Şimdi Ara

Bimeks Cep Telefonlarında %18 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bimekste cep telefonlarına %18 kadar indirim var.

www.bimeks.com.tr

• bimeksten birşey alınmaz bir z5500 aldım almaz olaydım 20 civar gündür uğraşıyorum hiçbir yazdıklarını uygulamıyorlar kendileriyle bile çakışıyorlar
  • En kötü tüketici haklarına gider paranı geri alırsın..
  • arkadaşlar bimeksten internet yolu ile hiçbirşey almayın. ya malzemeyi eksik getiriyorlar ya faturayı göndermiyorlar ya da her ikisi de. ben de 06.07.2011 tarihinde 843784 nolu siparişimde eksik malzeme vardı ve fatura yoktu şikayet bildirdim geri dönüş yapmadılar aradım yüzüme kapattılar. tavsiyem internet yolunu tercih etmeyin
  • ACE VE GIO modellerni takip eden biri olarak indrm goremedim
  • Galaxy S2 fiyatına baktım. %18 indirim yerine bindirim yapmışlar galiba :D Her yerde 1650 lira fiyat iken bimeks'te 2000 lira
  • sen yine iyi 20 gündür uğraşıyorsun .
    ben DARTY den aldım tam 65 gündür uğraşıyorum.9 kere ayaklarına gittim.yine halledemedim.
    elektronik eşyada sakın darty almayın.
    satış güzel ama ya sonrası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben uygun fiyatlı bişey göremedim.
  • ben buradan geçen hafta disk aldım. 1 gün sonra teslim ettiler.
    bir anlık dikkatsizliğim sonucu faturasız geldiğini farketmedim.
    ertesi gün aradım dedim "fatura göndermemişsiniz nolcek ? " hemen mail adresime faturanın pd'ini gönderdiler.
    o yüzden faturasız gelmesi sorun değil.arayın isteyin. problem etmiyorlar.
  • Bende galaxy ace ı takip ediyorum ama %18 indirimle normal piyasa fiyatına gelmiş. Diğer ürünlerde belki cazip bişey vardır diye paylaşıyım istedim.
  • Bimeksten laptop aldım 2 günde elimde oldu,özenli,faturalı güzel bir şekilde teslim edildi.Demek ki hemen karalamamak gerekiyor firmaları,bazılarında olumsuz oldu diye koca firmayı hemen batırıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.