Şimdi Ara

bin dosyası ve oyun dosyası çıkartma acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar netten oyun indirdim ama arada böyle denk geliyor bilmediğim için siliyordum.yine öyle 2 tane oyun denk geldi ve size sorayım dedim. bin dosyayı neyle çıkarıpda oyunu yükleyecez?

bide ayrıca böyle var.normalde winrardan tıklayıp klasöre çıkart diyorduk ama bunlarda öyle bir seçenek yok? yardım ederseniz sevinirim.

• daemon tools sana yardımcı olur yada poweriso ama daemon toolsu daha çok tavsiye ederim
  • sa dstm poweriso war zaten bilgisayarımda ama yapamadım anlatır mısın?
  • poweriso da sorun yapabilir hatırladığım kadarı ile, daemon toolsu bir kur bence, bilgisyar acıldıgnda sağ alt köşedeki ikonuna sağ tıklayıp istediğin sanal sürücü üzerine gelip "mount image" seçeneğini seç sonra bin dosyasını seç yapabilirsin diye umuyorum ama bu bin dosyaları biraz sorunludur .cue uzantılı dosyalar ile birlikte olması gerekebilir yinede yapabilirsin.
  • yanında .cue de var zaten dstm? peki diğer sorun hakkında bi bilgin var mı?
  • http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/34494-hjsplit-ile-001-002-uzantili-dosyalari-birlestirme.html

belki bu işini görür onun dışında çok zamanım yok kusura bakma çıkmam lazım yoksa yardım ederdim bayagı :) iyi aksamlar :)
  • dstm o programı denedım şimdi sadece hepsini 1 part haline getirdi ama uzantısı aynı hani bişi değişmedi yani :S poweriso açmadı :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün akşam arkadaşımda kuramamış aynı oyunu yardım istedi aynı oyun için, teamviewer la hallettik.
    Önce deamon tools yükle, (Türkçe olsun, çünkü bendeki Türkçe ve ordan bakıp yazıyorum)
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=daemon-tools-lite&lid=2054
    saatin oradaki deamon tools ikonuna sağ tıkla sanal aygıtlar-bir çoklu ortak takılı değil-bir kalıp dosyası yerleştir de-gow-hu2011.cue yi göster.
    Makinan imajı cd olarak görecektir, sonra oyunu yükleyebilrsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

Dün akşam arkadaşımda kuramamış aynı oyunu yardım istedi aynı oyun için, teamviewer la hallettik.
    Önce deamon tools yükle, (Türkçe olsun, çünkü bendeki Türkçe ve ordan bakıp yazıyorum)
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=daemon-tools-lite&lid=2054
    saatin oradaki deamon tools ikonuna sağ tıkla sanal aygıtlar-bir çoklu ortak takılı değil-bir kalıp dosyası yerleştir de-gow-hu2011.cue yi göster.
    Makinan imajı cd olarak görecektir, sonra oyunu yükleyebilrsin.

saolasın dstm ya yükledim sayende.. şimdi diğer sorun kaldı diğerini nasıl halledecez beyler ya?

• meraba arkadaslar ben oyunlarin sesini cikarmak icin pir program ariyorum varsa lutfen paylasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.