Şimdi Ara

Bim de 21 Vites Bisiklet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
22.750
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drdexter

    bir de şöyle bir seçenek var. bence düşünülebilir fiyat/performans açısından..

    http://www.odakoutdoor.com/Scott-Spark-LTD,PR-1008.html

    abartılı modelleri normal vatandaş alacak değil zaten ama durumum elverse scott marka bir bisiklet almak isterdim. bisikletçide hoşuma giden 3 model bisiklet denemiştim, el yapımı cannondale diye bir marka vardı, sürüşü o kadar güzeldiki limitim yetse alacaktım o derece. kalitenin bir bedeli var.bisikletlerde de özellikle hafifleştirmek için kullanılan özel malzemeler fiyatı iyice şişiriyor. ne abartıya kaçıp 6.5kg 8000tl karbon gövde bisiklet alacaksın ne de 150tlye 35kg çelik gövdeli adi bisikletlerden, bütçeyi biraz zorlayıp aluminyum kadrolu, schimano gibi kaliteli markaların komponentlerinden oluşan bir bisiklet alıp uzun süre kullanacaksın.




  • Ucuz bisikletlerin çoğu kullan-at türünden.parçalar çinden geliyor,merdiven altı monte ediliyor (bir yakınım bu işi yaptı)bir yaz çıkarırsa güzel
    bu tip aldığım bir bisikletin onarımları 2 senede (yaz ayları) alış fiyatını buldu.şimdi gene alacağım..iyisine para yetmez,orta halli bişi almak lazım.
  • sonuç olarak ortak karar nedir ??? bim de satılacak ilandaki bisiklet alınır mı ?? alınmaz mı ??
  • kesinlikle alınır. Sezonluk bisiklet işte :)
  • Ben bu aralar almayı düşünüyorum, 1 aydır araştırıyorum edindiğim bilgilere göre bu bisiklet kesinlikle alınmaz çünkü;
    Bir kere ortadan amortisörlü bisikletler gücü emdiği için daha fazla kuvvet harcamanız gerekiyor ve amortisör bütün ağırlığınızı taşıyan ve çalışan bir parça olduğundan birde çin malı olduğunu düşünürsek kısa sürede problem çıkaracağı kesin. Tercihiniz sadece önden amortisörlüler olmalı, böylece önden gelen darbeleri emecek ve sürüş rahatlığı sağlayacaktır. İşi bilenler bu konuda netler..
    Kadrosu ve jantları alüminyum(hafif) olanlar makbul, vites takımı shimano olmalı denmekte.
    Bu şartlara göre en az 300-350 tlyi gözden çıkarmanız gerekiyor. Bimdeki gibi bir bisikletin 3 ayda bir masraf çıkaracağını belirtiyorlar ve uzun vadede kaliteli olanların bedeli kadar harcama yapmak zorunda kalacağınızı..
    Tercih sizin




  • Arkadaşlar decathlon mağazasında 650 liraya muhteşem bisikletler satışta, bu bisikletlerin en önemli özellikleri kadro boylarının farklı ölçülerde olması, 2 metre üzeri adam için bile kadro boyu var.
  • Binilebilecek bisiklet en ucuzu 400 lira ve üzeridir. Altındakiler sizi bisikletten soğutur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuckulteli


    quote:

    Orijinalden alıntı: :::Banner:::

    Bu bisiklette de indirim var arkadaşlar

    http://www.hepsiburada.com/geotech-carborace-65-kg-ultra-lite-sehir-bisikleti/ProductDetails.aspx?productId=sporgeotec19&categoryId=27012996


    Bu kadarı olmaz yaa Kim kullanıınıyor yarışlarda falan mı kullanılıyor ki? Bizim araba bile 5 bin anca ediyor veya etmiyor.. Normal kullanıcının bu parayı vermesi gereksiz zaten veremez..


    ,kesinlikle cok ucuzdur bu fiyata kacırılmaması gereken bir urun alıp aynısını 2 sene sonra bile 6binden yukarı satarsınızki profesyonel bisiklet kullanlar bunun rahatlıgını anlayacaktır .. binmeden kullanmadan neden bu kadar pahalı oldugunun anlayamazsınız. ayrıca yolbisikletidir kendisi asfaltta kayar gider



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 16 Haziran 2010; 11:54:34 >




  • BİSİKLET MARKASI OLARAK BİANCHİ Yİ TEK GECERİM...SAĞLAM BİSİKLET YAPIYORLAR..BU ALACAGINIZ BİSİKLETTEN FAZLA BİRŞEY BEKLEMEYİN DERİM..ÇİN MALI DANDİK BİSİKLETLERDENSE HEM AGIRDIR HEMDE KALİTESİZDİR MALZEME OLARAK..ÇOCUK BİNECEKSE PEK SORUN OLMAZ AMA..HEESİNİ ALIR KÖŞEYE KALDIRIRSIN SONRA...BENDE BİANCHİ SETRA VAR..PİYASASI 300 TL CİVARI..2 ÇOCUGU OLANIN BU FİYATA 2 ADET BUNDAN ALMASI DAHA MANTKLI..AMA ŞUNU BELİRTEYİM YETİŞKİNLER İÇİN UYGUN DEĞİL BENCE BU BİSİKLET ÇABUK DAĞILIR YETİŞKİNLER BİNERSE..
  • 13-14 yaşlarında birçocuk kullanacaksa bunu almak mantıklı değil mi?
  • Görmeden birşey diyemiycez anlaşılan artık.En büyük şeylerden bir tanesi servisi var mı?Markasını bile bulamadım internette.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tebessum07

    Görmeden birşey diyemiycez anlaşılan artık.En büyük şeylerden bir tanesi servisi var mı?Markasını bile bulamadım internette.


