Şimdi Ara

Bim'in ürünlerindeki olumsuz değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden bimden uygun fiyata iyi ürünler alırdık son bir kaç yıldır bime hiç uğramıyorum geçenlerde kardeşim vienetta benzeri ürün getirmiş yiyemedik çöpe gitti, bimin gazozu bi şekilde denk geldi tadına baktım sakız kokuyor çöpe gitti , sadece abur cubur ürünleri değil kendi üretim salçaları vs. oldukça düşük kaliteye düşmüş hazır yiyecek ürünleri de öyle fakat buna rağmen eskisinden çok daha kalabalık durumda .. bu kalitede düşüklük bir tek bana öyle geliyor yoksa aynı düşünceye sahip kişiler var mı?

• Eskiden sadece Bim'den yediğin için olabilir mi ?
  • her gün dost meyveli yoğurt ve kazandibi alıyorum gayet iyi.Diğer ürünleri beni ilgilendirmiyor.
  • Dost meyveli yoğurt ve tatlı çeşitleri güzel.
    Ton balığını baya seviyorum. Donmuş mısırı da en ucuz bimde buluyorum o da gayet güzel.
    Topi tanem candır. Party biberli cips (çakma pringles) fiyatı biraz uygun olabilir ama tat olarak bence idare eder.
    Dost süt = almayın aldırmayın kesinlikle güzel değil. Ama meyveli ve çikolatalı sütü candır atıştırmaların yanında çok iyi gidiyor.
    Lahmacun aman diyim 5 tane lahmacun yiyeceğine aynı fiyata 2-3 tane ye ama adam akıllı ye.
    Pizzasını başarılı buluyorum yenir.
    Le-cola = eğer çok açsan ve bütçen kısıtlıysa içecek olarak tercih edilir.
    Karlıtepe mandalinalı maden suyu = gerçekten güzel ve seviyorum.
    Ve en son bombası antep fıstığı ezmesi = gerçekten en sevdiğim ürün. kasaya her gittiğimde mutlaka alırım . Tadını çok seviyorum özellikle sütle birlikte çok güzel gidiyor.
  • Fiyatlar da iyice pahalandı. Böyle giderse bir cazibesi kalmayacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starcash

Eskiden sadece Bim'den yediğin için olabilir mi ?

hayır bimden nadiren ürün alırdım, yolumun üzerinde iken ama ürünleri tatminde ederdi ...

@lego95 evet sütüde çok kötü , zaten %100 doğal değil , maden suyu iyi sırma'nın shorlesi her yerde bulunmadığı için denk gelirse tercih ediyorum. pizzayı evde yaptığımız zaman donmuş mısırı orada alıyorum .. fıstık ezmesini deneyeceğim
  • Yarım kiloluk pudingi
    Rus Salatası
    Patlıcan közü ve acuka soslu cipsi (ki bence en orjinal cips fikri)
    İkili snickers'ın 1.25 olması (normalde tanesi 1 TL)
    Tahinli kurabiyesi (ağızda dağılıyor)

Bunlar hâlâ mükemmel.
    Açıkçası bim'in orjinal ürünlerini seviyorum, çılgınlar.
    Çakma ürünleri de bir o kadar sinir bozucu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Dost meyveli yoğurt ve tatlı çeşitleri güzel.
    Ton balığını baya seviyorum. Donmuş mısırı da en ucuz bimde buluyorum o da gayet güzel.
    Topi tanem candır. Party biberli cips (çakma pringles) fiyatı biraz uygun olabilir ama tat olarak bence idare eder.
    Dost süt = almayın aldırmayın kesinlikle güzel değil. Ama meyveli ve çikolatalı sütü candır atıştırmaların yanında çok iyi gidiyor.
    Lahmacun aman diyim 5 tane lahmacun yiyeceğine aynı fiyata 2-3 tane ye ama adam akıllı ye.
    Pizzasını başarılı buluyorum yenir.
    Le-cola = eğer çok açsan ve bütçen kısıtlıysa içecek olarak tercih edilir.
    Karlıtepe mandalinalı maden suyu = gerçekten güzel ve seviyorum.
    Ve en son bombası antep fıstığı ezmesi = gerçekten en sevdiğim ürün. kasaya her gittiğimde mutlaka alırım . Tadını çok seviyorum özellikle sütle birlikte çok güzel gidiyor.

Dostun sütü çokta kötü değil be sanki yazdıklarına katılıyorum hepsine ama ton balığının 2 tanesine 4.20 vermek çok pahalı geliyor bu zevkten mahrum kalıyoruz

• sürekli yedigim tadelle çikolatanın dışarda 1.25 bimde 1.65 olması ilginç tabi ama diğer ürünler fena degil
  • Suflesi hala mükemmel.
  • Hala kolaları koyacak dolapları yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.