Şimdi Ara

Bim deki yenilebilitesi yüksek şeyler .-'-. karides yenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet sayın cemaat bi öneride bulunun. böyle mikrodalga ya atıp pişecek şeyler. evde yalnız falan olunca pratik birşeyler. forumda bi arkadaş pIzza nın üstüne yumurta kırıp pişirmiş falan. o tarz yani.

bi de bim deki karides yenir mi? nasıl bi tadı var? hiç karides yemedim de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yenilebilitite ne olm nerenizden uyduruyorsunuz böle şeyleri olanabilite performansiblite yenilibite

tdkda varsa böle kelimeler onlar nerden uyduruyolar acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın alma. Biz bir aldık bir avuç yaptık evin tamamı koktu. Ayrıca güzel de değil. Kısmen kullandığımız halde geri verdik. Allah'tan kabul ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove

Sakın alma. Biz bir aldık bir avuç yaptık evin tamamı koktu. Ayrıca güzel de değil. Kısmen kullandığımız halde geri verdik. Allah'tan kabul ettiler.

karides mi hocam?

alainprost kardeş, yenilebilirliği yazmak zoruma gitti.

• le karides le colanın yanında iyi gider
  • bimden alınabilecek en iyi ürün piliç dönerdir yaklaşık 13 senelik bimciyim ondan daha iyi bir ürün görmedim
  • Yuva hamburger köftesi+turşu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqweme

quote:

Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove

Sakın alma. Biz bir aldık bir avuç yaptık evin tamamı koktu. Ayrıca güzel de değil. Kısmen kullandığımız halde geri verdik. Allah'tan kabul ettiler.

karides mi hocam?

alainprost kardeş, yenilebilirliği yazmak zoruma gitti.

Evet karidesten bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street
    yaklaşık 13 senelik bimciyim ondan daha iyi bir ürün görmedim

13 sene ayni yerden alisveris yaptigin icin firsatin olmamisdir belki.

Pizza neyli olursa olsun ustune yumurta degil de fazladan peynir (kasar, mozzarella) ve biber harika gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

Pizza neyli olursa olsun ustune yumurta degil de fazladan peynir (kasar, mozzarella) ve biber harika gidiyor.

evet birader 13 senedir bimden alış veriş yapıyorum.sebze meyve jambon alkol alışverişlerimi de bimden yapıyorum..

BİMDEKİ EN İYİ ÜRÜNDEN BAHSEDİYORUM BİRADER ŞAKA MISIN?

• quote:

quote:

quote:

evet birader 13 senedir bimden alış veriş yapıyorum.sebze meyve jambon alkol alışverişlerimi de bimden yapıyorum..

Sanirim gunluk ilaclarini da BIM'den aliyorsun, etkisini gosteriyor.

Yaniliyor muyum?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanirim gunluk ilaclarini da BIM'den aliyorsun, etkisini gosteriyor.

Yaniliyor muyum?

aynen

la git ötede oyna ayar etme..

• quote:

bimden alınabilecek en iyi ürün piliç dönerdir yaklaşık 13 senelik bimciyim ondan daha iyi bir ürün görmedim

bim ilk ne zaman açıldı olm

• poşet patatesi güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gölge Haramisi

quote:

bimden alınabilecek en iyi ürün piliç dönerdir yaklaşık 13 senelik bimciyim ondan daha iyi bir ürün görmedim

benim bildiğim 2002den beri var

• quote:

quote:

quote:

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 600 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2011 yılında da sürdürmüştür. Satışlarda gerçekleştirdiği %25’lik artış bunun açık göstergelerinden biridir. 2011 yılı içinde üç yeni bölge merkezinin yanısıra 338 yeni mağaza açarak mağaza sayısında %11 oranında büyüme kaydeden BİM, faaliyetlerini tüm Türkiye’de yaygınlaştırmak amacındadır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir.

BİM, başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

• eee başka öneri? et döneri ekledim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 600 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2011 yılında da sürdürmüştür. Satışlarda gerçekleştirdiği %25’lik artış bunun açık göstergelerinden biridir. 2011 yılı içinde üç yeni bölge merkezinin yanısıra 338 yeni mağaza açarak mağaza sayısında %11 oranında büyüme kaydeden BİM, faaliyetlerini tüm Türkiye’de yaygınlaştırmak amacındadır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir.

BİM, başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

ben 4-5 yıllık bişey zannediyordum

• Bim çigköfte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.