    Servis derken.. Lastik patlarsa yama yaparsın, freni tutmazsa 12-13 ingiliz anahtarı ile pabuçları sıkarsın. Başka sorun çıkarsa en yakın tamirciye..
  • bu fiyata bedafa hiç kaçırmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gecekusu35

    quote:

    Orijinalden alıntı: tebessum07

    Görmeden birşey diyemiycez anlaşılan artık.En büyük şeylerden bir tanesi servisi var mı?Markasını bile bulamadım internette.


    Servis derken.. Lastik patlarsa yama yaparsın, freni tutmazsa 12-13 ingiliz anahtarı ile pabuçları sıkarsın. Başka sorun çıkarsa en yakın tamirciye..


    Öyle demeyin.
    Bir arkadaşım kısa süre önce kızına bisiklet aldı , garanti başlaması için götürüp teknik servise sokuyorsun, 2 hafta sonra bir daha.
    Böylelikle 2 yıl garanti veriyorlar.

    Resmen bisikletin teknik servis kartı var. Arabalarda bile bu kadar detaylı değildir check listi.
    Açıkçası ben de çok şaşırdım ama iş çok değişmiş.




  • var mı alan ben bulamadım
  • Benim bisikletimin ön lastiğinden birazcık daha pahalı. Bunlar bisiklet değil su borusu. Hatta artık su boruları bile çelikten üretilmiyor, gerisiniz siz düşünün. Bir bisiket alacaksanız da gidin performans bisiklet ve bisiklet ürünleri satan bisikletçilerden alın. Bu bisikleti alıp paranızı çöpe atmayın, onun yerin verdiğim öneri için bana 20-30 TL verseniz yeter; cep telefonu alacağım, param yok. :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 18 Haziran 2010; 14:03:41 >
  • sabah sadece tipine bakmak için bir gideyim dedim, kapıdaki sırayı görünce vazgeçtim en az 20 kişi vardı saat 9 da
  • arkadaşlar hiç mi bisan ihlaszede yok aranızda yav, bu pisklete vereceğiniz paraya yazık. biraz daha verin 2-3 sene gitsin. museviler ne demiş ; "ucuz mal alacak kadar zengin değilim."

    benim çocukluk bisikletim bir italyan markasıydı ve senelerce çıt çıkarmadan kullanmıştım. bir de bisan ihlas mountain cat vardı, türkiye gazetesi kuponla vermişti. yolda giderken jantı yamuluyordu kendiliğinden
  • Valla benm vardı bisan ihlas yıllarca bindim en sonunda da çalındı gitti , hiç yolda giderken jantın yamulduğunu görmedim . Dağ bayır dolaşan bir çocuktum birde , pek uslu da sayılmazdım.

    145 tl ye bisikler alacaktım kardeşim binecekti bulsaydım. Yorum yaparken fiyat farkına da bakmak lazım . İnsanlarda para mı var? Neden bimde adı sanı duyulmamış gıda ürünleri yok satıyor ? Bisikletten önce bunu düşünmek lazım.

    Bazen bu forumda dolaşırken sanki başka ülke vatandaşları ile konuşuyorum sanıyorum. Toblerone de 1tl indirim oluyor adam 30 tane kaptım ben diyor yahu ne yapacaksın o kdar diye sorarlar adama :)
    Biraz daha realist olunabilir, bu şartlarda bu bisiklet uygundu, hiç olmazsa bir çok çocuk sevindi aferin BİM'e




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

    BİSİKLET MARKASI OLARAK BİANCHİ Yİ TEK GECERİM...SAĞLAM BİSİKLET YAPIYORLAR..BU ALACAGINIZ BİSİKLETTEN FAZLA BİRŞEY BEKLEMEYİN DERİM..ÇİN MALI DANDİK BİSİKLETLERDENSE HEM AGIRDIR HEMDE KALİTESİZDİR MALZEME OLARAK..ÇOCUK BİNECEKSE PEK SORUN OLMAZ AMA..HEESİNİ ALIR KÖŞEYE KALDIRIRSIN SONRA...BENDE BİANCHİ SETRA VAR..PİYASASI 300 TL CİVARI..2 ÇOCUGU OLANIN BU FİYATA 2 ADET BUNDAN ALMASI DAHA MANTKLI..AMA ŞUNU BELİRTEYİM YETİŞKİNLER İÇİN UYGUN DEĞİL BENCE BU BİSİKLET ÇABUK DAĞILIR YETİŞKİNLER BİNERSE..


    Maalesef, bianchi markası dediğiniz kadar kaliteli bir marka değildir. Özellikle kendini son zamanlarda bozmuştur. Bianchi yerine sedona veya kron, hadi onlar da olmazsa salcano markasının üst seviyelerine bakın derim.

    Salcano dedik de, eski salcanom tam 6 sene kullanmama rağmen hiç bir şey olmamıştı. Şimdikiler öyle mi




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.