Şimdi Ara

BİM den Bilinçsizce Ürün Çaldım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz cumartesi akşamı arkadaşlarda mangal yapacaktık. Ben ve X arkadaşım Y arkadaşımızın gelmesini bekliyorduk çünkü Y özel dersten çıkacaktı ve mangalı Y nin evinde yapacaktık ayrıca özel dersten evine geçerken bizi BİM in önünden alacaktı. Herneyse saat 9 civarıydı BİM in kapanma saatleriydi biz saat geç olduğu için Y nin mahallesindeki bakkalın kapalı olduğunu düşünerek Y yi aradık ve ekmek, abur cubuyr vs. yi sen gelene kadar biz BİM den alalım dedik o da tamam 5 dkye ordayım hadi alın dedi. Apar topar BİM e girdik hemen ekmek aldık bir kaç tane o saattede kalamamış ekmek zaten herneyse cips aldık bir kaçtane sağda hıyar gördük canımız istedi onuda aldık bir kaç bisküvi, çerez falan aldık, derken o arada adını hatırlamıyorum X Roll mu öyle bişeydi herhalde ülkerinde var iki yuvarlak yumuşak bisküvi arasına beyaz kaymak koymuşlarda etrafını çikolatayla kaplamışlar tanesi 20 kuruş olupta 12 li paketi 1,90 lira olan şey işte onu ben almıştım sol elime ve sol elimde daha önceden aldığımız mangallık köfteler ve bu 1.90 TL lik bisküvi vardı. Kasaya gittik her şeyi geçtik 7 lira falan tuttu fiyat biraz düşük geldi gözüme meğersem sol elimde duran bisküvi elimde kalmış geçmemişiz tam kapıdan çıkarken farkettim hala sol elimde duruyordu Allah tan kapı falan ötmedi de hırsızlık yapıyorum sanmadılar. Böylelikle BİM den 2 liralık ürün çalmış gibi bir şey oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 5 Şubat 2014; 10:32:00 >

• O 2 liraya bimden ne ürünler alırdın haberin var mı !!
  • Neden dönüp tekrar okutmadın unutmuşum diyebilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperMario.

Neden dönüp tekrar okutmadın unutmuşum diyebilirdin

Hocam kapıdan çıkmışım artık çok geç diye bir de acelem vardı ayrıca o an düşünemedim ve gülerek olayı yanımdaki X e anlattım oda iyi 2 lira kardayız falan dedi güldük yavni.
  • Tekrar gidip dün okutmamışım dersen sıkıntı çıkartmazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar kasiyere götürmedin mi ? O zaman gercekten hırsızsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git geçir kul hakkı yeme terbüyesiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu 2TL olur sana 2 yıllık cehennem cezası
  • yahu birak onlarin yaptiklari yaninda seninki hic bisey. Zaten 1 kurus-3 kuruslari vermeye vermeye yeterince caliyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaçtane sağda hıyar gördük canımız
    istedi onuda aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

boşver BİM'in sahibi hangi arazileri çalmış telefonda başbakanla ne pazarlıklar yapmış, senin bu yaptığın çok mu

Çok tabi, mantığa bak

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Bu 2TL olur sana 2 yıllık cehennem cezası

Hemde Bim'den artar o cehennem cezası
  • Zaten su saatten sonra gidip vermem ben o ürün icin para. Gecen senelrdede kasada 5 kurusum yetmemisti ertesi gun birşeyler aldım ve para ustu almadim zorla verdi biz 5 kurus için sey yapmayiz falan dedi sanki ben muhtacim 5 kuruşa :) o gun beni cok kotu kucumsedi ve gulunc duruma dusurdu bİm kasiyerine o gün bu gündür kılım

• O değilde sana yakıştıramadım hesap numaranı atsaydın gerekli parayı ben yollardım sana, senin gibi bi üyeye yakıştı mı bu
  • quote:

boşver BİM'in sahibi hangi arazileri çalmış telefonda başbakanla ne pazarlıklar yapmış, senin bu yaptığın çok mu

• el kaide kamera kayıtlarından görmüş,konuyla ilgileniyormuş.ortaklarındanmış haberin olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• Kul hakkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Zaten su saatten sonra gidip vermem ben o ürün icin para. Gecen senelrdede kasada 5 kurusum yetmemisti ertesi gun birşeyler aldım ve para ustu almadim zorla verdi biz 5 kurus için sey yapmayiz falan dedi sanki ben muhtacim 5 kuruşa :) o gun beni cok kotu kucumsedi ve gulunc duruma dusurdu bİm kasiyerine o gün bu gündür kılım

Farkedipte dönmediysen sen gerçekten hırsızsın.

Hiç kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

el kaide kamera kayıtlarından görmüş,konuyla ilgileniyormuş.ortaklarındanmış haberin olsun.

alahu akbar diyip X'in kafayı kesecekler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.