örneğin, "E" tuşuna atanmış "el kaldırma" eylemini kaldırmak için şu kodu kullanmalısın:

unbind e

FiveM Bind Say Komutu

FiveM'de şu anda kaç bind komutunun atandığını kontrol etmek için "bind say" komutunu kullanabilirsin. Bu, tuş atamalarını yönetmene ve kaç komutunun atanmış olduğunu takip etmene yardımcı olabilir.

Önemli Notlar

• Bazı tuşlar FiveM tarafından zaten kullanılmaktadır, bu nedenle bu tuşlara eylem atayamayabilirsin.
    • Kodları her zaman oyun konsoluna girdiğinden emin ol.
    • Tuş atamaları kişisel tercihlere bağlıdır, bu nedenle sana uygun olan tuşları bulmak için denemeler yapmaktan çekinme.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eskiden bunun 6v6 için olan ENEMY MEDIC DOWN! vs gibi komutlarını yazıp forumda yayınlamıştım çoğu kişiye yayılmıştı.

Komut tam olarak şöyle, örneğin:

bind ü "say Selling hats."

Yani tuşa atayacağın konsol komutunu tırnak içerisine alman lazım diye biliyorum. Ayrıca oyundaki cfg klasörünün içerisine .cfg uzantılı autoexec adında bir dosya oluşturup, not defteriyle açıp bu verdiğim komutu içine yazarsan oyuna her girdiğinde konsolu açıp tekrar tekrar yazman gerekmez. Ha bir de Set Launch Options'a -autoexec girmen lazım yanlış hatırlamıyorsam.
  • Sorunu cozdum tamam tırnak ıcıne alıyordum yine ama ü tusunu kabul etmıyordu galıba. Tesekkurler yınede :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: McnShn

Sorunu cozdum tamam tırnak ıcıne alıyordum yine ama ü tusunu kabul etmıyordu galıba. Tesekkurler yınede :).

Sorun çözüldü ise konuya attığın ilk msjı editleyim SORUN ÇÖZÜLDÜ yazarmısın forumun temizliği açısından ayrıca
    içeriğinede nasıl çözdüğünü anlatırsan böyle bi sorun ile karşılaşanlar direk bu konuya girip bakabilir diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.