Şimdi Ara

Bim termos almayın sıcağı tutmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
22.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle konu nereye açılacak diye kafam almadı
    bim aktüel ara ara termos veriyor diye konuyu açtım,alacak arkadaş olacaktır,ileride yine satılacaktır

bime bluelight marka ara ara gelir satılır

bu çelik değil demirdir,dışı pas yapıyor suda beklettim anladım

içi soğuğu iyi tutuyor,mesela buz doldurun 8 saat boyunca buz aynen kalır hafif erisede su buz gibi olur,soğukta başarılı

dün sıcak testi yaptım içine kaynar çay doldurdum tam 4 saat sonra içtik ve ılık çay içtik,5 para etmez,haber vermek istedim,konuyu buraya açtım ara ara aktüel satışı oluyor,hatta dün ılık çay içtik 1 dikişte bitecek kadar ılıktı arkadaşa saati sordum süre tuttum tam 4 saat olmuştu
    bilginize

konu nereye açayım bilmiyordum,neyse bundan sonra alacak olan arkadaşların haberi olur,şimdicen geçmiş olsun dileklerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 6 Eylül 2013; 17:18:09 >

• Teşekkürler faydalı bilgi için...
  • çok sıcak bir fırsatmış saol kardeş
  • hep merak etmişimdir çelik mi daha iyidir cam mı?
  • Ben 19,90 TL' ye Çağrı Market' ten 2 litelik çelik termos aldım.
    Sıcağı çok iyi tutuyor
  • penguen 1 lt çelik termosunu aldım içini sıcak suyla çalkalayıp çayı koyuyorum uzun süre sıcak tutuyor hatta arkadaşlar nasıl bu kadar kaynar tutuyor diye şaşırıyorlar

Sıcak su koyup içmeden 20 dk önce demlik poşetle demliyorum hem çay taze oluyor rahatlıkla içiyorum

penguen 2 lt var arkadaştan aldım denedim oda süper termos tavsiye ederim sanalpazarda 40 tl 30tl düşse kapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunucum -- 6 Eylül 2013; 14:59:49 >
  • gayet sıcak fırsat, teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursada kuru buz satılan yerler?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunucum

penguen 1 lt çelik termosunu aldım içini sıcak suyla çalkalayıp çayı koyuyorum uzun süre sıcak tutuyor hatta arkadaşlar nasıl bu kadar kaynar tutuyor diye şaşırıyorlar

Sıcak su koyup içmeden 20 dk önce demlik poşetle demliyorum hem çay taze oluyor rahatlıkla içiyorum

penguen 2 lt var arkadaştan aldım denedim oda süper termos tavsiye ederim sanalpazarda 40 tl 30tl düşse kapacağım

Hocam link verir misiniz?
    Bana da lâzım böyle bir şey kaça aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: sunucum

penguen 1 lt çelik termosunu aldım içini sıcak suyla çalkalayıp çayı koyuyorum uzun süre sıcak tutuyor hatta arkadaşlar nasıl bu kadar kaynar tutuyor diye şaşırıyorlar

Hocam link verir misiniz?
    Bana da lâzım böyle bir şey kaça aldınız?

www.n11.com
    Termos - Termos Bardak - Yemek Termosu - n11.com
    http://www.n11.com/penguen-2lt-renkli-celik-termos-1200xr-P29970488

www.n11.com
    Termos - Termos Bardak - Yemek Termosu - n11.com
    http://www.n11.com/penguen-2lt-celik-termos-1200b-P29968101

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.