Bildirim
Bimeks Afyon Açılışa Özel İndirim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Rezerve ettim burayı kendime.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halen o çöp telefona bu parayı verenler var
Diyenler gelir birazdan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
takipteyiz gider bakarız -
Ayfon diye geldim
Eskiden açılışlarda efsane fiyatlar oluyordu şimdi pek tadı kalmadı o açılışların birde şehirler artık marketlere doydu . Yine de yerimizi alalım belki bir şey denk gelir . -
Diğer ürünler hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun oluruz -
herhalde yok öyle bir açılış indirimi. yoksa bu zamana kadar çoktan duyurulurdu.. -
Acilis kampanyasinda neyin oldugunu bilmiyorum ama tahmin etmek cok kolay. Ayfon cepte zaten, Bir tane vestel tv sart yaninada 1 yada 2 daha tv, kapak urunu falan olur genelde tv ler. Orta halli lenovo veya casper notebook. 100 liraya hometech veya pirana tablet. Indesit camasir bulasik makinesi samsung buzdolabi acilis insertunun olmazsa olmazi, 5 liraya 8lik sandisk cruzer. 3 liraya mouse, birde fon yada epilator. Tamamdir.
Halen o çöp telefona bu parayı verenler var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X