buna ilaveten airties rt205 modemim var. bimeksten aldım. bunun sürücüsünü indirirken hangi driverı seçecem? smile mı, türk telekom mu, standart mı hangisi? cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Driver'ı yüklerken ordan Türk Telekom'u buluyorsun seçenekler arasından.Standart yani .
Şifre ekranında uzantılar farklıdır zaten ordan ayırt edilir
quote:
Orjinalden alıntı: The After Toucher
Driver'ı yüklerken ordan Türk Telekom'u buluyorsun seçenekler arasından.Standart yani .
Şifre ekranında uzantılar farklıdır zaten ordan ayırt edilir
hem türk telekom seçeneği var hem de standart. ben ise modemimi bimeksten aldım. hangisinin driverini indirmem doğru olur?
bir de o driverlar bin uzantılı açamadım maalesef. bunu nasıl açabilirim?
Modemin ayar sayfasına girdikden sonra,soldaki menüden; Araçlar>Firmware Güncelleme yi açın daha sonra gözat'dan indirdiğiniz dosyayı seçin ve Güncelle butonuna tıklayın..
Modemin ayar sayfasına girdikden sonra,soldaki menüden; Araçlar>Firmware Güncelleme yi açın daha sonra gözat'dan indirdiğiniz dosyayı seçin ve Güncelle butonuna tıklayın..
Yalnız sol menüdeki butonlar inaktif.
iso buster adlı programla bin uzantılı dosyaları açabilirsin....