Şimdi Ara

BİM LOGİTECH KABLOSUZ MOUSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bimde kablosuz logitech fare 19.00 lira sizce alayım mı bir sorunu vardır illaki gibi geliyor bana yoksa Vatanda 50 lira mı bayılayım fareye

• Sen git 50 lira bayıl. Değer kıymet bilmeyen adamın bimle işi olmasın
  • Gözün kapalı al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşırı oyuncu değilsen al yeter de artar
  • 3 yıldır kullanıyorum hala şu anda elimde 15,99a almıştım bimden.Logitech gördün mü alıcan..
  • Al teknoloji marketlerde minimum 30 lira
  • A4tech kablolu var bende de ama ucuz logitech görünce alsam mı diye düşünmeye başladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

aşırı oyuncu değilsen al yeter de artar

Bu farenin diğer 60 liralıklardan farkı nedir?
  • TabloPikasso kullanıcısına yanıt
    Bimden logitech mouse ve 2+1 ses sistemi almıştım 2 yıl kadar önce ikisi de taş gibi gözün kapalı al
  • bende dün aldım şu an elimin altında bence çok iyi kırmızı lazer falanda yok ınvısıble optıc
  • Bim logitech etiketli urunleri sokitech firmasına urettiriyor. Sen git teknosadan bimeksden falan alan daha çok para odeyince daha kaliteliymiş hissi verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 lira ucuzmuş ben vatandan 120 liraya almıştım logitech mouseumu
  • TabloPikasso kullanıcısına yanıt
    ek tuş yok, tutması diğerlerinin daha rahat, hassasığı diğerlerine göre az olabilir, ama normal kullanım için detaya gerek yok
  • Normal kullanım için iyi. Ben dizüstü bilgisayarı için almıştım. 2 yıldır kullanıyorum sorun yok. İhtiyacın varsa alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TabloPikasso

Beyler bimde kablosuz logitech fare 19.00 lira sizce alayım mı bir sorunu vardır illaki gibi geliyor bana yoksa Vatanda 50 lira mı bayılayım fareye

Bence almalısın; aynı fareyi kullanıyorum, 7/24 pc oynadığım halde ayda yılda bir pil değiştiriyorum(1 pille çalışıyor), üstelik gık bile demiyor, hiç bir sorunu yok.

Önceden targus kullanıyordum, o daha pahalıydı ve tam bir pil canavarıydı. 2 pil takıyordum ve pilini sık sık değiştirmek zorunda kalıyordum, ayrıca sağ tuşu felç oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun arkadaşlar birazdan gidip bakıcam ama tabi kaldıysa
  • Haydi hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 1 Mart 2015; 15:36:51 >
  • Alabilirsiniz fiyatı uygun.
  • Geçen sene aldım.Takılmaya başladı ama bir sene mükemmel derecede idare etti beni.Al bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.