Şimdi Ara

Bimdeki Kasiyer Kız Bana Asılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bim evime yakın olduğundan gittim ve Tl attırdım eve geldim 20 dakka ya geçti ya geçmedi bilmiyorum tel çaldı
    telefonu açtım kimsiniz deyince ben bimdeki kasiyer kız dedi senden hoşladım dedi sonra kapatmam gerekiyor dedi kapadı. dünden beri mesajlaşıyoruz. kız 19 yaşındaymış ben 16 yaşındayım ama olduğumdan büyük gösteriyorum. kızda hoş bir şey ama bime gittiğimde hiç o gözle bakmadım nabsam bilmiyorum

• [size=7]OKUMAYIN
  • He deyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

[size=7]OKUMAYIN

Eyvallah,

[size=4]HE
  • [size=7]SAKIN OKUMAYIN
  • Elini asıldığın şeyden yavaş yavaş çek evlat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anemi67

Elini asıldığın şeyden yavaş yavaş çek evlat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros Kasiyer Maaşı Ne Kadar?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk csb denemem arkadaşlar idare edin
  • Klavye ile imza atılmazmış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış mış
  • Giriş kötü , gelişme kötü , sonuç berbat hatta sonuç yok bile diyebilirim devam etseydin keşke , hayal gücü 0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.