quote:Orijinalden alıntı: SellYourSoul quote:Orijinalden alıntı: J. MacTavish quote:Orijinalden alıntı: SellYourSoul quote:Orijinalden alıntı: Katates Pızartması quote:Orijinalden alıntı: iamburak quote:Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe Lan biz senelerdir yarbayız sesimiz çıkmıyor, Kaç mesajda hangi rütbe oluyor ona nereden bakıyorduk? 2001 de yeni rutbe alicaz biz 2001 geçti hocam. fail olmuşsun Biri bana olayı anlatsın Adam 2001.mesaj demiş sen yıl olarak algılamışsın
quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas quote:Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe Lan biz senelerdir yarbayız sesimiz çıkmıyor, Geliyorum. Az kalmış başarabilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: J. MacTavish quote:Orijinalden alıntı: SellYourSoul quote:Orijinalden alıntı: J. MacTavish quote:Orijinalden alıntı: SellYourSoul quote:Orijinalden alıntı: Katates Pızartması quote:Orijinalden alıntı: iamburak quote:Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe Lan biz senelerdir yarbayız sesimiz çıkmıyor, Kaç mesajda hangi rütbe oluyor ona nereden bakıyorduk? 2001 de yeni rutbe alicaz biz 2001 geçti hocam. fail olmuşsun Biri bana olayı anlatsın Adam 2001.mesaj demiş sen yıl olarak algılamışsın İnanmıyorum gerçekten mesaj sayısını mı kastetmiş
quote:Orijinalden alıntı: J. MacTavish quote:Orijinalden alıntı: SellYourSoul quote:Orijinalden alıntı: J. MacTavish quote:Orijinalden alıntı: SellYourSoul quote:Orijinalden alıntı: Katates Pızartması quote:Orijinalden alıntı: iamburak quote:Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe Lan biz senelerdir yarbayız sesimiz çıkmıyor, Kaç mesajda hangi rütbe oluyor ona nereden bakıyorduk? 2001 de yeni rutbe alicaz biz 2001 geçti hocam. fail olmuşsun Biri bana olayı anlatsın Adam 2001.mesaj demiş sen yıl olarak algılamışsın