Şimdi Ara

Bin-Jip - 3 Iron (2004) | Boş Ev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Eminim izleyeniniz vardır.Arkadaşlar alt yazıyı toplasanız topu topu 30-40 satır bir yazı vardır.Filmde neredeyse hiç konuşulmuyor.Kim Ki-duk adeta filmdeki karakterler yerine izleyici konuşturuyor.Fazla romantik film izlemem ama bu bambaşka gerçekten izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim.Ayrıca ara ara çalan o natacha atlas'ın şarkısı manyak birşey arkadaşlar hele filmle birleştiğinde insanı duygulandırmaması elde değil..

İşte o şarkı:

-------------------------------------------

Konusu:
    Kendine ait bir hayatı olmayan, diğer insanların yaşamına kendi yöntemleri ile ortak olan bir adam... Ve yardıma ihtiyacı olan genç ve güzel bir kadın... Tatile giden insanların evlerini kullanarak yaşayan ve karşılığını kendince bozulmuş ev aletlerini onararak ödeyen tuhaf bir adamın hikayesi... Yine böyle bir misafirliği sırasında evde yalnız olmadığını fark eder. Evde kocası tarafından işkence gören genç bir kadınla karşılaşan adam oldukça şaşkındır. İlk başta birbirlerinden çok farklı görünen bu iki insan giderek yakınlaşır ve aralarında sıradışı bir ilişki başlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hayatımda izlediğin en iyi ilk 5 film arasına girdi bile. Bir şaheser diyebilirim, izlediğim en iyi Kore filmide diyebilirim. Ben romantik aşk filmlerindne hiç hoşlanmam ama bu film kesinlikle en iyisi.

We Know The Truth, Cause We Told The Lies
  • Shi gan ve Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom favorilerimden

yalnız izlenmesi gereken, sizi farklı dunyalar içine sokan bir film..

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean) İşletim Sistemi
  • şuanda iniyor kısmet olursa yarın ilk işim izlemek olacak..
  • Filmle tanışmam çok farklı olmuştur.. sene 2006 da bir cafede sevdiğim abi ile laflıyorduk birden telefonu çaLdı ve bu Filmin Muzigi (yukardaki youtubede calan sound'un başlangıcı) o anda sordum abi bu muzik nedir diye bir filmde dinlediğini ve cok begendigini soyledi. filmi indirdim izledim aradan 2-3 yıl geçmişti bir tv programın sounda calıyordu bu sarki o zaman bir kez daha izlemiştim..

8/10

Yönetmenin şu filminide izlemenizi öneririm.

7.5/10

• Şimdi gene izleyesim geldi, süperdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .DeDe. -- 24 Ağustos 2012; 1:50:49 >

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Şimdi izledim.Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden bir tanesi.Sonuna kadar zor dayanabildim.

kastım sana değil gülmemi yadırgama sadece yoruma birlen gülesim geldi o derece leş diyorsun yani
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.