Şimdi Ara

Bim 20 Aralık 2013 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
5
Favori
13.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sakın hocam denedik çok saçma sistemi var misal pompası var ama tahliye için ayrı bir aparat lazımmış o olmadığı için içindeki havayı boşaltmanız sıkıntılı oluyor bir de malzeme kalitesi vasat geldi

PSN : SucukEkmek
  • Arkadaslar Bim'e Thor Figur gelmis fiyati 18 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Free WiLL

sakın hocam denedik çok saçma sistemi var misal pompası var ama tahliye için ayrı bir aparat lazımmış o olmadığı için içindeki havayı boşaltmanız sıkıntılı oluyor bir de malzeme kalitesi vasat geldi

eyvallah hocam. internette bu tarz ürünler hakkında yazılanlara bakınca zaten pek iyi yorum gözükmüyor.
    250 civarı(pazarlıkla birlikte) idare edecek kanepe bulunabiliyor zaten.
    sırf yarın bugün taşınırım götürmesi kolay olur diye düşünmüştüm ama olsun.

downloader
  • bim cidden bozmaya başladı , çoğu ürünlerini kendileri üretmeye başladılar o kadar güzel değil fiyat olarakta çoğu üründe normal markalarla aynı oldu ama yinede bim den aldığım bazı ürünler var severim hele teatone manyak güzel hepsinden iyi, şu aralar a101 e takılmaya başladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoiler4all -- 27 Aralık 2013; 14:50:24 >

Orijinalden alıntı: icat

quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

eyvallah hocam. internette bu tarz ürünler hakkında yazılanlara bakınca zaten pek iyi yorum gözükmüyor.
    250 civarı(pazarlıkla birlikte) idare edecek kanepe bulunabiliyor zaten.
    sırf yarın bugün taşınırım götürmesi kolay olur diye düşünmüştüm ama olsun.

hocam almamakla cok büyük bir hata etmişsiniz :) Şu an koltuk üzerinden yazıyorum mesajı.
    1.Tahliye için ayrı aparata gerek yok.Hava pompasının içinde iki tane delik var biri üflerken diğeri içine doğru havayı çekmeye yarıyor.Sizi yanlış bilgilendirmişler.
    2.Malzeme kalitesi ne bekliyodunuz.Gayet kalın bir plastik.Üzeri kaymasın diye desenli yapılmış 2 kişinin rahatlıkla oturabildiği yatak görevi gören hoş bir ürün.
    Kim geldiyse kesinlikle bende istiyorum diyor.Aşırı dinlendirici bir etkisi var.Bilhassa ben havasını az bastım daha yumuşak olsun diye.Her gelen normal koltuk yerine bunda oturuyor.

• theangeldie kullanıcısına yanıt
    kafamı karıştırdınız hocam. yine de sonuç olarak fırsat kaçtı
    önümüzdeki maçlara bakacağız.

downloader
  • hocam ürün üzerinde bir kârım birşeyim yok sonucta :)
    Arkadaş mağazada denemiş çalışanda yanlış bilgilendirmiş heralde.Düzeltiyim dedim.İçinde özel yapıştırıcısı , yamasıda bulunuyor onuda belirtiyim.Halıda kullanıldığı sürece bir sıkıntısı olmaz.
    5-6 günde bir birazcık hava basmanız gerekiyor eğer sert olsun istersiniz.Öğrenciye , tatilciye ideal .
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.