Bildirim
Bimden 40 tl ye bot aldım (ölücülüğün dibi)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
10 TL de poşete mi verdin -
bu eski afiş şu an 40 tl olmuşquote:
Orijinalden alıntı: samtual
10 TL de poşete mi verdin -
hangisini aldın ? kadın mı erkek mi ? -
erkekquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7
hangisini aldın ? kadın mı erkek mi ? -
Keşke su alıp satsaydin o parayla daha kaliteli bir şey alirdin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangisi erkek buınların -
bunlar erkek olanıquote:
Orijinalden alıntı: Elric.
hangisi erkek buınların -
up -
Ben bimdeki ayakkabıları elliyorum, bu kadar kalitesiz mal olamaz neden alıyosunuz ki onları. Sanki her tarafı aynı malzemeden üretilmiş gibi , her yeri plastik iğrenç bişey ucuz diye alınmaz zararlı bence almayın. Görüntüsünden bile belli ediyo kendini diyor ki :Ben iğrenç bişeyim dokunma bana
onu ben anlamam karda kışta suda işimi görüyorsa iyidirquote:
Orijinalden alıntı: Grastice
Ben bimdeki ayakkabıları elliyorum, bu kadar kalitesiz mal olamaz neden alıyosunuz ki onları. Sanki her tarafı aynı malzemeden üretilmiş gibi , her yeri plastik iğrenç bişey ucuz diye alınmaz zararlı bence almayın. Görüntüsünden bile belli ediyo kendini diyor ki :Ben iğrenç bişeyim dokunma bana -
4 sene önce lcw'dan 40 liraya bot almıştım topuklarındaki plastik malzeme 1 haftada iplik iplik dökülmeye başladı 2 ayda tabanları parçalandı içten parmak uçları aşındı parmaklarıma kadar çıkmak bilmeyen lanet turuncu kahve bir renge boyandı -
Bunda öyle olmaz umarımquote:
Orijinalden alıntı: MyDrama
4 sene önce lcw'dan 40 liraya bot almıştım topuklarındaki plastik malzeme 1 haftada iplik iplik dökülmeye başladı 2 ayda tabanları parçalandı içten parmak uçları aşındı parmaklarıma kadar çıkmak bilmeyen lanet turuncu kahve bir renge boyandı
Zaten Türkiye'de ucuzsa kalitesiz dır diye saçma bir algı var
umarım olmaz, konuyu unutmazsanız giydikten sonra kışın sonunda görüşlerinizi paylaşırsanız başkaları içinde faydalı olabilir. -
kış mı var ki -
Greyder den 350tl ye mi ne bot almıştım. 5-6 senedir giyiyorum hala taş gibi. -
Kardeşim kış seneye gelicek 🤣🤣 para boşuna gitti outdoor tarzıda işinide görürdü
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

10 TL de poşete mi verdin
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X