Şimdi Ara

BİM,in hukuksuzluğu(topbaş-kavurmacı avukatı faktörü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim 10 yıl bimde çalıştı düzmece sudan sebeplerden tutanaklarla tazminatsiz işten çıkardılar

,(bim politikası belirli bir yılı dolduran çalışanları sistematik işten çıkarma stratejisi, on yılını dolduran elemandan artık istediği verimi alamayacağını düşünüyor,Bütün büyük şirketlerde böyle ik politikaları vardır)

Kardeşim mahkemeye gitti ve dava 3 yıl sürdü bilirkişi hakim mahkeme kanunlar her şey kardeşimden yana ve mahkemeyi kardeşim kazandı karşı tarafın itiraz süresini beklerken sürenin sonunda gelen tebligatla şaşkınlık içinde kaldık kardeşimin avukatı ben böyle bi şey görmedim demiş,
    Bim kaybettiği dava ya itiraz etmiş ve tazminatı iptal ettirmiş ve karara KESİN yazdırmış,
    Nasıl bu kadar hızlı ve etkili kim bu binin arkasındaki güç diye bi bakayım dedim bimin avukatini bi web,den araştırayım dedim
    Karşıma İstanbul eski belediye başkanı Kadir topbaş ve kamuoyunda bir süre haberleri yapılan damadı kavurmacı,nın avukatı Abdullah pehlivan çıktı hakkında pekte olumlu haberler yok ayrıca ak parti Bilmem ne üyesi bi adam
    ,on yıl emek ve ter döküp haksız yere kapının önüne konulan gariban, işçinin kazanılmış hakkına bu kadar kolay çökebilmek nasıl bir vicdan ve dünya görüşü acaba
    İnşallah bu dünyada bu haksızlığın cezasını çeker de bizde görürüz

Bundan sonra ne yapılır nereye itiraz edilir bilemiyoruz adam öyle bir karar çıkartmış ki danistigimiz avukatlar ne yapılır bişey diyemiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deksuri -- 16 Kasım 2017; 21:2:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiyenin avantajı bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.