Şimdi Ara

bimden konserve yicek aldım 2.5 tl süper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmlerde oluyor.adam konserve acip cig yiyor..seven varmi kurufasulyenin degisik tarzlari oluyor..arabada olsa yolculuk sirasinda acikip yemek yeri uzak kalinca iyi olmazmi..yiyen varmi

edit
    bimden aldım konserve heryere götür acıktınmı ye,ev yemeği,fastfood olmayan yerde,bakkalndan bisküvite kalmadan ev yemeği gibi

bimden konserve yicek aldım 2.5 tl süper bimden konserve yicek aldım 2.5 tl süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 5 Mayıs 2014; 13:10:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben çoğu zaman kurufasulye , barbunya konservesini soğuk yerim ısıtmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Ben çoğu zaman kurufasulye , barbunya konservesini soğuk yerim ısıtmadan

Hocam tadı çok güzel oluyor soğuk soğuk ama konserve fasulye normal fasulyeden 2-3 kat fazla gaz yapıyor o yüzden pek tercih etmem.
  • Genellikle barbunya yiyorum cok guzel oluyor kaliteli bir marla aldiginiz zaman .

• Evden herzaman yemek gitmiyor.ne yemek var.neye koncak.evden cikis zamanina denk gelcekmi vs..gittigimiz yerde bufe olmayabiliyor..bakkal olsada buskuvi neye yarar..mesela birbucuk saat uzakta denize baliga gidince acikinca yemek iyi gelir..sogukta olsa konserve ev yemegi gibi

• Bilirkişi geldi çekilin. Bim de konserve bezelye vardır. Haşlanmıştır kendileri En son aldığımda 1.750TL idi. Tavsiye ederim.

Edit: Hemide 850Gram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaOsmanlı -- 5 Mayıs 2014; 3:37:06 >
  • güzelmiş tadıda güzel hemde salça soslu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elmanders E kullanıcısına yanıt
    Isıtmadan nasıl yiyebiliyorsun şimdi okudum içim bir acayip oldu.
  • Cok osurtuyor bu ne ya...oturamiyorum..bes dakkada bir osur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.