Şimdi Ara

Bim toolmaxx akülü vidalama 18v 29.50tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
40.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

arakadaşlar bununla ps3 kolunun vidasını sökebilir miyim.

Sökersiniz

önereceğiniz başka varmı illa şarjlı olmasada olur. fiyat uygun olmasıda önemli n11 de 12 tl puanım var onuda kullanarak alıcam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Sökersiniz

önereceğiniz başka varmı illa şarjlı olmasada olur. fiyat uygun olmasıda önemli n11 de 12 tl puanım var onuda kullanarak alıcam.

Linkini vermiş olduğunuz vidalama işinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ayni üründen bendede var gerçi şimdi pilleri öldü ama birçok vidayi zorladim banamisin demedi.şimdi toolmaxx i alinca emekliye ayirdim. :)

• bende sedef marka şarjlı vidalama var ve bataryası yaklaşık 3 yıl gitti (belki daha fazla) ,aslında tam şarj ve tam deşarj yapmış olsaydım daha uzun gideceği kesindi ama bizler amatör işler yaptığımızdan bir defa şarj edip belki birkaç ay sonra tekrar ihtiyacımız olunca aklımıza geliyor :)

ve maalesef ki bu piller sürekli kullanılmayınca ve tam şarj-deşarj yapılmayınca ömrü çabuk doluyor

geçtiğimiz aylarda sedef marka cihazımın batarya pillerini yeniledim ve şu günlerde çok kullanmama rağmen yaklaşık 1 aydır şarjı bitmedi

gerçek 18 volt ve yüksek amperli cihazlar çok üstün oluyor ,bu cihazı o kadar çok zorladığım halde çok şükür bir sorun çıkartmadı

kısaca ;

bu tür bataryalar kötü değil ancak yukarıda anlattığım şartlarda kullanılmaması durumunda ömrü çok kısalıyor veya kapasitesi çok düşüyor

almayı düşünenler buna göre karar verse iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 25 Temmuz 2014; 2:02:52 >

• kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Slm yazdiklariniza aynen katiliyorum.işleyen demir pas tutmaz misali bu tur cihazlarin pillerini Doldurup dolaba atiyoruz üç ay alti ay sonra işimiz düşünce aklimiza geliyor.Bu yüzden bende 2 tane pilleri ölmüş şarjli vidalama yeni pil nakli bekliyor :) Bence heray pilleri boşaltip tekrar doldurmak gerek.Ben açtigim bu başliktaki yeni aldiğim şarjli matkabin pilini 12volt küçük ampul baglayip boşaltiyorum ve tekrar dolduruyorum.bu işlemi her ay bir kere yapmayi planliyorum bakalim piller ne kadar gidecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 25 Temmuz 2014; 22:11:45 >
  • Uzun süre kullanmayacaksanız bu cihazları tavsiyem lion bataryalı olanları tercih edin. Biraz pahalı ama bosch un ufak lion vidalama ürünleri var bataryası bitmiyor ve bozulmuyor. Çok nadir şarj ederim ve halende kullanırım.

Ayriyetten birde bimden bu ürünün alt modelini almıştım 3 sene önce. Sarı olan model. Halen kullanırım onu da nazar değmesin fiyatına göre kalitesi mükemmel ve pili hala taş gibi. Her ay düzenli olarak şarjını bitirip mutlaka şarj edin.

Niye bu fiyata kaçmaz diyorum. Çünkü pilleri sordum geçen (black decker 12volt şarjlı süpürge bozulunca ) 12 tane pil var alette ve 65 lira dedi pilciler. Punto falan herşeyi içinde. Matkap zaten o paraya

Bu pilleri şarjda çok uzun tutmayın, en fazla 8 -9 saat şarj edin. 4-5 saatte doluyor zaten. Bitmeden de şarj etmeyin şarjı bitsin çalışmaz hale gelsin öyle takın şarja. Bittikçe şarj edip kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Uzun süre kullanmayacaksanız bu cihazları tavsiyem lion bataryalı olanları tercih edin. Biraz pahalı ama bosch un ufak lion vidalama ürünleri var bataryası bitmiyor ve bozulmuyor. Çok nadir şarj ederim ve halende kullanırım.

