Şimdi Ara

Bim'deki kasiyer kız, ciddi konu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wRsoUL

seninle aynı durumdayız

Alıntıları Göster
    Haftaya gittiğinde; hayırlı olsun, geçen geldiğimde eğitim alıyordun, başlamışsın işe dersin. Sonrası da artık sana kalmış. Eşek değilsin heralde, bir şekilde muhabbet edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRsoUL

seninle aynı durumdayız

Alıntıları Göster
    Market görevlilerinin özellikle kasiyerlerin yaka kartlarında isimleri ve soy isimleri yazar aynı şekilde de fişte de kasiyer xxx xxxx diye yazar. İsmi alıp internette araştır facebook'u var ise bir adım öndesin demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Market görevlilerinin özellikle kasiyerlerin yaka kartlarında isimleri ve soy isimleri yazar aynı şekilde de fişte de kasiyer xxx xxxx diye yazar. İsmi alıp internette araştır facebook'u var ise bir adım öndesin demektir.

Alıntıları Göster
    bim ve bıyıkları olmayan bir kasiyer kız gerçekten ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bim ve bıyıkları olmayan bir kasiyer kız gerçekten ilginç

Alıntıları Göster
    Sen yokkken biz vardık burda ayık ol, de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

Sen yokkken biz vardık burda ayık ol, de.

Alıntıları Göster
    le kola ısmarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Kızın eline baktın mı?

Hakkatten ha bizim ordaki bimde çok güzel bir kız var ama eline bi baktıydım sanayiden kaçmış gibi. Birden soğudum. Hepsi mi aynı bunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayar

le kola ısmarla

Alıntıları Göster
    Eğer kızın orada yeni olduğu hakkında eminsen git konuş,oradan muhabbete gir.

İşiniz hayırlı olsun vs...

Sık sık bime git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

Kızın eline baktın mı?

Hayır.

@T3RR1BL3WH1SP3R
    Küçükçekmece tarafı.

quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

Kızın eline baktın mı?

Hakkatten ha bizim ordaki bimde çok güzel bir kız var ama eline bi baktıydım sanayiden kaçmış gibi. Birden soğudum. Hepsi mi aynı bunların

Ulan ne adamlarsınız, ben elinde yüzük var mı diye baktın mı demiştim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Hep okurduk bu zamana kadar bimdeki kasiyer şöyle yaptı böyle yaptı falan diye. Hiç samimi bulmazdım fakat gel görki bugün böyle bir konu açmak nasip oldu arkadaşlar.

Bugün eve gelirken bime uğradım ice tea alayım dedim 1-2 tane iyi gidiyor yemekte falan. Yeni bir kasiyer kız gelmiş yaşı benim civarda (ben lise4) Kız muhtemelen liseyi yeni bitirmiş ama görseniz böyle çok havalı birşey değil masum, utangaç ama bir o kadarda güzeldi. Mavi gözleri vardı

5-6 kere göz göze geldik. Hani beni kesiyor falan diyeceğim ama ben mi öyle sanıyorum acaba gerçekten mi öyleydi bilemedim. Bana baktığınıda gördüm yani. Ona baktığım zaman gözlerini kaçırmalar falan.

Kızdan etkilenmedim desem yalan olur. Kız gittiğimde kasada değildi başka bir kasiyerin yanında duruyor izliyordu. Öğreniyordu bir nevi.

Arkadaşlar ben kızdan etkilendim, bir şekilde tanışmam lazım. Hani çok özgüvensiz bir tip değilim ama bana bakarmı lan bu kız triplerinede girmedim desem yalan olur.

Bir akıl verin arkadaşlar lütfen ciddi yorumlar atın

Bim'deki kasiyer kız, ciddi konu!

• foruma sor bakalım şimdiye kadar kaç kasiyer ayarlamış sadece 1-2 kere kesişme
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

foruma sor bakalım şimdiye kadar kaç kasiyer ayarlamış sadece 1-2 kere kesişme
    Kızın işten çıkmasını bekle. Sakın benim gibi yaklaşıp, tanışabilir miyiz numaranı verir misin deme? Tanışabilir miyiz'e olumlu yaklaşırsa, kahve içmeye yada yemek yemeye gidin.
  • Hergun git ufak birseyler al iste oyle oyle muhabbeti kurarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Hergun git ufak birseyler al iste oyle oyle muhabbeti kurarsin
    Devamlı ondan alışveriş yap ve hep onun sırasına gir.Yine mi sen desin bıktır onu gözüne gözüne gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Hergun git ufak birseyler al iste oyle oyle muhabbeti kurarsin
    Yaka kartından ismini öğren ilk önce her gittiğinde günayın merhaba iyi akşamlar kolay gelsin de ben hergün gittiğim için baya samimiyim çalışanlarla sokakta görsem selamlaşırım böyle yaparak işi ilerletebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E35D290C4

Yaka kartından ismini öğren ilk önce her gittiğinde günayın merhaba iyi akşamlar kolay gelsin de ben hergün gittiğim için baya samimiyim çalışanlarla sokakta görsem selamlaşırım böyle yaparak işi ilerletebilirsin.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yorumlar için sağolun uyuyordum cevap veremedim. Bir haftaya kadar bir sonuç alırız o zaman konuyu tekrar uplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E35D290C4

Alıntıları Göster
    Bana da hakmar da başı örtülü şişko, kapalı bi kasiyer alıcı gözle bakıyordu 4 tane jilet başlığı almıştım kasadan geçirirken falan bana bakmaları resmen gel beni öhöhöh der gibiydi, rahatsız oldum. çünkü öyle kızlardan nefret ediyorum. benim aradığım kıza bakdığım da o ilk anda aldığım elektrik masumiyet çok önemli okulumda var öyle bi kız ama bi türlü tanışamadım kızla onun dışında geçende minibüse bindim oturan bi kız vardı ona bakdığımda da işte bu kız tam aradığım insan dedim ama okuldada o kız var tanımasamda napıcağımı bilemiyorum bende açıkcası durumum benim senden çok daha kötü ben senin yerinde olsam her gün bime uğrardım

• quote:

quote:

Kızın eline baktın mı?

Haykırarak güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsing1

quote:

quote:

Kızın eline baktın mı?

Haykırarak güldüm

Alıntıları Göster
    Gerçekten migros gibi yerlerde çalışan kızlar güzel. Seçerek işe alıyorlar.

• Bir hafta sonra falan git o zamana kadar işi ögrenmis olur ve kasada durur fişte isim soyisimi olur ordan face falan hallet eğer yaka ismi yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dedeli28

Bir hafta sonra falan git o zamana kadar işi ögrenmis olur ve kasada durur fişte isim soyisimi olur ordan face falan hallet eğer yaka ismi yoksa
    Kasada kendisine ait giriş yoksa, fişte giriş yapılan hesap kiminse onun adı ve soyadı görünür haberin olsun da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 2 Ekim 2012; 20:34:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.