evet hocam bende Bim' den aldım Vortex kulaklığı, kutu üzerinde modeli 3031Z11 görünüyor. |
Şu a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nlık bir sıkıntı görmedim, ses gecikmesi filanda fark etmedim ilk görüşlerim olumlu, mutlu etti beni. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokan90 -- 27 Kasım 2020; 11:59:8 > |
|
bence bu bu ekonomik koşullarda 250 TL' ye alınır bu kulaklık, ses seviyesi olarak q10 daha yüksek ama, ilk denemede daha berrak bir ses veriyor gibi geldi q10' a göre. ses uzmanı değilim kişisel görüşümdür. |
ben 3 bim dolaştım 2 tane aldım beyler ses kalitesi güzel valorant oynadım 1 el gecikmesini fark etmedim 1. olduk :) ses kasması çok iyi sağdan adam geliyorsa sağ kulaklıktan ses daha yüksek geliyor soldan geliyor sol kulaklık daha bi yüksek ses veriyor çok hoşuma gitti bayağı işime yaradı oyunlarda..... videolarda zaten gecikme yaşanmaz rahatlığı da iyi fena değil fiyatına değer diye düşünüyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercazn -- 27 Kasım 2020; 11:49:33 > |
|
kardeşim bence aralarında çok büyük fark yok bass öncelik verilmiş diğerinde... vortex de güzel çanta da iyi harbiden sağlam... ikisi de seni üzmez ben ucuz diye bunu tercih ettim ses berraklığı netliği daha iyiymiş öyle dendi hep q10 test etmedim ama çok yorumları okudum pek bi farkları yoktur ses yüksekliğinden bahsedilmiş de bu beni tatmin etti diğerini bilmiyorum. Q10 un daha yüksek deniyor da tercih sana kalmış ama ikisi de üzmez < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercazn -- 27 Kasım 2020; 11:55:29 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
malzeme kalitesi her iki kulaklıktada iyi durumda, q10 type c ile vortex micro usb ile şarj oluyor, sarj süreleri konusunda q10 daha başarılı, ses geçikmesi az da olsa mevcut her iki kulaklıkta da, son bir farkta vortex' te kulağin girdiği kısım biraz daha geniş q10' a göre. |
denedim iyi hocam cam açık gürültülü ortamda denedim (bizim ev e5 önünde aktif araç gürltüsü var sürekli) idare eder o kadar iyi değilmiş hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercazn -- 27 Kasım 2020; 12:25:3 > |
|
|
gecikme videolarda yok.. oyunlarda da çok az var ama hissedilmiyor onda da 1 saniyenin altındadır |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|