Şimdi Ara

'KAMPANYA BİTTİ' Bimcell Numara Taşımaya 13 GB +750 DK +250 SMS 160 TL+TKÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• effect68 kullanıcısına yanıt

Merhaba, son olarak yüklenmesi gereken 5 GB yüklendi, sorun yok. Artık paket yenilemelerinde 13 GB otomatik gelecek mi ona bakacağız.

Bu kampanyada tek kayıp, biz bazı hatlarda Dostum kampanyasını çift olarak yaptık, yani önce numaraya referans olundu (5 GB), 72 saat süre geçtikten sonra o numara başka numaraya referans oldu, +5 GB daha gelip toplam internetin 18 GB olması lazımdı. Bu ek 5 GB şikayetlerime rağmen yüklenmedi, yada anlamadılar, yada ilerde süre uzatılarak yüklenecek tam olarak bilemiyorum. Çünkü kampanya kurgusunda arada 1 ay paket yüklenmezse bile sonraki aylarda yüklendiğinde kazanımlar devam ediyordu.

Bilginize  

* 31.10.2024 KAMPANYA SONA ERDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HızırBey -- 1 Kasım 2024; 13:20:20 >
  • Dostum kampanyası Bimcell sitesinde halen var? Devam ediyor mu acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HızırBey kullanıcısına yanıt
    72 saat sonra dostum kampanyasından 5 gb geldi. Bimcelle tanış kampanyasından hediye gelmeyince manuel 5 gb yükleme yaptılar. Ama diğer aylar sanki bana yüklenmeyecek gibi geliyor. 11 kasıma kadar bekleyecem. İyi bir kampanya çıkarsa turkcelle yeniden geçiş yaparım. Bu tarz teknik sorunlar olmuyordu.

• effect68 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Üç hattımızda bütün kampanyalar sorunsuz tanımlandı (3GB+5GB+5GB) hatta üst mesajda bahsettiğim Dostum kampanyasına çift katılımdan dolayı +5GB daha geldi.

( https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159905309 )

Toplam fayda 18 GB +750 DK +250 SMS 160 TL+TKÜ şeklinde oldu.

! Şu an sadece bir hattımızda sorun var (sabah sorun yoktu 15 GB gelmişti, şimdi silinmiş) Dostum kmp. çift katılım ve Tanış kmp. gelecek olan 5'er GB yok. Bir iki güne yüklenmezse MH yolu görünüyor. Bir hatta da fazla +5 GB yüklemişler.

*Otomatik tanımlanması için KK ile paket yüklemek yerine, hatların hepsine KK ile Lira yükledim.

Diğer iki hattın yenilenme tarihleri gelmedi, bilginize  

Şikayet var.coma Bimcell tanış kampanyasından gelecek olan 5 gbın yüklenmediğiyle alakalı çok şikayet yazılmış. Tekrardan bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bize sadece bir tane 5gb yüklediler. diğeri için mh aramak yeterli mi?

• akikara kullanıcısına yanıt

Evet arayabilirsiniz, işi bilen MH yardımcı olacaktır, bilmeyeni saç baş yolduruyor. Ayrıca Türk Telekom Online İşlemler üzerinden sol altta "Tüketici şikayetleri" kısmında da yazabilirsiniz.

*Hatlarımı daha uzun süre, daha iyi fiyat olduğundan dolayı tekrar Telekom Yıldızlı Günler kampanyasına taşıdım/taşıyorum.

Biz de gelsek: )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Taşımaya çalıştım ama zaten Türk Telekom numarası bu diye almadı. Nasıl yapacağız hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.