Ayriyetten birde bimden bu ürünün alt modelini almıştım 3 sene önce. Sarı olan model. Halen kullanırım onu da nazar değmesin fiyatına göre kalitesi mükemmel ve pili hala taş gibi. Her ay düzenli olarak şarjını bitirip mutlaka şarj edin.

Niye bu fiyata kaçmaz diyorum. Çünkü pilleri sordum geçen (black decker 12volt şarjlı süpürge bozulunca ) 12 tane pil var alette ve 65 lira dedi pilciler. Punto falan herşeyi içinde. Matkap zaten o paraya

Bu pilleri şarjda çok uzun tutmayın, en fazla 8 -9 saat şarj edin. 4-5 saatte doluyor zaten. Bitmeden de şarj etmeyin şarjı bitsin çalışmaz hale gelsin öyle takın şarja. Bittikçe şarj edip kullanın.

Evet malesef nikel cadminum pillere iyi bakmazsaniz cok cabuk ölüyolar.normalde benim 15 sene önce almiş oldugum black&decker 3.6 volt boru şeklinde şarjli vidalamam vardi.pilleri çok uzun sure gitti sonra piller ölünce pillerini degiştirdim uzun süre sonra piller tekrar ölünce dolaba attim tekrar pil degişimine üşendim.üç sene öncede biryerden elime şu basit olan tabanca şeklindeki vidalama geçti.uzun zamamdan sonra onunda pilleri cortladi.Aklimda hiç şarjli vidalama almak yoktu.ancak bimde 29 tl görünce dayanamadim aldim.cihaz çok güçlü.içindeki pilleri söküp satsam daha cok para eder.hatta birkac arkadaşim ürüne tav oldu ama vermedim.Kisacasi normal ihtiyaç için vidalama düşünseydim dbk nin 7.2 volt lityum ion pilli modeli 59 tl onu alirdim ama şimdilik kismet buymuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

quote:

Uzun süre kullanmayacaksanız bu cihazları tavsiyem lion bataryalı olanları tercih edin. Biraz pahalı ama bosch un ufak lion vidalama ürünleri var bataryası bitmiyor ve bozulmuyor. Çok nadir şarj ederim ve halende kullanırım.

Evet malesef nikel cadminum pillere iyi bakmazsaniz cok cabuk ölüyolar.normalde benim 15 sene önce almiş oldugum black&decker 3.6 volt boru şeklinde şarjli vidalamam vardi.pilleri çok uzun sure gitti sonra piller ölünce pillerini degiştirdim uzun süre sonra piller tekrar ölünce dolaba attim tekrar pil degişimine üşendim.üç sene öncede biryerden elime şu basit olan tabanca şeklindeki vidalama geçti.uzun zamamdan sonra onunda pilleri cortladi.Aklimda hiç şarjli vidalama almak yoktu.ancak bimde 29 tl görünce dayanamadim aldim.cihaz çok güçlü.içindeki pilleri söküp satsam daha cok para eder.hatta birkac arkadaşim ürüne tav oldu ama vermedim.Kisacasi normal ihtiyaç için vidalama düşünseydim dbk nin 7.2 volt lityum ion pilli modeli 59 tl onu alirdim ama şimdilik kismet buymuş...

