Şimdi Ara

Bimeks 18-24 Mayıs Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ben açıkçası piyasayı pek bilmiyorum ama bi tane 40 inç led almayı düşünüyordum. bu fiyata bu ürün için fikir verebilecek arkadaşlar var mı? iyi diyorsanız yarın gidip alayım.
  • usb bellek iyi gibi sanki
  • Led tv için yorumlarınızı alalım düşünüyorumda
  • birtek usb flash bellek uygun
  • Samsung 40eh5000 modeli 2012 model yeni ürün diye geçiyor ama samsung sitesinde böyle bir model yok.
    neden acaba arkadaşlar bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iski

Samsung 40eh5000 modeli 2012 model yeni ürün diye geçiyor ama samsung sitesinde böyle bir model yok.

Cunki model numaralari turkiyede degisik oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kayınvalideme almak için son 2-3 aydır Samsung LED araştırıyorum. Bu model en donanımsız model her hafta bir teknoloji mağazası bunu indirimli satıyor. En önemli eksiği USB Movie Player'ı yok. Ben farklı bir model aldım bu 5000 serisinden vazgeçtim.
  • HP 32gb Usb Bellek sitede 58 lira görünüyor?
  • USB Belleğin yazma hızı nasıl acaba, eğer 5-8 MB/sn'yse çekilmez
  • led tv alınmaz o fiyata 50 hz hızı var.bu tv nin fiyatı daha çook düşer.darty de geçen haftalarda indirmişti bu tv nin fiyatını ama talep olmadı.
  • okuma 18 mb/s
    yazma 8mb/s
  • quote:

Samsung 40eh5000 modeli 2012 model yeni ürün diye geçiyor ama samsung sitesinde böyle bir model yok.

samsung türkiye sayfasında yeni ürünlerin bilgileri çok daha sonra giriş yapılıyor olmalı çoğu yeni seri ürünler Samsung sayfasında maalesef bulunmuyor. Teknoloji lideri olan samsung için büyük eksiklik.
    samsung un avrupa sitelerine bakmanı öneririm.
    bu arada ürün 2012 seri bir model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merlinsonnak -- 18 Mayıs 2012; 8:50:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrnaa35

led tv alınmaz o fiyata 50 hz hızı var.bu tv nin fiyatı daha çook düşer.darty de geçen haftalarda indirmişti bu tv nin fiyatını ama talep olmadı.

dünyadaki tüm 50hz tvleri çöpe atalım o zaman smyrnaa35 ?
  • quote:

quote:

led tv alınmaz o fiyata 50 hz hızı var.bu tv nin fiyatı daha çook düşer.darty de geçen haftalarda indirmişti bu tv nin fiyatını ama talep olmadı.

Full HD olmayanları çöpe attık..., Plazmaları da attık... ..

Yaşasın yeni teknoloji.. Gittsin paralar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

quote:

quote:

yeni teknoloji miiiii

bu saatten sonra yeni teknoloji alınmaz ! onu da atın çöpe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iski -- 18 Mayıs 2012; 10:26:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

yeni teknoloji miiiii

bu saatten sonra yeni teknoloji alınmaz ! onu da atın çöpe

zaten yasal sınır şehir içinde 50Hz anaca otobana çıkacanda 100hz üzeri gereksin ben tüplü siyah beyaz ''International'' CRT tvmizi geri istiyorum.. evde 3 Tv var hepsi Led-Lcd ama tablo kılıklı soğuk zımbırtılar

• gerçek fiyatlar doğru değil ki 603ün gerçek fiyatı 750 mide o kadar indirim yaptım diolar
  • quote:

quote:

quote:

Kim demis plazmalsri cope attik ben lg 50 pz 250 kullaniyorum masallsh cok memnunum sadece dts ses destegi yok onuda converter la cozuyorum onun disinda hersey var 3d dahil bence cok para vermek istemeyenler hem buyuk ekram keyfin nirlikte plazmada yasayabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 hz full hd led düşünenlerhttp://www.dahaucuzuyok.com.tr/kangurum3-web/showApp.do?appId=7100000121e8191d19 bunu değerlendirebilriler sanırım

ayrıca aynı linkin altında ipad 2 16 GB wi-fi+ 3G 1090 tL 1 adet stokla oda fena değil gibi

Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipper -- 18 Mayıs 2012; 12:00:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.