Şimdi Ara

Bimeks IPAD MINI 16 gb wifi 820 lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
7.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Bugün akşam neomarin bimeksden 16 gb ipad4 ten satın aldım. Akçam saat 6 da kargodan bimekse geldi bu ipadler ve bende saat 6.15 gibi aldım. Başta ipad4 olabileceğine inanmamıştım satıcıyada dedim ipad3 tür diye. satış görevlisiyle birlikte açtık ve sahidende ipad4 çıktı. 1560 tl ye aldım.

Ben mi yanlis anladim, 4. Jenerasyon ipadler teknosada 1189 lira. Siz 1560a neyi aldiniz ?!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iski

quote:

Bugün akşam neomarin bimeksden 16 gb ipad4 ten satın aldım. Akçam saat 6 da kargodan bimekse geldi bu ipadler ve bende saat 6.15 gibi aldım. Başta ipad4 olabileceğine inanmamıştım satıcıyada dedim ipad3 tür diye. satış görevlisiyle birlikte açtık ve sahidende ipad4 çıktı. 1560 tl ye aldım.

Ben mi yanlis anladim, 4. Jenerasyon ipadler teknosada 1189 lira. Siz 1560a neyi aldiniz ?!?

evet ben de şaşırdım,teknosada o fiyattayken 16gb 1560 a mı aldınız?
  • Valla ben dayanamadım 32gb ipad mini siparişi verdim Bimeks'ten bence fiyatın son derece mantıklı, kargo dahil 1.039 TL.
    En önemlisi 10 taksit olarak alınabilmesi.
    ABD'den getirtme şansım vardı ama 1 ay beklemem gerekiyordu ve sonuçta orada taksit imkanı yok, New York'ta satış vergisi adı altında, %7-8 civarında vergi ilave ediliyor, fiyat 463 dolara geliyor.
    Bu sebeple bana bimeks'in fiyatı oldukça makul geldi...
    16 GB'ın fiyatı daha da cazip duruyor, ama 16 GB bence düşük bir kapasite, sonradan arttırılamadığı için fiyatın cazibesine kapılıp alıp sonradan pişman olmamak lazım, 16 GB düşünenleri uyarayım. (ipad 2'de düşük kapasite sorunu yaşadım)
  • Kullanmadığın programları silersen kapasite sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

ne kadar gösteriş meraklısı,özenti bi toplum olduk ya.ipad mini cıkmıs.sanki milletin bütün işi buna bağlı.hayatı bunla yürüyor.yüksek ihtimal miniye sahip olanın zaten normal tableti vardır.ben burdaki arkadaşlara söylemiyorum.teknoloji firmasındayım.genel olarak gözlemlerimi söyledim.birçok arkadaş laf söylicektir belki sen yapmıyomusun etmiyomusun diye.bizimki binevide özeleştiri.

ipadi olan bence mini almaz.vede almamalı

Üstad bu göreceli bir konu, eşim özellikle çok istedi ufak ipad'i ki bence haklı, ipad 2 göreceli olarak hafif olduğu halde 600 gram, özellikle uzanırken çok rahat değil uzun süre tutmak.
    308 gramlık bir cihaz hakikatan insanın elinde kaybolur, kindle'ı çok severek kullanan biri olarak, hafifliğin önemli bir özellik olduğunu düşünüyorum.
    Retina ise inanın beni hiç ama hiç etkilemedi, herkes muhteşem diyor ama belki gözlerim 20/20'de olmadığı içindir, güzel olmakla birlikte, benim için hafiflikten sonra geliyor.
    15 yıldır vücut geliştirme yapan ve ağırlık çalışmaya aşık biri olmama rağmen tablet kullanırken hamallık yapmayı sevmiyorum :)

• 1032 rakamını görünce bende 32 GB iPad Mini aldım bir tane... Ben aldıktan sonra ilginçtir ki fiyat 1072 ye çıktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kullanmadığın programları silersen kapasite sorun olmaz

Kesinlikle haklısın, gta chinatown, gta 3, pirates gibi güzel ama oynamadığım oyunlarla dolu alet, ama silesim de gelmiyor...
    Ipad mini'nin kamerası çok güzelmiş, evde de ufaklık var, kafama esince onu videoya çekeyim dediğimde, 16 GB kapasite çok kısa sürede dolar diye düşünerek 32 GB aldım, ancak internete girip, birkaç program kullanacak birisi için 16 gb elbette yeterli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

1032 rakamını görünce bende 32 GB iPad Mini aldım bir tane... Ben aldıktan sonra ilginçtir ki fiyat 1072 ye çıktı...

