Şimdi Ara

BİM marketler portatif klima satacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
    BİM marketler zincirinin yeni hafta aktüel kataloğunda akıllı televizyonlardan akıllı telefonlara, taşınabilir klimalardan ses sistemlerine ve kamp ortamı ekipmanlarına kadar farklı teknolojik ürünler bulmak mümkün olacak

24 Nisan BİM aktüel teknoloji ürünleri

24 Nisan BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında TCL markasına ait portatif klima yer alıyor. Yazın yaklaştığı bugünlerde geleneksel klima montajı ile uğraşmak istemeyenler için 9000 BTU güç, A enerji sınıfı, 3 farklı soğutma modu ve plastik pencere aparatı ile birlikte 11750TL fiyat etiketine sahip.

Ayrıca Bkz.BİM marketler GeForce RTX 5050 ekran kartlı oyun bilgisayarı satacak

Diğer taraftan 43 inçlik QLED ekran, 60Hz tazeleme hızı, HDR 10 desteği, Dolby Audio, Wi-Fi 4, Bluetooth, 2x HDMI, 1x USB gibi özelliklerle TCL akıllı televizyonu 14900TL iken 32 inçlik versiyon ise 8990TL fiyat etiketine sahip. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• portatif klima zamaninda kullandim. yazlikda dukkanda evde her yere tasir kullanirim diye plan yapan varsa once iyi arastirsin derim. oncelikle verimli degilller. fazla elektrik tuketiyor iyi sogutmuyor. ikinciside oyle elektrikli isitici gibi odanin ortasina koyup calistirdiginizda isini yapan bir sey degil. termodinamik kanunlari sagolsun enerjiden isi uretebilirsiniz ama soguk uretemezsiniz, ortamdaki isiyi yok edemezsiniz, ancak varolan isiyi bir yerden baska yere tasiyabilirsiniz. meali odadaki isiyi disari atmaniz gerek, portatif klimada bunu soba borusu gibi bir boru ile havayi disari ufluyerek yapiyor. kullanmak icin borusuna duvarda yada camda bir delik acmak gerekiyor. buda portatiflik ozelligi ile celisen bir durum. tabiyki kullanilabilecegi yerler var ama ne oldugunu iyi arastirip bilip almak gerek. yoksa sukutu hayal olur.
  • 9000 btu biraz düşük sanki, 40 metrekare oda için yeterli olur mu?

• muratdogan456 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim, ben de 18lik bakıyordum, uygun fiyat görünce sorayım dedim

• portatif klima zamaninda kullandim. yazlikda dukkanda evde her yere tasir kullanirim diye plan yapan varsa once iyi arastirsin derim. oncelikle verimli degilller. fazla elektrik tuketiyor iyi sogutmuyor. ikinciside oyle elektrikli isitici gibi odanin ortasina koyup calistirdiginizda isini yapan bir sey degil. termodinamik kanunlari sagolsun enerjiden isi uretebilirsiniz ama soguk uretemezsiniz, ortamdaki isiyi yok edemezsiniz, ancak varolan isiyi bir yerden baska yere tasiyabilirsiniz. meali odadaki isiyi disari atmaniz gerek, portatif klimada bunu soba borusu gibi bir boru ile havayi disari ufluyerek yapiyor. kullanmak icin borusuna duvarda yada camda bir delik acmak gerekiyor. buda portatiflik ozelligi ile celisen bir durum. tabiyki kullanilabilecegi yerler var ama ne oldugunu iyi arastirip bilip almak gerek. yoksa sukutu hayal olur.

• dashwood kullanıcısına yanıt

40 metrekare baya büyük hocam, 12 bile muhtemelen yetmez, arkadaşın dediği gibi 18-24 gibi bir şey bakın.

cevap için teşekkürler, 18lik normal klima bakacağız artık

Bence 24'lük alın.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • Stones kullanıcısına yanıt

18 yetmez katılıyorum. 18'i 30 metrekare icin kullanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Nisan 2026; 9:12:23 >

• Sakın portatif klima almayın büyük pişmanlık yaşarsınız, kompresörü içinde olduğu için sesli çalışıyor bir süre sonra anlamadan başınız ağrıyor. Durdurduğunuzda oh be diyorsunuz. Bide borusunu dışarı verme derdi var delik açılması şart pencereye bağlama aparatı kullanışsız ve uğraştırıcı, sakın bulaşmayın

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Valla yurt dışında kayınpederin salona 12 binlik aldım. 20 metre kare var yok. Sıcakta bayağı. Kendine hayrı yok gibiydi :)

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • Dale don dale!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.