Şimdi Ara

Bim'de satılan 5'li triplex gofret hakkında. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
11.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Triplexi sevmedim pek de kazandibi cok iyi oluyor mutlaka deneyin paranızın hakkını veriyor
    bim omazsa yaptiğim alışverişlerde aylık en az 50 tl daha fazla vemem gerekiyor
    BİM forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

Bim'de satılan 5'li triplex gofret hakkında.

Look like fail.But that's the fail;

quote:

fakat düşündümde.
    5'li triplex fiyatı 1 tl.
    bunun içinde 1 tl'den 20 kuruşu kar olsa.
    geriye 80 kuruş kalıyor.
    maliyeti 80 kuruşa gelse yani. 80'i 5e bölünce gofretlerin tanesi 16 kuruştan geliyor.
    bunun paket maliyeti gofret başına 5 kuruş olsa.
    5 paketi bi arada tutan 2 adet yapışkan kağıt'ın maliyetide 5 kuruş olsa
    gofret başına maliyet 10 kuruştan geliyor.
    kimbilir ne kullanarak üretiyolar bu gofreti

what's the fail bro? explain it plz.

edit: bu arada ingilizceyi köy okulunda mı öğrendin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobbdeep -- 10 Mayıs 2011; 18:56:49 >

• bende sevmedim pek triplex i
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

quote:

Bim'de satılan 5'li triplex gofret hakkında.

Look like fail.But that's the fail;

quote:

fakat düşündümde.
    geriye 80 kuruş kalıyor.
    maliyeti 80 kuruşa gelse yani. 80'i 5e bölünce gofretlerin tanesi 16 kuruştan geliyor.

what's the fail bro? explain it plz.

edit: bu arada ingilizceyi köy okulunda mı öğrendin ?

Laf atmaya çalışıyorsunda daha sana bile değemeğen lafıma alınganlık yapıp, kastımı anlamıyorsun.Gelelim benim hatama kafamda birden kurduğum düşünceyi başkalarının hemen anlayamayacağı şekilde yazmış oluşum ordaki ingilizceyi hafif hatalı ve saçma kıldı.

• yuva mantı favorim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

abi sizin lafınıza baktım gittim aldım. bu ne ya iğrenç.. bide güzel demişsiniz:S anlamadım gitti..

gayet güzel hocam niye beğenmedin ki

yok hocam güzek değil ya nesi güzel.. damak zevki tabi.. beğendiysen bilemem..
  • quote:

quote:

quote:

abi sizin lafınıza baktım gittim aldım. bu ne ya iğrenç.. bide güzel demişsiniz:S anlamadım gitti..

Bim'den sürekli Ülker 9 kat tat alırım diğer marketlerde 50 kuruşken Bim'de 40 kuruş.. Birde Bim ürünü 25 kuruşluk centro çikolatalı gofret alırım.. Kafkas acıbadem alırım, ülker çizi, peynirli çubuk kraker.. Balık kraker.. Biskrem çakması Süsse biskrem.. Profiterol, lipton ice tea, son zamanlarda ise taco aramalı bim mısır cipsi.. Evden çıkıyorum doğrudan Bim'e gidiyorum başka markete girip gezmeye yüzüm yok..

• Bugün bim'de ne alsam diye bakınıyordum. Geçen bu konuya da bakmıştım. Gidince alırız demiştim. Bimde markasının şölen olduğunu görünce hiç düşünmeden 2 tane attım sepete. Tadı gerçekten güzel. Yeni bim favorim. Bugüne kadar niye tadına bakmadıysam.
  • Bunun orijinali(almanya üretimlisi) 2005 yılında, tanesi 1 TL den satılıyordu. Ufak bi ayrıntı.
  • Bu kadar maliyeti olsa Bim kepenkleri kapatır giderdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

quote:

quote:

Bim'den sürekli Ülker 9 kat tat alırım diğer marketlerde 50 kuruşken Bim'de 40 kuruş.. Birde Bim ürünü 25 kuruşluk centro çikolatalı gofret alırım.. Kafkas acıbadem alırım, ülker çizi, peynirli çubuk kraker.. Balık kraker.. Biskrem çakması Süsse biskrem.. Profiterol, lipton ice tea, son zamanlarda ise taco aramalı bim mısır cipsi.. Evden çıkıyorum doğrudan Bim'e gidiyorum başka markete girip gezmeye yüzüm yok..

ice tea'den kastınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobbdeep -- 11 Mayıs 2011; 22:51:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: greydewil

O gofretin orjinali Almanya'da üretiliyor , arkadaş getirmişti.Bimdekide güzel ama orjinali mükemmeldi

Bizimde teyzeler getirir ne dehşet bişey onlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

quote:

quote:

ice tea'den kastınız ?

Lipton ice tea 1,50'den 1,45 oldu.. Lipton'dan bahsediyorum, ama bazen aynı fiyat olduğu için teneke kutu teatone alıyorum.. Şeftalili

• Bugün aldım 2 paket, bu ne böyle yahu. İçinin krema olduğunu okudum ama bu şekil beklemiyordum.. Garip bir tadı var, kötü değil ama bana pek hitap etmiyor.. Gofret demek gofrete hakaret olur.. Bir daha almam sanırım, tekrardan Bim'de satılan Ülker 9 kat tat'a devam etmem gerektiğini öğrendim.. Gofret dediğin 9 kat tat gibi olur..

Arasındaki krema hoşuma gitmedi, yumuşak ve krema gofretin tadını bozuyor. Süt ve kahveylede tüketilmesi hoş olmuyor ama 9 kat tat kahveyle süper.
  • 5 tanesini 30 kuruşa üretiyolar pakediyle 35 oluyo sana satıyolar 1 lira , kar a bak

eşek eti hem onlar hep , yeme bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 14 Mayıs 2011; 4:35:03 >
  • quote:

çok seviyorum bu gofreti süper gerçekten

fakat düşündümde.
    geriye 80 kuruş kalıyor.

hesap mükemmel

ayrıca ben de seviyorum o gofretleri

• bim in antep fıstığı ezmesi bomba
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

bim in antep fıstığı ezmesi bomba

ıyyyy , bi kere yemiştimde, yarısını zor bitirdim kalanını kopeklere verdim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 14 Mayıs 2011; 4:37:42 >
  • Bende triplex hastasıyım.

Okadar küçümsemeyin. Triplex 'i üreten şölen markasıdır ve çikolataları çok iyidir. Köklü ve eskiden beri üretim yapan bir fabrikadır. 5-6 sene önce bukadar iyi ürünleri yoktu piyasada ama bayram çikolataları falan çok hoşuma gider. Özellikle pirinç patlaklı bir çikolatası varki hastasıyımdır.

Ayrıca bunun gibi ürünlerin ucuz olması seri üretimden kaynaklı. Bir nevi sürümden kazanılıyor. Zaten bimde ucuz satan bir yer. Bir kaç yerde gördüm bunları 2 - 2,5 liraya satıyorlardı. Dışarıda her satılan pahalı ürünün maliyetide pahalı sanmayın. Yüksek karla satıyorlardırda ondan :)

Amma övdüm ha snaki kendi firmamız

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

bim in antep fıstığı ezmesi bomba

ıyyyy , bi kere yemiştimde, yarısını zor bitirdim kalanını kopeklere verdim ...

ağzından mideye indircektin kanka sen yanlış yapmışın orda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.