Şimdi Ara

Bimdeki kasiyer kiza asik oldum yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 yillik dh uyesiyim o zamanlarda bu konulari okur eglenirdik de basima geldi resmen. 22 yasindayim uni son sinifim kiz da benim yaslarimda falan. Hemen her gun goruyorum bimde kasada. Tanismak istiyorum ama daha once hic yabanci biriyle boyle pat diye tanismadim nasil tanisabilirim neler soylemeliyim tecrubeli olanlar yardim pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moonwalk yaparak girip kızın 2 elinden tutup "hiç güneş gözlüğünüz varmı ? Işıltınız gözümü alıyorda." De. Sonra çıkar malı vur masaya.

3 ayda evleniyorsun.

• alışverişe gittiğinde doğaçlama bir şeyler konuş olacağı varsa olur

• quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

alışverişe gittiğinde doğaçlama bir şeyler konuş olacağı varsa olur
    Merhaba seni cok guzel buluyorum. Tanisabilir miyiz? Bundan baska bisey dusunemedim.

• AnılReyiz kullanıcısına yanıt
    bundan başka bir şey düşünemediysen boşver hocam yorma kafanı

• Dükkanın önünden, bisikletin önünü kaldırarak geç. Önü kaldırık şekilde geçerken ve haşin bir yüz ifadesiyle kıza bakarak, tek elinle bozkurt işareti yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 8 Aralık 2018; 10:14:50 >
  • Ne aşkı yahu? Allah aşkına dostum ne aşkı? Hadi kıza açıldın diyelim. Hadi oda olumlu baktı. Bir süre sonra sevgili oldunuz. Eee ne olacak?

Çıkar ve menfaat bittikten sonra ayrılacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bim aktüel ürünler için cuma sabahı 9 da orda ol. Ürünleri sorarken tanışırsın illa ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Hocam bim aktüel ürünler için cuma sabahı 9 da orda ol. Ürünleri sorarken tanışırsın illa ki
    Aa bu iyiymis. Iki hafta sonraki cuma deneyeyim bunu sagol hocam.

• Bim de sürekli bir kaç gün sonrasında gelicek ürünler oluyor ve hızlı tükeniyor kıza katologdan o ürünlerden biri gösterip benim için ayırırmısın de nazik ve samimi bir şekilde ordan muhabbeti kurarsın dostum.Ayırırsa senindir ayırmazsa hiç senin olmamışdır :) eğer ayırdıysa git al ve ona borçlu olduğunu söyle ve bu borcu bir kahveyle ödemek istediğini söyle olursa olur dostum kendine güven göz teması önemli hadi eyvallah

• Fişte ismine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulluplayboy1

Bim de sürekli bir kaç gün sonrasında gelicek ürünler oluyor ve hızlı tükeniyor kıza katologdan o ürünlerden biri gösterip benim için ayırırmısın de nazik ve samimi bir şekilde ordan muhabbeti kurarsın dostum.Ayırırsa senindir ayırmazsa hiç senin olmamışdır :) eğer ayırdıysa git al ve ona borçlu olduğunu söyle ve bu borcu bir kahveyle ödemek istediğini söyle olursa olur dostum kendine güven göz teması önemli hadi eyvallah
    Sagol hocam bu tarz bir sey deneyecegim.

• Kasiyer bi kızla tanışmak dünyanın en kolay işidir. Bunu da yapamıyorsan senden bi mevzu olmaz keyfine bak

• bu kadar mı yokluktasın da markette calısan işine gücüne bakan kişiye kur yapmaya calısıyorsun. sizin gibiler yüzünden millet karısını kızını calıstırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 8 Aralık 2018; 2:29:4 >
  • Bu is olursa bize de kiyak gecip indirimli gelecek urunleri onceden haber edersin dimi?

Belki bizim icin ayirtirsin bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bu kadar mı yokluktasın da markette calısan işine gücüne bakan kişiye kur yapmaya calısıyorsun. sizin gibiler yüzünden millet karısını kızını calıstırmıyor
    Babam beni böyle sapıklar yüsünden işten aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Babam beni böyle sapıklar yüsünden işten aldı.

Alıntıları Göster
    Ne sapiklik yapmisiz yav deli misiniz? Kizi guzel buldum onunla tanismak istiyorum bu kadar. Bu parkta da olabiir cenazede de olabilir cafede de olabilir. O zaman kara carsaf giyin sokaga cikarken zihniyete bak sapikmis...

• Bi ara bende senin gibi bim de çalışan kasiyer bi kızı çok beğenmiştim hatta her gittiğimde göz göze gelir tuhaf duygular hissederdim ama gel gör ki şu tanışma olayını beceremedim ve öylece bitti gitti bi şekilde sohbet et en azından ismini öğren instadan falan konuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.