Şimdi Ara

Bimere bi dilekce gonderdim - Hakli ciktim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edit 2 : Bazen sadece hakli cikarsin beni kaale alsalar bu kadar insanimiz olmez, yaralanmaz veya sakat kalmazdi.

Dun gonderdim. Dogru mu yaptim bilmiyorum ama konu icimi yedi bitirdi yazdan beri. hani bi soylenti vardi cocukken serhat dersanesine gidersen askeriyede eliyolarmis diye, bu yaz onun tam tersi oldugunu gordum. cemaat evlerindeki abiler ordakileri askeriyeye girme konusunda ikna ediyolardi ve arkadaslarimi mulakat zamani harp okulunda gordum. 4 kisilik gruplar halinde baslarinda 1 subay. hepsi de girdi tabii. bu sene yeniden ygs ye girmek istiyodum ama vazgectim bu olay yuzunden. madem hayallerimi caldilar, ben de bunu bildirmek istedim. koca devlet illa haberi vardir ama yine de kendimi rahatlattim boylelikle. bu yolla girmis tum askerlerin suan nerede olursa olsun tespit edilip ihrac edilmesini istedim, komutanlarin cikip cemaat yuzunden hapse girdik diye zirladigindan ve simdi de cemaat ogrencilerini askeriyeye aldiklarindan bahsettim. hatta bu cemaat teror orgutu oldugundan asker terorist mi diye sorguladim. bimer e yazilan seylerin kaale alindigini duydugum icin yazdim bu dilekceyi. belki basim belaya girer, belki guzel gunlerin baslangici olur ama buyuk ihtimal de unutulur gider. en ust makamlara kadar iletilmesini de istedim, umarim iyi birisine denk gelir dilekcem o da en iyi sekilde iletir ustlerine.

edit : bu yuzden artik askerlik yapmak istemedigimi de belirttim, milliyetci bir yanim oldugunu vurgulayip bu yuzden o yanimin yok oldugunu belli ettim, alttan alttan 25 yasimda bana askerlik mektubu yollamayin mesaji da verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotosikletPilotu -- 15 Eylül 2016; 13:53:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şey çıkmaz.

• Ben hiçbirşey anlamadım yav

• Şöyle birşey çıkar ispat isterler ispat edemezsen suçladığın kurumlarada bu durum bildirilirse ki bildirilir davalık olursun. Dava açıldıktan sonra kanıtlarsan iyi kanıtlayamazsan şirket tazminat davası açar hatta bu konuyuda örnek gösterebilirler. Çünkü siz o kurumun ticari faaliyetlerine taş koymuş oluyorsunuz. Olacakları söyledim umarım hazırlıklısınızdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kisaca cemaatin ogrencilerinin harp okullarina torpille alindigindan bahsettim. madem cemaat teror orgutu madem komutanlariniza yapilan kumpaslar cemaatin isiydi neden cemaatin adamlari askeriyeye giriyor, madem bunlar terorist askerimiz terorist mi oluyor dedim. bu cemaat sayesinde girenlerin ister gorevinde ister daha 1. sinifta olmasina bakilmaksizin ihrac edilmesi lazim dedim.

• Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Bu isin kaniti nasil olacak ki? Ben bu yil giren arkadaslarimi gider elle cikartirim onlerine. Ben nasil kanitlayim bu adam gecen sene cemaat evindeydi onlar bunlari ikna etti diye?

ha illa kanit istiyolarsa da devlet kendi imkanlari ile gitsin cemaat evlerine ogrenci yerlestirsin. ben askeriyeye girmek istiyorum torpil ayarliyormussunuz desin bu ogrenciler.

• quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

Bu isin kaniti nasil olacak ki? Ben bu yil giren arkadaslarimi gider elle cikartirim onlerine. Ben nasil kanitlayim bu adam gecen sene cemaat evindeydi onlar bunlari ikna etti diye?

ha illa kanit istiyolarsa da devlet kendi imkanlari ile gitsin cemaat evlerine ogrenci yerlestirsin. ben askeriyeye girmek istiyorum torpil ayarliyormussunuz desin bu ogrenciler.

Vallahi bir suç gördüyseniz kanıtı istenir hukuk böyle işliyor açıkçası ben sadece hukuki boyutunu size icra etmeye çalıştım. Gerisi beni bağlamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Sikayet, ihbar gibi konulu bi dilekce gonderince kanit istiyor orada. ama ben baya nazik nazik tatli tatli dolandira dolandira anlattim, her seyi mantigiyla birbirine bagladim ve gorus ve oneri miydi oyle bi konu uzerinden gonderdim. uzun zamandir planladigim bi yazi oldugu icin de tam konusuna uygun bi yazi oldu. ama kanit istendigi takdirde bulabilirim diye dusunuyorum mulakat gunu harp okulu girisi kamerasina baktiklarinda 4 erli gruplanmis suruleri ve baslarindaki cobani goreceklerini dusunuyorum.

• up layalim gormeyen duymayan kalmasin.

• Tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: DR.DONATELLO

Tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

up layalim gormeyen duymayan kalmasin.

ee sonuç ne oldu ? hiçbirşey yazmamışsınki sonuçla alakalı
  • Adam önceden görmüş zaten belliydi fetö 30-40yıldır Tsk içinde örgütleniyordu masumlar bağırıyodu hükümet göz yumuyodu sonra da kandırıldık!

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    daha ne olsun hocam darbe oldu beni dikkate alip temizleseler boyle olmayacakti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.