Şimdi Ara

Bim - Fakir Ultracare Erkek Bakim Seti 129 TL ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
13.766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu bahsettiğiniz modeller sakal için mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 12 Aralık 2019; 20:57:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif Efendi

Sakalı bilmem ama saç için kesinlikle moser i öneririrm, 10yildir kullanırım tık demedi
    Ah bir de orijinalini bulabilsek...
    Piyasada yığınla sahtesi var ve ayırt etmek çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ucuz modelinden Philips kullanıyorum saçsakal ortak harika kesiyor, bir kişi kendi saçını sakalını toplayabiliyor, 7 yıl içinde kullandım, şarj tutuyor halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 23 Aralık 2019; 16:15:14 >
  • sen berberleri örnek alma, berber önündekini kesiyor yani işi kolay, deney manyağı yaptılar müşteriyi,
    bir kaç sefer dandik makinayı enseye dayayıp tuhaf aşırı titreşimli çektiren makinalar kullandıklarına şahitim
    amaçları maliyeti düşürmek
    maharet kendi kendininin saçını kesebilmektir bunu o ucuz cihazlarla çok iyi yapabilen varsa yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 23 Aralık 2019; 16:19:36 >
  • Makinam bu
    Bim - Fakir Ultracare Erkek Bakim Seti 129 TL !

• Bende yaklaşık 1 yıldır powertech kullanıyorum kirli sakal için oldukça ideal makine fakat son zamanlarda sakalı biraz daha uzun bırakmak istiyorum ama en büyük başlığı 7 günlük o yüzden daha büyük taraklı makine bakıyorum remington color diye bi saç kesme makinesi var onu deneyebilirim vatanda indirime girmiş tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Bende yaklaşık 1 yıldır powertech kullanıyorum kirli sakal için oldukça ideal makine fakat son zamanlarda sakalı biraz daha uzun bırakmak istiyorum ama en büyük başlığı 7 günlük o yüzden daha büyük taraklı makine bakıyorum remington color diye bi saç kesme makinesi var onu deneyebilirim vatanda indirime girmiş tavsiye eder misiniz?
    https://www.vatanbilgisayar.com/remington-hc5035-color-cut-sac-kesme-makinesi.html#yorumlar
    Bende sakal uzun kalacak şekilde kesiyorum ama aparatlar taraklar var kullanmıyorum çünkü iyi kesim olmuyor,
    sakalı saçı istediğim seviyede göz kararı yapıyorum makina sıfırdayken acayip keskin oluyor dikey açılarla dokunduğu saçı sakalı tır tır kesiyor
    elini alıştır ressam edasıyla göz kararı azar azar saçı sakalı alıyosun bakmışsın iyi olmuş, yoksa aparatlarla iyi kesilmiyor

• hem saç hem sakal için önerebilceğiniz ürün var mı? sıfır kesip kesmemesi sorun değil kirli sakal ve 5 numara veya biraz daha uzunu gibi bi saç için arıyorum
    Philips in bahsettiği ucuz cihazlarını öneriyorum kesimde ve pilde süper,
    babylis 1 sende pil bozmuştu pil yoktu veya cihaz fiyatınaydı i Philips de 7 yılı buluyor pil iyi
    traşda kablo olmaz, çünkü heykel traş gibi cihazla çok hassas hareketlere izin vermez kablo

• seviye aparatları no büyüdükce kesim kabiliyetini düşürüyor, kıl esnek eğiliyor kaçıyor, en iyisi aparatsız taraksız, heykel traş gibi, saça sakala istediğin no seviyeden dikey açıdan makina sıfır ayarıyla dalmak, fazla almak istemiyosan azar azar dalmak sorunu ortadan kaldırır, dikey açıyı korumak için el açısı sürekli değişir bunun içi kablosuz olması iyidir, ve şarş edilebilir iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 23 Aralık 2019; 18:6:25 >
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    powertech in saç kurutma makinasını şiddetle tavsiye ederim. Gittigidiyor dan 60 küsür liraya almıştım. Efsane kaliteli. Traş makinesininde iyi olacağına eminim.
  • konudaki cihaz ince kalem pille çalışıyomuş, sırf bu sebepten elenir, çünkü AAA ince pil çok çabuk biter, AA kalın pil olsa 4 katı kadar gidebilir mantıklı bu olsa alınır, bu pillerinde fiyatlarında fark az, şarjlı olsa daha iyi tapi, ödenen pil paraları cihazın parasını geçebilir

Orijinalden alıntı: S0N3R

powertech in saç kurutma makinasını şiddetle tavsiye ederim. Gittigidiyor dan 60 küsür liraya almıştım. Efsane kaliteli. Traş makinesininde iyi olacağına eminim.
    evet benimkide powertech 7 sene oldu bozulmadi nasil bir motor varsa

turkiyede uretilmesi turkiyede toplanmasi katki olarak dusunerek alin ..arzum philips vs bunlar bir iki sene omurlu olarak yapiliyor ulkemizde toplanan marka ulkeye bi nevi katki olarak dusunun kasa kalitesi iyi olmayabilir ama ici gercekten iyi

1-Çok fazla tak çıkara gelmez, bir süre sonra tutmaz olacak şuan hissedebiliyorum eskisi kadar sağlam durmuyor ana başlık. 2-3yıl kullan at gibi düşünün.
    2-Vücut kılları keserken su altında, elektrik çarpması mı diyeyim bilmiyorum hafiften bir dokunduğu yaktığı oluyor nedenini çözemedim. Ya kopardığından ya da elektrik kaçağından sanırım o his.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 23 Aralık 2019; 20:40:41 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.