Şimdi Ara

Bina yöneticisi tek taraflı fesh etti. 1 yılı aşkın süredir bina yöneticisi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Aydın efelerde bulanan 16 dairelik apaetmanimizda 1 sene önce yönetici toplantı yapti. Toplantıya katılım sağlanmadı. 2 gun sonra yönetici toplantiya katilim saglanmadıgı için , borcları toplayamadıgım için tek taraflı fesh ediyorum diye kapiya kagit astı. 1 senedir yöneticimiz bulunmuyor.Haliyle bina şuanda kaos halinde.Benim bildigim kadariyla 1. Toplanti yapilir katilim saglanmaz ise 7-15 gün arasında 2. Toplantı yapılır. 2. Toplantiya da katilim saglanmaz ise sulh hukuk mahkemesine basvuru yapilir disaridan bir yönetici (bina yonetim sirketleri) atanmasi saglanır.


    Yönetici 1. Toplantidan sonra istifa edebilir mi? Edebilirse de yasal olarak gecerliligi var mi? Istifa edildiginde de toplanti ayarlayip yenisi sectirmek zorunda diye biliyorum.


    2. Olarak cimere şikayet edilse herhangi bir sonuç çıkar mı? Ben 16 daireden birisiyim ve sürekli binanın herhangi bir yeri için zilime basılıp rahatsız ediliyorum.Hatta sukunetimi koruamama aşamasına geldi. Yasal haklarımı ve neler yapmam gerektiğini ögrenmek istiyorum. Cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.








  • Zorla yöneticilik yaptıramazsın, çok yönetici lazım ise sen yap diğerleri sana biat etsin ;)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sacmalayan arkadaşım. Adam zorla bana yöneticilik yaptirmaya calisiyor. Elime paspası aldırıp binayı temizletmeye calisiyor. Düpdüz arkadaşım adam sorunlu olduğu için 15 daireden kimse gitmedi.Sorumluluklarını bilmedikleri icin degil.Okuduğunu anlayamayan arkadaşım zorla nasıl yaptırabilirim diye sormuyorum yasal haklarım neler diye soruyorum. Ne meraklısınız boş konuşmaya

  • Dıger okuayacak arkadaşlar için de. Son yönetici her sene binanın bir yerini mazeret ede ede gözünü kestirdigi bir aileye musallat oldu. Darp da , tehditte , mobing de var gücünün yetmediğine de diger daireleri dolasarak karalama yoluyla adını cıkardı. Bu konuyu acmadan önce de bir komşumun kapisina dikildi arabani oraya niye park ettin bir daha park et bak sana neler yapiyorum vs vs diyerek tehdit etti. Bu sekilde birisine bisi yaptiracak. Lütfen bir bilginiz var ise cevap yazın. Geyik muhabbeti için paylasmadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.