Bildirim
BİM LOGİTECH KABLOSUZ MOUSE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Sen git 50 lira bayıl. Değer kıymet bilmeyen adamın bimle işi olmasın -
Gözün kapalı al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aşırı oyuncu değilsen al yeter de artar -
3 yıldır kullanıyorum hala şu anda elimde 15,99a almıştım bimden.Logitech gördün mü alıcan.. -
Al teknoloji marketlerde minimum 30 lira -
A4tech kablolu var bende de ama ucuz logitech görünce alsam mı diye düşünmeye başladım -
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliso
aşırı oyuncu değilsen al yeter de artar
Bu farenin diğer 60 liralıklardan farkı nedir? -
Bimden logitech mouse ve 2+1 ses sistemi almıştım 2 yıl kadar önce ikisi de taş gibi gözün kapalı al -
bende dün aldım şu an elimin altında bence çok iyi kırmızı lazer falanda yok ınvısıble optıc -
Bim logitech etiketli urunleri sokitech firmasına urettiriyor. Sen git teknosadan bimeksden falan alan daha çok para odeyince daha kaliteliymiş hissi verir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20 lira ucuzmuş ben vatandan 120 liraya almıştım logitech mouseumu -
ek tuş yok, tutması diğerlerinin daha rahat, hassasığı diğerlerine göre az olabilir, ama normal kullanım için detaya gerek yok -
Normal kullanım için iyi. Ben dizüstü bilgisayarı için almıştım. 2 yıldır kullanıyorum sorun yok. İhtiyacın varsa alabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: TabloPikasso
Beyler bimde kablosuz logitech fare 19.00 lira sizce alayım mı bir sorunu vardır illaki gibi geliyor bana yoksa Vatanda 50 lira mı bayılayım fareye
Bence almalısın; aynı fareyi kullanıyorum, 7/24 pc oynadığım halde ayda yılda bir pil değiştiriyorum(1 pille çalışıyor), üstelik gık bile demiyor, hiç bir sorunu yok.
Önceden targus kullanıyordum, o daha pahalıydı ve tam bir pil canavarıydı. 2 pil takıyordum ve pilini sık sık değiştirmek zorunda kalıyordum, ayrıca sağ tuşu felç oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saolun arkadaşlar birazdan gidip bakıcam ama tabi kaldıysa -
Haydi hayırlısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 1 Mart 2015; 15:36:51 > -
Alabilirsiniz fiyatı uygun. -
Geçen sene aldım.Takılmaya başladı ama bir sene mükemmel derecede idare etti beni.Al bence.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 502 yapıştırıcı nasıl çıkar
- telefonu ne zaman aldığımı nasıl öğrenirim
- antabusla alkol alınırsa ne olur
- kadın kollarına üye olmanın faydaları
- domuz yağı olan çikolatalar
- ince belli çay bardağı emojisi
- moonwalker ayakkabı
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X