Şimdi Ara

bina içi ve dışı olmak üzere 2 kameralı set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar. binanın dışına birde içerisine kamera koymak istiyorum. kurulumu vs ben yaparım. set olarak önerisi olan var mı? (kamera hdd kablo cihaz gibi)



  • set olarak bakmayın bu işlere. kendiniz toplayacaksınız. ahd kamera sistemi kurabilirsin. 4 kanal bir kayıt cihazı 1-2 tb hdd 5-10 amper bir adaptor elektrik kesintilerine karşı 600-650 va bir ups. 2 kamera ile bir binanın güvenliğini sağlamak pek mümkün değil ama bina kapısının önünü göreyim bir de heme bina içine takıp gelenin yüzünü göreyim diyorsanız yeterli olur.

    4 kanal alacağınız için ihtiyaç dahilinde gerekirse 1-2 kamera daha ekleyebilirsiniz. neutron markasını şiddetle tavsiye ederim. kameraları içi dış diye ayırmaya gerek. içeriye takacağınız kamerayı dome almak yerine daha küçük kibar duran dış mekan tipli bir kamera seçin hem montajı kolay olur. hemde dome de yaşayacağınız problemleri yaşamazsınız. dome nin e büyük avantajı asma tavan veya iç kısmı boş kalan alcı pan tarzı tavanlarda hernahngi bir kablo göstermeden. tavanın boş kalan iç kısmına kabloları sokuşturmak. onun dışında ayaklı şekil deiyeceğimiz bir çok kişiye göre outdoor denilen kameralar kadar sağlıklı yada uzun ömürlü değiller.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.