Şimdi Ara

Binary Domain (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
9.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ybektas55

Oyun bende de hata veriyor.
    Configuration Tool u açıyorum gerekli ayarları yapıp Save and Quit e tıkladığımdaşöyle bir uyarı çıkıyor

Unhandled exception has occurred in your application. If you click
    Continue. the application will ignore this error and attemt to continue. If
    you click Quit. the application will close immediately.

Access to the path ;\savedata'is denied.

Oyunun kurulu olduğu dizine savedata adıyla yeni bir klasör aç ve bu açtığın klasörün içine UserCFG adında bir metin dosyası oluştur ve sonra BinaryDomainConfiguration uygulamasını açıp gerekli ayarlamalarını yapıp kaydettikten sonra oyunun gerekli simgesinden oyunu aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seven_7

quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Oyun bende de hata veriyor.
    Configuration Tool u açıyorum gerekli ayarları yapıp Save and Quit e tıkladığımdaşöyle bir uyarı çıkıyor

Unhandled exception has occurred in your application. If you click
    Continue. the application will ignore this error and attemt to continue. If
    you click Quit. the application will close immediately.

Access to the path ;\savedata'is denied.

Oyunun kurulu olduğu dizine savedata adıyla yeni bir klasör aç ve bu açtığın klasörün içine UserCFG adında bir metin dosyası oluştur ve sonra BinaryDomainConfiguration uygulamasını açıp gerekli ayarlamalarını yapıp kaydettikten sonra oyunun gerekli simgesinden oyunu aç.

Tamam oldu teşekkürler.
    Bu arada Sniper Elite çıktı bu oyun 2. plana düştü.

• Oyun kaliteli gibi duruyor
  • Oyun gayet güzel. Siper alıp ateş etme sistemi ve kamera açılarıyla Gears of War'ı hatırlattı, taktiksel harekat sistemiyle Rainbow Six'e benziyor biraz. Atılın kurtlarım diyorum salıyorum elemanları ama biraz aptallar sanki pek işe yaramıyorlar

Olumsuz yorumlara takılmayın, deneyin.. Bir çok oyuna benzerliği sebebiyle ''Çakma'' olarak nitelendirilse de bence denemeğe değer. 360 gamepad desteği olması ayrı güzel. Ben çok keyif aldım ve şöyle bir bakayım derken 3 bölümü bitirmiştim:)

Sesli komut sistemi kapanıyor mu diye sormuş bir arkadaş; Evet kapanıyor ben kapattım da nerden emin değilim, iş çıkışı bi bakar mesajımı düzenlerim.

Ekleme: Sesli komut sistemini kapatmak için; ''Options -> Game Settings -> Voice Input=Off'' şeklinde ayarladıktan sonra ses komutları yerine cevap seçeneklerinde ilgili tuşlar çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 3 Mayıs 2012; 22:02:33 >

• Bu oyun neden bu kadar az ilgi çekti de underrated oldu.
    Gayet güzel hikayesi var hikaye anlatışı da bir iki flashback videosuyla oyunun başında verilmiş. Ama esas olarak farklılık ve çeşitlilik gayet iyi oyunda. Futuristik tasarım binalar araçlar gayet guzel. Oyunun bir yerinde otomobil fabrikası gibi bir yerden gectik hatta. boss olabilecek buyuk robotlarda gayet zorlu oluyor ileriki bölümlerde.

Bence oyunu oynayın ... :)

Sadece mikrofonla 4-5 kez denememe rağmen komut olayını yapamadım yapan varsa soylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 6 Mayıs 2012; 15:56:29 >
  • Klavye ayarları nasıl yapılıyor ben yaptım güzel olmadı xbox emilatörü ile kolu denedim kolda rahat ettirmedi oyunun konturolleri sorunlu yada ben yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Klavye ayarları nasıl yapılıyor ben yaptım güzel olmadı xbox emilatörü ile kolu denedim kolda rahat ettirmedi oyunun konturolleri sorunlu yada ben yapamadım.

Oyunun kurulu olduğu dosyada BinaryDomainConfigration'ı açın 'Input Configuariton' kısmından ayarları yapabilirsiniz.Ayrıca en alttaki 'Input Display Icons' u da Keyboard olarak ayarlarsanız oyun içinde ki tutorial veya tuş basılması gereken yerlerde xbox cont. yerine klavye tuşları çıkacaktır.
  • Denerim bunuda.
  • Son dönemde çıkan güzel oyunlardan. Hikayesi biraz daha detaylı olabilirdi ama şu haliyle bile çok iyi. Oynanabilirlik klavye ile hiç denemedim Xbox360 gamepadi takıp oynadım ve çok kolay. Auto Aim'i kapattığınızda bile nişan alması sıkıntı çıkarmıyor.

Bölümler, sesler, karakterler, düşman çeşitleri hepsi çok detaylı. Bir de sesli komut olayı var ki eğer aksanı tutturabilirseniz oyunu tam olarak kolaylaştırmasa da çok daha eğlenceli hale getiriyor. Özellikle de evin içinde Charge!, Fire! diye bağırırken daha bir eğleniyorsunuz.

Grafikler çok üst düzey değil ama laptopta bile kasmadan bu grafikleri veriyor olması ayrıca etkileyici.

Sözün özü gerçekten underrated bir oyun. Filmi yapılsa demeden edemiyor insan. Biraz Terminator, biraz da I, Robot karışımı güzel tutmuş.
  • Hiç ss yok.
  • Oyunla ilgili ekran görüntüleri konuya eklendi.
  • yeni bitirdim oyunu spoiler vermeyeyim şimdi ama bayağı hoş olmuş son bölümler.
  • Oyun yenimi cikti? Nasil oynamaya deger mi?
  • Dün 1. bölümü bitirdim çıktım oyundan.
    Bugün tekrar açtığımda kayıtlı oyun yok yeniden başlama butonu aktif.
    Save sorunu var galiba nasıl düzeltebilirim.
    Oyun güzel hoşuma gitti benim.
  • 2 Gün önce yükledim ve şuan bitirdim harika bir oyun tavsiye ederim .dd
  • Çok Güzel Oyun Tavsiye ederim özellikle konusunu çok beğendim save sorunu yaşayanlar oyunu steam bin klasorune taşısınlar o zaman düzeliyor kontroller içinde BinaryDomainConfiguration a tıklayıp ınput configuration dan keyboard ı şeçin
  • Bugun biraz oynadim orta halli bir oyun. Adamlar hic zahmet edipte sunu biraz olsun pc;ye uyarlayalim dememisler tamamen konsol portu ki ben daha once bu kadar orjinal port edilmis baska bir oyun oynamadim. Kontroller Xbox gamepad kullanmama ragmen vasat. Optimasyon sorunu yok zaten olmasida dusunulemez 100% port olan bir oyun icin.

Bitiren arkadaslar konusu guzel diyor bakalim ilerleyelim eger sararsa bitiririm yoksa direk silerim.
  • oyunu yükledim ama yardımcımın bana sorduğu soruları cevaplandıramıyorum gamepad ile oynuyorum yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrangeMusic Inc.

oyunu yükledim ama yardımcımın bana sorduğu soruları cevaplandıramıyorum gamepad ile oynuyorum yardım ederseniz sevinirim.

Ayarlar bolumunden sesli kontrol ozelligini kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

Orijinalden alıntı: StrangeMusic Inc.

oyunu yükledim ama yardımcımın bana sorduğu soruları cevaplandıramıyorum gamepad ile oynuyorum yardım ederseniz sevinirim.

Ayarlar bolumunden sesli kontrol ozelligini kapat.

çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.