Bildirim
Bim X Box 360 349.00 lira (Gaziantep)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Batıya gidildikçe fiyatı artıyor meretin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erzurum da açılışa özel 279 a satıldı sanırım. 349 liraya yakında tüm şubelerinde satışa çıkar.
kimse almazsa fiyatı düşer, bunun örneği 2-3 gündür erzurumda yaşanıyor 279 tl ye sattılar. zaten kırılamadığı gibi etkenleri de düşününce 349tl öyle çokta sıcak bir fiyat değil. almayıp beklenirse fiyat düşer 1 hafta sonra -
Her yerde farklı zamanda farklı fiyatlarla mı satılıyor bunlar yahu.
İzmitte olursa haber edin saat fiyati iyiymis değiştire değiştire takmalik alinir
erzurumdaki fiyat kimsenin almaması değil, bimin açılış plitikası. senelerdire bu forumda bimin bölgesel ya da şubesel indirimleri oldu. türkiye genelinde elde kalanları bir yere toplayıp yeni açılış mağazasında indirimli satıyorlar. bunu bi kavrayamadık daha. -
ben onu iyi kavradım da, sen bazı satılmayan ürünlerin daha sonradan fiyatlarını düşürüp yeniden satışa sunduklarını kavrayamamışsın. ayrıca bu politika sadece bim için değil birçok mağazada öyledir. talep az olursa fiyat düşer. dün 279'a satılan bir ürün demekki o fiyata satılabiliyor. kesin düşecek denilmez tabiki ama çokta ucuz olmayan bir ürün sırf kampanyada diye niye insanlar ceplerinden 100 tl fazla ödesin ki?
bu arada haber veren arkadaşa teşekkürler, mutlaka birilerinin işine yarayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 15 Şubat 2017; 20:17:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hayatgezi
ben onu iyi kavradım da, sen bazı satılmayan ürünlerin daha sonradan fiyatlarını düşürüp yeniden satışa sunduklarını kavrayamamışsın. ayrıca bu politika sadece bim için değil birçok mağazada öyledir. talep az olursa fiyat düşer. dün 279'a satılan bir ürün demekki o fiyata satılabiliyor. kesin düşecek denilmez tabiki ama çokta ucuz olmayan bir ürün sırf kampanyada diye niye insanlar ceplerinden 100 tl fazla ödesin ki?
bu arada haber veren arkadaşa teşekkürler, mutlaka birilerinin işine yarayacaktır.
işte o fiyat düşürüp satılma aynı mağazada olmuyor. sen istediğin kadar alma adam alıp x yere gönderip orda satıyor. görmedin mi burda hiç yazıcıları, logitech hoparlörleri falanları filanları.
-
Bim de ki tanıdık "Abi maceraya girme yakında PS 3 300 liraya gelir" dedi
google görsellerinde xbox360 'ın görüntüleri daha güzelmiş gibime geldi.. hangisini tercih etmek iyidir? -
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan_dk
Bim de ki tanıdık "Abi maceraya girme yakında PS 3 300 liraya gelir" dedi
Beklemedeyiz o zamab
Yonetici falan mi bu arkadas
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu oyun konsolunun özelliği nedir. Ps den farkı nedir. Oyunlarının fiyatları ne kadardır.
arkadaşlar 349 tlden isteyen olursa gönderebilirim parayı atarsınız bimin fişiyle beraber kargolarım. beğenmezseniz iade edersiniz. -
bu saatlerden var mı nereden bu foto tşk -
Gittikce ucuzluyor, tesekkurler ayrica
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aksaraydaki bimlerde 379 ₺
2 gün önce gördüm Alanyadaki Bimde de 349 liraydı.
NOT: yanlışlık olmuş fiyat 449 tl.dir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabialife -- 24 Şubat 2017; 14:5:56 > -
kardeş bende geçen alanyada baktım 449 lira dediler hangi sube acaba 350ye bulsam alcam bitane@fabialife
Bimde pazarlık başlayacak galiba? Her yerde ayrı fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kiwi hava temizleyici
- gürcistan tax free oranı
- 7 kg çamaşır makinesi - a101
- nokia streaming box 8010
- blaupunkt ls720
- black friday 2025
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- a101 bot
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X