Şimdi Ara

Bimeks Mağazaları Rezaleti (Kadıköy Bimeks Özellikle)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadıköy Bimeks Mağazasından Sony Vaio VPCY21S1E/SI ürünü aldım 2 gün sonra pilini taktığımda pilin sallandığını gördüm ürünü geri götürdüm önce acıbadem bimeks mağazasına götürdüm orda ürünü değişmediler ordan kadıköy mağazasına götürdüm mağaza müdürü Ümit denen şahıs iligisizliği yanı sıra ürünü alamayacağını ürünü alırsa elinde kalacağını söyleyip ürünü değişiminin servis yapacağını (servis onaylarsa) söyleyip dengesiz konuşmalar vs. vs. Benim 3 gün içinde değişim hakkım olmasına rağmen değişim olmadı. Neyse ürünü servise yolladık mecburen servis değişime onay vermedi 1 mm pil boşluğu normalmiş tüm Sony ürünlerde böyleymiş tam bir servis rezaleti ürünü geri yolladılar. Bu arda Kadıköy mağazasını şikayet ettiğim için çok kırılmış Ümit denen Müdür hanesine eksi olarak yazılmış çook üzüldüm. Ürünle artık ilgilenmeyeceğini tamamı ile kendinden çıktığını Bimeks le muhattap olcağamı söyledi. Anlayacağınız Bimeks Teknoloji katili piyasada nekadar bozuk hasarlı ürnler varsa orda özellikle Kadıköy Mağazasında Tam 20 gün uğraştım çözüm yok Allah belalarını verir inşallah. Ordan ürün alacak arkadaşlar çok dikkatli olsun ben çok pişmanım sizde pişmanlık yaşamayın.

Bimeks Mağazaları Rezaleti (Kadıköy Bimeks Özellikle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskur -- 19 Nisan 2011; 9:01:16 >

• Doğru söylemiş servis raporu olmadan değişim yapamaz, servis raporu olması gerekiyor ürün ayıplı üründür diye öyle kafasına göre alırsa bir ton sorun ile uğraşır. Ayrıca Sony, Hp servis olarak rezalettir kendilerinin genellik ile hiç kusuru olmaz müşteri hatası yada size verdikleri rapor gibi normal diyerek geri gönderirler. Cep telefonu, kişisel bakım eşyaları, press baskı paketler gibi ürünler üç gün içinde değişmez.

Orada ki tüm ürünleri inceleme şansınız oldumu ? Gerçekten tüm ürünleri arızalı ve bozuk mu?
  • Diğer ürünleri zaten göstermediler bile daha sonra gittim ellerinde 2 tane vardı başka mağazadan stok sordurdum onu bile göstermediler demekki var bişe bide ürün sorunlu değil ozaman değişsinler memnun değilim mesela acıbadem şubesi biz satsaydık değişirdik diyor. Onlar farklı bir mağaza türü olduğundan çok sıcak bakmadılar.
  • Nasıl farklı mağaza türü bahane gibi geldi bu bana yani başından atma gibi sonuçta bimeksin yine kendi mağazası değil mi? Ürünü görerek aldığınız için keyfi değiştirme yapılmaz ama iki günlük cihaz genel kontrol edilir insiyatif kullanarak alınabilir.
  • Bende onu bekledim ama malesef adamı katil eder bunlar hepsi birbirini suçluyo kısacası diyorlarki biz ayıplı ürünü satarız geride almayız başınızın çaresine bakın diyorlar en son tüketici haklarına gidecem zaten pil halay çekiyo ürüne normal diyorlar ama geride almıyorlar bunlar insandan başka herşeye benziyorlar.
  • foto ekleme şansın var mı ?
    ayırca bimeksten alman başlı başına hata bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

foto ekleme şansın var mı ?
    ayırca bimeksten alman başlı başına hata bence.

Fotoğraf eklerim ama anlaşılmayabilir videoya çekmem lazım hafif sallayınca pil dans etmeye başlıyor bimeks e gelince % 100 haklısın son alışverişim olacak bu zaten. Mağazanın önünden geçiyordum sadece uğradım hoşuma gitti aldım daha önce incelemiştim ürünü ne bilelim adamların teknoloji çetesi olduğunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bimeks carrefour şubesinden yazıcı aldım ertesi gün iade edip başka bir ürün almak istedim görseniz yazıcı çok yavaş basıyor dır dır dır.. Orada ki görevlilerle baya tartışmıştım değştirmemişlerdi tüm param haram olsun inşallah o bimeksteki herifin allah belasını verir Bide böyle artiz artiz konuşmaları yokmu koyucaksın kafayı toplasınlar yerden

bak aklıma geldi yine sinirlendim ah o gün babam yanımda olmayacaktı varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

bimeks carrefour şubesinden yazıcı aldım ertesi gün iade edip başka bir ürün almak istedim görseniz yazıcı çok yavaş basıyor dır dır dır.. Orada ki görevlilerle baya tartışmıştım değştirmemişlerdi tüm param haram olsun inşallah o bimeksteki herifin allah belasını verir Bide böyle artiz artiz konuşmaları yokmu koyucaksın kafayı toplasınlar yerden

bak aklıma geldi yine sinirlendim ah o gün babam yanımda olmayacaktı varya

Her şubesi aynı merak etme seçmece hepsi hani askerlikte piskopatları çavuş yaparlar ya bunlarda aynı nerde yankesici var bimeks te müdür olmuş.

• 6 nisan da Aydın-Bimeks'ten hp dv3 4300et aldım 2gün kullandım beğenmedim, 8 nisan cuma gittim bu gübreymiş dedim geri verdim hp dv6 3113st aldım, 2 gün kullandım canım sıkıldı monitör dalgalanma karıncalanma sorunu varmış 10 nisan gittim ben bununla sevişemedim dedim geri verdim sony vpceb4z1e/bq aldım.

geri verdiğim pakete bakmadılar benimle ilgilendiler, oldukça memnun kaldım....
  • bimekten notebok aldım dell marka kontrol edermisiniz dedim bunlar kontrol edilip paketlenip kutulanıyor efendim sorun yok dediler

bende aldım eve geldim notebook`un space uzun boşluk bırakma tuşu basınca yapışıyor ve çıkmıyor sürekli basılı kalıyor eve geldiğim gibi yallah geri gittim..

Yok ürün böyle kutudan çıkmazmış da yok ben bozmuşumda zaten git gel yol 1,5 saat sürüyor fatura adresim belli biz bunu değişemeyiz servise gitmesi onay alması lazım dedi..

Orada bi bağırdım bi bağırdım açıkçası evet çirkeflikse EVET yaptım güvenlik geldi dedim polis çağırın..

oradaki müşterilerede aldım eve götürdüm bozuk değişmiyorlar diye söyledim en son mağaza müdürü gelip değiştirdi bende istemiyorum paramı geri verin dedim zaten nakit almıştım keş para geri aldım yallah başka yere gittim aldım..

Ne oldu ben mi kaybettim hayır artık herkeze bimeksten mal almayın diyorum gidin başka yerden alın

• bende bimeksten piranha cep telefonu almıştım30 gün içinde arıza verince bir türlü geri almadılar servisde oyalayıp durdular bimeksmi aman aman uzak durun değil adını bile anmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.