Şimdi Ara

Bim'den 4 lu yuva pizza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimden 4 lu pizza aldim. Biraz biraktim cozunsunler diye. Mikrodalgada mi isitayim nasil pisireyim karar veremedim daha once alan varsa bi anlatirsa cok guzel olur ss leride paylasirim yaptiktan sonra..

• quote:

Orijinalden alıntı: miramax

Bimden 4 lu pizza aldim. Biraz biraktim cozunsunler diye. Mikrodalgada mi isitayim nasil pisireyim karar veremedim daha once alan varsa bi anlatirsa cok guzel olur ss leride paylasirim yaptiktan sonra..

Mikrodalgada 5 dk de pişiyor çok lezzetli açıktım zaten canm çekti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Bimden 4 lu pizza aldim. Biraz biraktim cozunsunler diye. Mikrodalgada mi isitayim nasil pisireyim karar veremedim daha once alan varsa bi anlatirsa cok guzel olur ss leride paylasirim yaptiktan sonra..

Atayim o zaman mikrodalgaya 5 dk sonra ss ler burda...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Atayim o zaman mikrodalgaya 5 dk sonra ss ler burda...

açım dedikce SS atarım diyorsun aaa
  • microdalgada 5 dakikada nasıl pişecek anlamadım... üst kısmı tamam da hamur kısmı çiğ kalır
  • normal fırında altlı üstlü pişiriyorum ben sonra yer değiştiriyorum fırına atmadan önce üstüne biraz daha kaşar rendeliyorum tavsiye ederim
  • Afiyet olsun dostum ss beklıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Bim'den 4 lu yuva pizza

Senin yüzünden acıktım hocam
  • ben biraz kıtır seviyorum o nedenle fırında pişiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

microdalgada 5 dakikada nasıl pişecek anlamadım... üst kısmı tamam da hamur kısmı çiğ kalır

hamur kismi evet cig kaldi dedigin gibi digerini daha uzun sure pisirecem. Firin iside zor geliyor acicaksin isitacaksin falan.. Buyrun ss..

http://imageshack.us/photo/my-images/405/img0288t.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miramax -- 31 Aralık 2011; 16:42:48 >
  • iyi alıştı elalem hep yemek resimleri
     Bim'den 4 lu yuva pizza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerZamankinden -- 31 Aralık 2011; 16:48:57 >
  • dar gelirliğin alemi yok 1 büyük extravaganza 1 büyükte new york söyledim dominostan
  • o yuva pizza indirime girmiş bugün. 3.95 tl. fırınım olsa stok yapardım
  • Benide acmadi zaten pizza bekledigim gibi olmadi steakhouse alacam burgerdan buyuk ihtimalle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

iyi alıştı elalem hep yemek resimleri
     Bim'den 4 lu yuva pizza

Midem bulandı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

o yuva pizza indirime girmiş bugün. 3.95 tl. fırınım olsa stok yapardım

söylediğin iyi oldu.Bim evden 3-4 bina uzaklıkta , gidip bir bakayım hemen.

Ayrıca bu pizzaları normal fırında yaklaşık 15 dk pişirip öyle yiyorum ben.Aksi halde hamur kısmı iyi pişmemiş olarak kalır.Zaten mikrodalga fırın pişirmek için değil ısıtmak içindir.(Bilhassa derin dondurucudan çıkmış yiyecekler için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

quote:

Ayrıca bu pizzaları normal fırında yaklaşık 15 dk pişirip öyle yiyorum ben.Aksi halde hamur kısmı iyi pişmemiş olarak kalır.Zaten mikrodalga fırın pişirmek için değil ısıtmak içindir.(Bilhassa derin dondurucudan çıkmış yiyecekler için)

Bizim burdaki bimde 5.50 idi yeniliklerden geri herhalde biraz 30 dk once falan aldim.
  • quote:

quote:

quote:

Bizim burdaki bimde 5.50 idi yeniliklerden geri herhalde biraz 30 dk once falan aldim.

O nasıl yorum lan yeniliklerden geri

Sizin oralara teknoloji geç geliyo herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

quote:

quote:

O nasıl yorum lan yeniliklerden geri

Sizin oralara teknoloji geç geliyo herhalde

normal bildigin gec haberi oluyor yeniliklerden yada cakallar 2 tl fazladan satiyor.

• dominos bol malzemos yolda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.