Şimdi Ara

BİM' den Adore Raf Kitaplık (30 EKİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
21.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bim'in 30 ekim cuma günü için aktüel ürünü Adore Raf Kitaplık 34.90 TL
    Tasarımı çok şık geldi bana, fiyatta iyi.
    Adore de bilinen bir marka, ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın. Ürün demonte olarak satılacakmış, ancak yinede kutusu büyük olur, tek sorun arabası olmayanlar için eve taşıma süreci olur heralde.

Özellikleri
    Raf Kitaplık Adore
    # ~120x45x30 cm
    # Kiraz renginde
    # Demonte
    # TUV-Cert-ISO 9001 sertifikalı
    # 7 yıl garantili

• Yan tarafları açık olunca pek kitaplık gibi olmuyor...Fiyat iyi ama fotoğraftaki gibiyse sadece süs eşyası koyarsın...
  • fotoğrafı bim in sitesinden aldım. bugun bimin kapısındaki afişte de gördüm, yanları açık.

http://www.bim.com.tr/urundetay.asp?pid=1139&utip=1
  • HABER İÇİN SAĞOL SICAK BİR KAMPANYA
  • çok iyi.gelirse alacağım bundan.öğrenci olarak evde lazım bana kitaplık.yalnız ben bu bimlerin çoğunda bu tarz şeyleri hiç görmedim.mesela bu deri montu falanda hiç görmedim.sürekli bahsediliyor yok bimde şu var bu var.ben çoğu şubesinde(edirne)hiçbirine denk gelmedim.inşallah bunu bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbhl

fotoğrafı bim in sitesinden aldım. bugun bimin kapısındaki afişte de gördüm, yanları açık.

http://www.bim.com.tr/urundetay.asp?pid=1139&utip=1

bu linke nasıl ulaştınız ben baktım bimin sayfasında yok
  • aynı şekilde bende bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BİM' e 30 Ekimde 7 motorlu masaj minderi geliyor.
    İlgilenmek lazım...
  • bunu bulsam bulsam Ankara sitelerdeki bimde bulurum
  • Hadi yanları açık alt tarafı ne olacak (bacakları)

Bundan ancak ayakkabılık olur arabası olmayanlar için sıcak fırsat değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Ekim 2009; 2:25:45 >
  • Her bim ürünü için ayrı ayrı başlık açmasak olmaz mı? Bütün sayfa Bim oldu. Her hafta için bir tek başlık olsun.
  • Aslında pahalı değil mi arkadaşlar?Lütfen ölçülere dikkat ediniz.Bir arkadaşın dediği gibi ayakkabılık boyutunda görünüyor.
  • google görsellerden site:bim.com.tr arat ardından url adresinde ki rakamları ardışık olarak değiştir istemediğini bile bulursun.....
  • ben bunu almıştım hb den kargo dahil 40 liraya şuandada 53 sanırım evime kadar teslim ettiler boyu baya uzundu benimkinin bence sıcak bi fırsat deil

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

ben bunu almıştım hb den kargo dahil 40 liraya şuandada 53 sanırım evime kadar teslim ettiler boyu baya uzundu benimkinin bence sıcak bi fırsat deil

En azından kitaplığa benziyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

BİM' e 30 Ekimde 7 motorlu masaj minderi geliyor.
    İlgilenmek lazım...

fiyat bilgisi varmı acaba ?
  • Bim'in ürün kitaplığa fazla benzemiyor, diğer arkadaşın eklediği ürün daha şık ve kullanışlı
  • Şu adore malzeme kalitesini biraz daha iyiliştirse en azından bağlantı noktalarında kullanıdığı civata ve ağaç malzemesini sertleştirebilse çok güzel f/p sağlıyor ama işte gelin görünki malesef öyle değil...Öyle olan modellerinde ztn fiyat olarak yanına yaklaşılmıyor adorede..!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Şu adore malzeme kalitesini biraz daha iyiliştirse en azından bağlantı noktalarında kullanıdığı civata ve ağaç malzemesini sertleştirebilse çok güzel f/p sağlıyor ama işte gelin görünki malesef öyle değil...Öyle olan modellerinde ztn fiyat olarak yanına yaklaşılmıyor adorede..!!!

Yapma yaw bende bu hafta hb dan adore portmento almıştım pazartesi gelecek dediğin gibi ise gitti paracıklar...
  • Birde arkadaşlar aklıma şimdi geldi onuda sizinle paylaşayım belki işine yarayan olur.

Ben Adorenin şu bilgisayar masasını almak istiyordum yaklaşık 115 liraya filan satılıyor.

daha sonra bu modenlin ölçüleri ihtiyacımı karşılamayacağını düşünerek kendim ölçü çıkarttım. Gittim 210 * 280 boyunda mdf aldım bunu istediğim ölçüde kestirdim . daha sonra da bu parçaları birleştirdim. Ve sonuç olarak böyle bir bilgisayar masam oldu... İsteyene bu konuda yardımcı olurum...

kendi masamın resmini yükleyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 25 Ekim 2009; 14:56:51 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.