Şimdi Ara

Bimeks para iadesi yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lenovo Vibe P1 telefonumu bayramdan önce servise verdim ve 14 eylülde para iadesi kararı çıktı. Sonrasında telefonu fatura ile beraber aldığım yere götürüp ücret iadesi alabileceğim söylendi.

Bimeks forum bornova mağazasına 16 eylülde iade için götürdüm ve iade talebi oluşturacaklarını 1-2 gün içinde talebin onaylanacağını söylediler fakat iade talebi hala onaylanmamış. Talep onaylansa bile bimeksteki mali sıkıntılardan dolayı yakın zamanda ödeme yapamayacaklarını söylüyorlar. Ekim ayı sonunda mağazaların tekrardan açılabileceğini ve ürünlerin geleceğini ancak o zaman ödeme yapılabileceğini söylüyorlar. Lenovo servisiyle görüşüyorum biz iade kararını verdik bimeksle görüşün diyorlar.

Ne yapmalıyım arkadaşlar, başına daha önce böyle bir olay gelen veya çözüm önerisi olan var mıdır?

• Tüketici hakem heyetine başvurun. Geri iade kararı çıktığı için iade işlemini hızlandırırlar.

Yalnız bimeksin battığı haberleri bir kaç aydır var. Neden alışveriş yaparsınız ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    1.5 yıl önce alışveriş yaptım servisten iade kararı çıktığı için şimdi para iadesi almaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryodo

1.5 yıl önce alışveriş yaptım servisten iade kararı çıktığı için şimdi para iadesi almaya çalışıyorum

Anladım hocam. Siz dediğimi yapın. E devlet şifreniz varsa online olarak da başvurabilirsiniz.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, başvurumu yapayım da servisten bu parayı talep etme gibi bir durum olabilir mi acaba, erken çözülmesi için
  • tekno mağazalar, mağazalar içinde en çakal olanları. iade kararı çıkmış, hala iade yapmıyorlar. bir de millet konu açıyor, bilmemne aldım iade alırlar mı diye. bırak iadeyi, değişim çeki bile vermezler. herşey satana kadar, top sakallı elemanlar ürünü satan kadar yağlayıp ballarlar, abi abi çekerler. sattıktan sonra güle güle. teşhir ürünlerinin tozunu alıp sıfır açılmamış diye geçirmelerini saymıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blekwolf -- 27 Eylül 2017; 20:37:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryodo

Anladım hocam, başvurumu yapayım da servisten bu parayı talep etme gibi bir durum olabilir mi acaba, erken çözülmesi için

Servis para iadesi yapmaz mağazadan alırsınız iadeyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bimeks battı daha alamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.