Şimdi Ara

Binance ile yaklaşık 40 lira kazanmak ister misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Binance ile yaklaşık 40 lira kazanmak ister misiniz?

Referans linki: https://www.trbinance.com/account/signup?ref=Y6R86G4C

BinanceTR, Referanslı üyelik linkinden üye olup kimlik onayı yaptıktan sonra Türk Lirası ile istediğiniz miktarda yatırım yapmanız halinde 6 SXP (Yaklaşık 40 TL değerinde) veriyor. Bir önceki kampanyasında kazanılan SXP'ler hesaplara geçmeye başladı, bu yeni kampanyayı başlattılar. İstenilen dediğim gibi Türk Lirası ile yatırım yapmak ya da SXP/TRY işlem çiftinde 10 SXP alım satım işlemini tamamlamak. Bu şekilde hem ben hem siz 6 SXP kazanıyoruz. Detaylar şu şekilde;

Etkinlik Dönemi: 3 Kasım, 21.00 - 11 Kasım, 23.59

Binance TR daha önce yaptığı Davet Et, SXP Kazan etkinliğinden aldığı olumlu dönüşleri değerlendirerek; Davet Et, 2 KAT SXP Kazan etkinliğini sizlere duyurmaktan mutluluk duyar.

Nasıl Katılırım?

• Etkinlik döneminde referans bağlantın ile arkadaşlarını davet et!
    • Davet ettiğin arkadaşların ilk Türk Lirası yatırma işlemini tamamladığında veya SXP/TRY işlem çiftinde 10 SXP alım satım işlemini tamamladığında, hem siz hem de arkadaşınız 6 adet SXP kazanır.
    • Daha fazla arkadaşını davet et, daha fazla SXP kazan.

Etkinlik Kuralları: 

• 6 SXP ödüllü etkinlik 50.000 TL değerinde SXP ödülü ile sınırlıdır. 
    • Ödüle hak kazanmak için gereken Türk Lirası yatırma işleminde minimum tutar bulunmamaktadır.
    • Ödüller, etkinlik bitiş tarihinden itibaren 2 hafta içinde dağıtılacaktır.
    • Binance TR, gerektiğinde katılım şartlarını ve promosyonu değiştirme hakkını saklı tutar.

Referans linki: https://www.trbinance.com/account/signup?ref=Y6R86G4C

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kampanya bitti!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.