İster misin yarın fiyatı 932TL olsun
    Bimeks piyasa oluşturuyor.
  • quote:

quote:

1032 rakamını görünce bende 32 GB iPad Mini aldım bir tane... Ben aldıktan sonra ilginçtir ki fiyat 1072 ye çıktı...

Valla promosyon için belki biraz daha düşürürler, 932 TL olsa, dışarıdan almanın mantığı kalmaz zaten, 10 taksit ciddi bir avantaj.
    En az % 5 finansal avantaj demek, 880 TL'ye nakit almak gibi birşey olur...
    932 olmasa bile bakarsınız 999 olur...

• quote:

Evet 1032 leri duyunca dedim ben niye 1072 den aldım. Akşam 8 gibi aldım. Marmara forumdan. 1072 den.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.karasan

quote:

quote:

Valla promosyon için belki biraz daha düşürürler, 932 TL olsa, dışarıdan almanın mantığı kalmaz zaten, 10 taksit ciddi bir avantaj.
    En az % 5 finansal avantaj demek, 880 TL'ye nakit almak gibi birşey olur...
    932 olmasa bile bakarsınız 999 olur...

3 gün içinde düşürürlerse hediye çeklerini alırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

quote:

Şakamısınız acaba siz 3.nesil 16 gb wi-fi+4G 1400 küsür tl. Benim aldığım yeni nesil A6x işlemcili ipad 4 (ipad mini değilllllll !!!). aldığım ipad 4 yeni nesil (en en en son çıkan) 16 GB wi-fi + 4G 1560 tl. Anlayamadığınız ilave bilgiler varsa biraz daha açıklayayaım !!!

• Galiba 32 GB daha çok rağbet görüyor, an itibariyle 16 GB ve 64 GB'lık modelleri görünüyor Bimeks'te...
  • http://www.tvt.com.tr/APPLE-iPAD-MINI-WI-FI-16GB-BLACK-MD528TU-YETKILI-DISTRIBUTOR-GARANTISINDE,PR-26271.html
    bimeks daha ucuz ama piyasada bu fiyatlarda bulanabilecek ipad miniler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

quote:

Şakamısınız acaba siz 3.nesil 16 gb wi-fi+4G 1400 küsür tl. Benim aldığım yeni nesil A6x işlemcili ipad 4 (ipad mini değilllllll !!!). aldığım ipad 4 yeni nesil (en en en son çıkan) 16 GB wi-fi + 4G 1560 tl. Anlayamadığınız ilave bilgiler varsa biraz daha açıklayayaım !!!

arkadaş yanlış anlamış galiba...

1189 lira olan sadece wi-fi'li teknosa'da, 4G'li yok orada.

trabzon61 ise 4G'lisini almış bu kadar basit.

• quote:

quote:

932 ye insin valla... Ne olacak iptal/iade eder yeniden alırım...

• 32 gblıklar bitmiş galiba. 64 gb 1277 lira sizce alınır mı? Ne yapıyım ?
  • bu ipad ler bilkom garantili mi fiyatlar avrupa ya yakınmış ve hemen de getirildi...
    keşke iphone u da bilkom getirse o kadar laf ederler ama ipad fiyatları pahalı değil hani

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bu ipad ler bilkom garantili mi fiyatlar avrupa ya yakınmış ve hemen de getirildi...
    keşke iphone u da bilkom getirse o kadar laf ederler ama ipad fiyatları pahalı değil hani

indeks bilgisayar garantili sanırım.apple ın 2. resmi distribitörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bu ipad ler bilkom garantili mi fiyatlar avrupa ya yakınmış ve hemen de getirildi...

indeks bilgisayar garantili sanırım.apple ın 2. resmi distribitörü

kesinlikle iyi bir hamle ve iyi işler yapan bi firma.
    buradan anlaşılıyor hem uygun bir fiyat vermiş hem de hızlı getirmiş. ayrıca rekabet müşteriye böyle yarıyor... bir de fiyatları abd ile kıyaslamak büyük yanılgı ab fiyatlarına göre gayet uygun bizde de. alım gücü vergi konularına girmek istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.