Şimdi Ara

Bimeks, D-smart Maxi paket modüllü üyelik 279 TL ye alınır mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
14.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimeksten aldım modülü aktivasyon işlemlerini yaptım sonradan tv ye takınca dsmart kanallarında 'Bu kart bu modülle ile uyumsuzdur ' ibaresi geldi. Müşteri hizmetlerini aradım. Sorunu çözemediler ve en yakın dsmart bayisine gidip orada bakılmasını söylediler. Bugün gideceğim bakalım inşallah düzelir. Akşama fenerin maçı var izlemek istiyorum :D
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun olmuştu. telefonda 2 dakikada halletmişlerdi. Şu ntv spor hd olayını nasıl çözeriz acaba. Çözenler bilgi verirse seviniriz.

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Bende de aynı sorun olmuştu. telefonda 2 dakikada halletmişlerdi. Şu ntv spor hd olayını nasıl çözeriz acaba. Çözenler bilgi verirse seviniriz.

Dün telefonda 20 dakika konuştum çözemediler. Bugün yetkili servise gittim içler acısı :) Elimde uydu alıcısı ve tv yok dedi. Ankara'nın göbeğinde dsmart yetkili servisinin uydu alıcısı yok (!) benim kartıma bakamıyor

evımdekı televızyonumun dahılı uydu alıcısı mevcut marka modeli lm 620S LG nin bu televizyonu ile kutu mutu bişey almadan direk kartı takıp ızleyebılırmıyım tesekkurler

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Bence bir kez daha müşteri hizmetlerini arayın. Bazen birinin yapamadığını başka bir arkadaş yapabiliyor.

Aradım fakat işyerinde olduğum için tv karşısındayken ararsanız daha iyi olur dedi. Kart eşleştirmelerini yapmış yeniden sinyali yenilemiş. Bugün eve gidemeyeceğim, yarın kontrol ederim.

1-Fernando Néstor MUSLERA~2-Mariano~3-Maicon~4-Serdar AZİZ~5-Ahmet Çalık~6-Tolga CİĞERCİ~
    7-Yasin ÖZTEKİN~8-Selçuk İNAN~9-Eren DERDİYOK~
    10-
    Younes BELHANDA~14-Martin LINNES~17-Emrah BAŞSAN~18-Bafétimbi GOMIS~
    20-Badou N'DIAYE~23-Lionel CAROLE~24-Garry RODRIGUES~25-Fernando Francisco REGES~28-Koray GÜNTER~89-Sofiane Feghouli ~
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

Dünyanın en gereksiz kuruluşu D Smart. Almayın aldırmayın.

+10

Orijinalden alıntı: heavy86

firadiko , Bende dün gece sipariş verdim. İrtibat halinde olalım :)

teslim aldım bugun :) tv ye taktım şimdilik artık yarın tv ye hat çektirip aktivasyonu kalıyo sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

quote:

Orijinalden alıntı: heavy86

firadiko , Bende dün gece sipariş verdim. İrtibat halinde olalım :)

teslim aldım bugun :) tv ye taktım şimdilik artık yarın tv ye hat çektirip aktivasyonu kalıyo sanırsam

Ne zaman vermiştiniz siparişi ?

Ben dün 17:21 de vermişim acaba ne zaman verirler ki kargoya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firadiko -- 24 Temmuz 2013; 19:35:11 >
  • @firadiko haklisin bir cok yarari oluyor forumun. Ozellikle kampanyalar kisminda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tv m de dahili hd uydu alıcısı varda kartı taktım aktive ettirdim d-smarttan; tek kablo çekmek kaldı. Tv ye kablo çekmek için servis mi çağırmak gerekiyor ? sitenin tv prizlerinde 3 tane opsiyon var bunun hangisi kulanıcaz ? (d-smart sitede mevcut)
  • firadiko kullanıcısına yanıt
    tek prizin üzerinde 3 adet giriş varsa hangisene uygun fişin varsa olur farketmez kablon yoksa elektrikçi ye git kablo uzunluğunu ölçüp 2 tarafı uydu fişli anten kablosu yaptırmak istiyorum de yaparlar servis çağırırsan çok para alırlar

Orijinalden alıntı: firadiko

Arkadaşlar tv m de dahili hd uydu alıcısı varda kartı taktım aktive ettirdim d-smarttan; tek kablo çekmek kaldı. Tv ye kablo çekmek için servis mi çağırmak gerekiyor ? sitenin tv prizlerinde 3 tane opsiyon var bunun hangisi kulanıcaz ? (d-smart sitede mevcut)

tv de uydu sinyali yoksa aktif olmamıştır kart.
    siteni merkezi sistemine tak direk çalışır.
    tv içinde kurulumu yap.
    dsmart kanalları açılmazsa dsmartı ara sinyal yenilettir.

Orijinalden alıntı: black100

tek prizin üzerinde 3 adet giriş varsa hangisene uygun fişin varsa olur farketmez kablon yoksa elektrikçi ye git kablo uzunluğunu ölçüp 2 tarafı uydu fişli anten kablosu yaptırmak istiyorum de yaparlar servis çağırırsan çok para alırlar

evde digiturkte var onu servis baglamisti onun anten kablosuna baktimda arada bi amplifier tarzi bisey var onu denemelik diger tvmde yani dsmartli olandan denesem calismasi lazimmi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Smart City altyapısı üzerinde, DVB-C den alınan D-Smart yayınını Sony W905 imdeki CI modül girişi sayesinde Bimeks'ten aldığım 279 TL lik modül ve maxi paket ile izleyebiliyorum :) Smart City üzerinde modül kullanımına ilişkin Internet'te pek bilgi bulamamıştım, merak eden varsa belirtmiş olayım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.