Bildirim
BİM LOGİTECH KABLOSUZ MOUSE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sen git 50 lira bayıl. Değer kıymet bilmeyen adamın bimle işi olmasın -
Gözün kapalı al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aşırı oyuncu değilsen al yeter de artar -
3 yıldır kullanıyorum hala şu anda elimde 15,99a almıştım bimden.Logitech gördün mü alıcan.. -
Al teknoloji marketlerde minimum 30 lira -
A4tech kablolu var bende de ama ucuz logitech görünce alsam mı diye düşünmeye başladım -
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliso
aşırı oyuncu değilsen al yeter de artar
Bu farenin diğer 60 liralıklardan farkı nedir? -
Bimden logitech mouse ve 2+1 ses sistemi almıştım 2 yıl kadar önce ikisi de taş gibi gözün kapalı al -
bende dün aldım şu an elimin altında bence çok iyi kırmızı lazer falanda yok ınvısıble optıc -
Bim logitech etiketli urunleri sokitech firmasına urettiriyor. Sen git teknosadan bimeksden falan alan daha çok para odeyince daha kaliteliymiş hissi verir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20 lira ucuzmuş ben vatandan 120 liraya almıştım logitech mouseumu -
ek tuş yok, tutması diğerlerinin daha rahat, hassasığı diğerlerine göre az olabilir, ama normal kullanım için detaya gerek yok -
Normal kullanım için iyi. Ben dizüstü bilgisayarı için almıştım. 2 yıldır kullanıyorum sorun yok. İhtiyacın varsa alabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: TabloPikasso
Beyler bimde kablosuz logitech fare 19.00 lira sizce alayım mı bir sorunu vardır illaki gibi geliyor bana yoksa Vatanda 50 lira mı bayılayım fareye
Bence almalısın; aynı fareyi kullanıyorum, 7/24 pc oynadığım halde ayda yılda bir pil değiştiriyorum(1 pille çalışıyor), üstelik gık bile demiyor, hiç bir sorunu yok.
Önceden targus kullanıyordum, o daha pahalıydı ve tam bir pil canavarıydı. 2 pil takıyordum ve pilini sık sık değiştirmek zorunda kalıyordum, ayrıca sağ tuşu felç oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saolun arkadaşlar birazdan gidip bakıcam ama tabi kaldıysa -
Haydi hayırlısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 1 Mart 2015; 15:36:51 > -
Alabilirsiniz fiyatı uygun. -
Geçen sene aldım.Takılmaya başladı ama bir sene mükemmel derecede idare etti beni.Al bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X