Şimdi Ara

BİMEKS 'TE 7' NEXT TABLOİD ÇOK UCUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
7.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gps var yazıyor bazı sitelerde acaba doğrumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağazalarda kaç para bu ürün? buyaka şubesinde görüp kurcalayabilir miyim? bu fiyata verin desem vermezler mi?
  • maximum parakod ile mayısta toplam 250 tl alışveriş yaparsanız, 50 tl maxipuan veriyor. bimekste parakod sistemi var, bunu unutmayın
  • Next bayisine sordum.Gps yokmuş.
  • Aldık bakalım bir adet sudan ucuz diyerekten.
  • arkadaşlar bende baktım ürünün bir sürü outleti var ellerinde 98 tl fiyat koymuşlar.outlet ürününü gönderirlerse geri yollamak içinmi uğraşacaz varmı böyle bir garanti..
  • worldcard bkm express ile 75 TL üzeri ödemeye 15 TL de puan veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satmani

arkadaşlar bende baktım ürünün bir sürü outleti var ellerinde 98 tl fiyat koymuşlar.outlet ürününü gönderirlerse geri yollamak içinmi uğraşacaz varmı böyle bir garanti..

Onu ben de farkettim umarım teşhir ürünü yollamazlar.
  • Internete ozel degil simdi forum istanbuldan aldim cihazi eve gidiyim detayli inceleyecegim kutu icerignde hdmi kablo yok

• 1 saat sonra meydan avm ye gidecem. internete özel değilse alıcam Teknoport Buyaka'dan. internete özelse 10 dakikama malolacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox_doctor

1 saat sonra meydan avm ye gidecem. internete özel değilse alıcam Teknoport Buyaka'dan. internete özelse 10 dakikama malolacak.

Üstad haber bekliyorum benim 7" tabletin LCD kırıldı eğer mağazalarda da var ise ihtiyacım var. Haber edersen sevinirim.
    Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: psiko53

Internete ozel degil simdi forum istanbuldan aldim cihazi eve gidiyim detayli inceleyecegim kutu icerignde hdmi kablo yok

ellerinde adetli mevcutmuydu, ona göre gitmeyi düşünüyorum

• Gpu'su ne bu cihazın ?
  • tek çekirdekse kötü alınmaz kesinlikle, çift çekirdekli olduğunu zannetmiyorum bu cihazın çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

quote:

Internete ozel degil simdi forum istanbuldan aldim cihazi eve gidiyim detayli inceleyecegim kutu icerignde hdmi kablo yok

ben gitmeden aramıştım başka bi mağazalarını 3 tane var dediler
    alırken sormadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

tek çekirdekse kötü alınmaz kesinlikle, çift çekirdekli olduğunu zannetmiyorum bu cihazın çöp.

Üstad çöp değil bence çocukların eline falan verilir oyalanırlar iPad'i vs vermeye çekiniyorum ufaklığa :)
  • Mucizeler vadeden son teknoloji bir ürün olduğunu söylemiyorum zaten. Ben sadece fiyat performans açısından oldukça iyi buluyorum. Çöp dediğiniz bu özellikler bundan 2-3 ay öncesine kadar oldukça iyiydi. Yeni teknolojiler, ürünler çıktıkça eskilere çöp gözüyle bakacaksak... Muhtemelen bu fiyata inmesinin sebebi Next in yeni bir 7" ürün çıkarması kanımca. Zaten sitede de görebilirsiniz. Onun fiyatı ise bunun eski fiyatı yani 177 tl. O ürün çift çekirdekli ve başka + özelliklerde var. Ama tam anlamasam da çift kamera değil gibi. Arada 70 tl gibi bir fark var. Ama 3 ay sonra o da çöp... tabi size göre.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

quote:

ben gitmeden aramıştım başka bi mağazalarını 3 tane var dediler
    alırken sormadım

telefon numarasını yazabilirmisiniz. bende sormak istiyorum
  • Ekran kapasitifdir herhalde yazmiyo ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler, çocukların işine yarar. BKM aracılığı ile World kartla aldım, 15 tl de puan gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 8 Mayıs 2013; 19:28:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.