Şimdi Ara

BİM-A101 MARKETLERİNDEKİ YİYECEKLERİN KALİTESİNİN İYİCE DÜŞMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toptan fiyatına yakın perakende veren yerlerden alıyorum gimat vb. Kola 3.75 di 4.25 olmuş oralarda bile. Ama yine de dışarıdaki markete göre oldukça uygun geliyor. Bim den arada bir cips alıyorum oda hepsi olabildigince zararlı zaten diye. Et ürünlerini kasabimız var odan alıyoruz. Sut ürünlerine ben karışmıyorum. Annem nerden alıyorsa alıyor tost kasarı hariç peynir tuketmedigim için takip de edemiyorum açıkçası. Kahvaltılık felan eskiden hal gibi yerlerden alırdık doya doya pastırma vb . Şimdi gram la alıyoruz ama insanlar memnun diye ses çıkarmıyoruz işte .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası paramız değersizleşmiş durumda, sadece yiyecek değil bütün tüketim masrafları artmış durumda...Allah zor durumda olanların yardımcısı olsun.
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Bulut konsantre yumuşatıcı gayet iyi.
  • Bizi bim a101 e mahkum eden sisteme sevgilerimi gönderiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraya doydular psikolojik olarak herkes benimsedi artik sokus vakti

• Bazı ürünleri gerçekten kalitesiz ama bazıları da çok kaliteli. Mesela a101'in yoğurdu gayet iyi, BİM'in çikolatasını kahve dünyası üretiyor.Tavsiyem ürünü kimin ürettiğini koltrol edin

• bım den peynır ve zeytın alıyorduk kalıtesı bozuldu peynır lor peynırı gıbı olmus seytın ler curuk çıkıyor paraya doydu lar söğüşleme başladı.
  • Tr de 4 kişilik bir ailenin kaliteli beslenmesi için ayda 5 bin TL ve üzeri harcama yapması gerekiyor.

Millet 2-3 bin TL ye hem borç,kira vs ödüyor üzerine elektirik,su,doğalgaz,giyim alılverişi.Geriye 3 kuruş para kalıyor onlada Bim,A101 Akar
  • Fakirler ölsün. Tahtaları kemirsinler.AdamIn ....nü yeSin ler. köprüleri yesinler. yolları yesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bim, A101, Şok gibi marketlerden alışveriş yapanlara acıyorum ben. Ama millet memnun halinden gerçi. Bana laf söylemek düşmez
    Şok içlerinde en iyisi. Marka ürünler daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabus87

Bu mesaj silindi.
    +1
  • simbat alaçekirdeğin yarısı çöp

• ülker vs bile kalitesiz artık. 5-10 sene önceki kaliteler yok.

meyve sebze bile kalitesiz.
  • Bim A101 e bile dunya zam geldi. Surekli aldigimiz urunler artik satilmiyor. Ben artik bu marketlerden alisveris yapmiyorum. Gerçekten mantıksız. Uyguna urun satan peynirci kahvalti urunleri satan yerler buldum. Pazara ve buyuk marketlerdeki indirimli urunlere bakiyorum.

• Bimden kazandibi alıyordum normalde, en son 2 3 kere aldığımda hepsini yiyemeden çöpe atmak zorunda kaldım gerçekten çok korkunçtu tatları. Profiterolun içinden kek çıkıyor arada bir de en son yediğim bütün waffle larda yanık tadı vardı. Umarım bu düzelmiştir bari. Bir de çiğköftesi acayip korkunç bir şey, sarılan lavaşı bayat

• klişeavcısı kullanıcısına yanıt
    Hocam bimin kendine ait şu 50 kuruşluk çikolataları bence çok kötü

• Sadece bunlara oy verenler etkilense Müstehak diyeceğim de ama suçsuz olup geçinemeyenler de olduğu için dilim varmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: klişeavcısı

Bazı ürünleri gerçekten kalitesiz ama bazıları da çok kaliteli. Mesela a101'in yoğurdu gayet iyi, BİM'in çikolatasını kahve dünyası üretiyor.Tavsiyem ürünü kimin ürettiğini koltrol edin
    Bilim hangi çikolata sini kahve dünyası üretiyor

• Et ürünleri alınmaz bimin tatlıları bence güzel cigkofteleri lagash varken güzeldi sonra bozdular sucuk falan asla alınmaz genelde gittiğimde ekmek alıyorum veya gıda olmayan şeyler alıyorum. Enflasyon yüzünden hepsi.ama süzme peynir güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabus87

Bu mesaj silindi.
    Ağla.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.