Şimdi Ara

Bimeks Battı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce forumdan ikinci el LG G3 almıştım. Bimeks faturalı 2 yıl LG garantili ve +3 yıl bimeks kaskosu vardı. Garantisi bitti cihazın ama 2020 yılına kadar Bimeks Kasko'su duruyor. Hem normal faturası hem de kasko faturası mevcut. Şimdi benim LG G3'te kronik donma,çökme ve LG ekranında kalma sorunu var. Ayrıca bu kasada da kronik çatlaktan var. Ben bunu değişim, para iadesi yada en kötü tamir ettirmek istiyorum. Acaba Bimeks mağazaları hala aktif mi yoksa battılar mı? Götürsem tamir ederler mi yoksa telefoncuya götürüp yaptırayım mı? Bir de fatura ve kasko benim adıma değil ikinci el aldığım için sıkıntı olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Edit:http://m.borsagundem.com/haber/bimeks-o-nedenle-mi-zor-duruma-dustu/1227483

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifatih -- 29 Aralık 2017; 19:52:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teknosa'da çalışan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.