Şimdi Ara

Binamda hangi altyapı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba malum Ocak 2019da internet paketleri değişecek diyorlar tahutlu bir tarifeye girmek istemiyorum turknetten baktığımda binanizda altyapı yok diyorlar ama evin önüne kadar Cat6 kablosu geliyor ve bu kutu var binada Superonline reklamı var yapistirmislar her yere Vodafonenun da reklamı var hangi internet servis sağlayıciyi seçeneğime karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• attığınız kabin türk telekomun fibernet kabini 100 mbps rahatlıkla alabilirsiniz türknet ve superonline bu kabinlerden hizmet vermiyor netspeed, millenicom, oris (emin değilim bu firmadan) hizmet veriyor bazı yerlerde vodafone da hizmet veriyor, yakınında superonline kabini de olabilir çekmediğiniz

Abone olduğunuzda telekom ekibi gelip kurulumu yapacak size router verilecek bu cihazı değiştiremiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 31 Temmuz 2018; 16:11:38 >
  • Kabin turktelekom ama anlamadığım olay şu binanın içinde full Superonline fiber var paket alın vs broşürleri var ve sokakta Superonline kapakları var kaldırımda falan binada başka kutu olabilir çok dikkatli bakamadım bir de benim evin önünden sarkan kablo diğer evlerin içine kadar giriyor eve daha tam taşınmadim o yüzden sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum bu arada evin önünde sokakta büyük bir internet kutusu var ama üstünde TT veya sol hakkında bir bilgi yazmiyor

• TLamir kullanıcısına yanıt
    superonline ın sitesinden binanızı kontrol edebilirsiniz veya yakındaki bayiye ulaşıp ta sorabilirsiniz eğer superonline varsa superonline üzerinden vodafone'da alabiliyorsunuz malum turkcell en fazla 24 mbps aknli paket verirken vodafone 100 mbps'e kadar aknli paketleri var

Turkcell altyapısı varsa eve kadar fiber de olabilir aynı cat6 kablo da olabilir ev içinde istediğiniz yere çektirmek sıkntı olmaz elektrikçi ile de servis sağlayıcınızdan yardım alabilirsiniz
    ayrıca superonline da bayiye özel paketler oluyor 8 mbps uploadlı paketler mesela bayiye gidip konuşun alacaksınız
  • Sol dan sorgulattigimda fiber gözüküyor tt den baktığımda da fiber gözüküyor mileni sen bakınca 100mbs diyor turknetten bakınca altyapı yok diyor aynı binada hem tt hem sol fiber hattı olması mümkün mü ?

mümkün, türknet başka firmaların fiberinden hizmet vermediği için yok gösteriyor türknetin kendi fiberi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • binanızın farklı bir yerine takmiş olabilir turkcell kendi internet kabinini bodrumdada olabilir elektrik panolarının oldugu yerdede olabilir arayip sorun turkcell superonline müşteri hizmetlerini belki vardir binada altyapı var ise turkcell bağlatmanız daha iyi olur
  • Vodafone nete bakabilirsin

• Vodafone düşünüyordum ama öğrenciyim 24 ay taahhüt fazla geliyor

Öğrenci paketi olması lazım 12 ay

• Binamda hangi altyapı var

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    100GB kota az ama 100Mbps için iyi fiyat...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.