İyi olmuş hocam boşver alet çok güçlü vallahi. Ben duvar bile deldim darbeli bosch var bide bende üşeniyorum bazen onu çıkartmaya. Sıvayı tuğlayı falan güzel deliyor. Ama taşta tabi darbeli gibisi yok :) Beton ucu istersen koçtaşta black decker ın prihana marka uçları var. Kesinlikle öneririm çok iyi. 2 sene önce yazlıkta rustik takmak için duvar delecektim yığma bina olduğu için kocaman çakila denk geldi ölçüm. 15dk sürdü duvarı delmem matkap ucu artık renk değiştirdi ama keskinliğinden bişey kaybetmedi vallahi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

quote:

İyi olmuş hocam boşver alet çok güçlü vallahi. Ben duvar bile deldim darbeli bosch var bide bende üşeniyorum bazen onu çıkartmaya. Sıvayı tuğlayı falan güzel deliyor. Ama taşta tabi darbeli gibisi yok :) Beton ucu istersen koçtaşta black decker ın prihana marka uçları var. Kesinlikle öneririm çok iyi. 2 sene önce yazlıkta rustik takmak için duvar delecektim yığma bina olduğu için kocaman çakila denk geldi ölçüm. 15dk sürdü duvarı delmem matkap ucu artık renk değiştirdi ama keskinliğinden bişey kaybetmedi vallahi.

Sagolun hocam valla iki tabak iskender kebap yesen 30tl bence bazi elektronik ürünler gerçekten çok ucuz.Bende 2006 yilinda koçtaştan bosch darbeli matkap almiştim parasini misli misli çikartmiştir.sonra dediginiz gibi her çeşit ucunu aldim hem ihtiyaç hem merak.Suan yazliktayim her yaz gelirken hem matkabi hem şarjli vidalamayi getirirdim bu sene sadece bu almiş olduğum şarjli matkabi getirdim.Bir taşla iki kuş vurmuş gibi :)

• ne zaman gelirki acaba gelsede alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

ne zaman gelirki acaba gelsede alsam

Uzun zamandir gelmiyo gelsede 50-60 tl arası olur.Ben kullaniyorum memnunum...

• Arkadaslar bende de bu urunden var ama bataryasini sarj eden bir parcasi var bataryanin ustune takilan isikli bir parca o yandi elinde saglam olanlar varsa icinin resmini cekip yani devrelerin resmini paylasabilirmi icindeki direnclerin rengi gorunmuyo yandigi icin elinde olan varsa rica etsem goruntusunu paylasabilirmi icinin. Linkte istedigim goruntuyu paylasiyorum.

http://goo.gl/Ai4uu9

• Up

• BuLuTyG B kullanıcısına yanıt
    Valla arkaşim senin için etiketi falan söktüm neyse işin hallolsun.Belki yarın benimde başıma gelirse buraya bakarim.Direncin biri hafif kararmiş ama genede işini görür sanirim...
     Bim toolmaxx akülü vidalama 18v 29.50tl

• Cok tesekkur ederim isimi gordu Allah razi olsun. O büyük direnc yanmisti gorunmuyordu rengi. Cok saol.

• BuLuTyG B kullanıcısına yanıt
    Ne demek kardeşim Allah sendende razi olsun....

• Led Aydınlatmalı, Tork Devirli, Şarjlı Vidalama :
    GittiGidiyor
    Led Aydınlatmalı, Tork Devirli, Şarjlı Vidalama Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/led-aydinlatmali-tork-devirli-sarjli-vidalama-206029134

• Merhaba Arkadaşlar arıyanlar için bim firmasında satışa çıkarılmış olan şarjli matkabın aşağıda resimler ve link bırakıyorum Bilgilerinize suanrım. Ayrıca pil almayı düşünüyorum. İyi günler...
    bluelight.com.tr
    Bluelight - Tools
    http://bluelight.com.tr/tools.aspx

Bim toolmaxx akülü vidalama 18v 29.50tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esensoy2 -- 11 Şubat 2020; 2:1:42 >

• esensoy2 E kullanıcısına yanıt
    Birdaha bedava verseler almam pilleri hemen boşaliyor yada ölüyor.Lityum ion pilli aldım herzaman hazır ve pilleri cok iyi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.