Şimdi Ara

Bilyoner ile ilgili yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilyonerde kasamda bir miktar para var kendimin bi iban olmadigindan dolayi arkadasimin iban numarasini yazsam para transferini oraya yapsam bir sorun olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorun olmaz.
  • Kendi adıma tanımlı olmayan banka hesabına para transferi yapabilir miyim?
    Bilyoner.com üye hesabınızda bulunan tutarı kendi adınıza açılmış vadesiz mevduat hesabınıza aktarabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Hunter***

Kendi adıma tanımlı olmayan banka hesabına para transferi yapabilir miyim?
    Bilyoner.com üye hesabınızda bulunan tutarı kendi adınıza açılmış vadesiz mevduat hesabınıza aktarabilirsiniz.

Hocam benimde sormak istedigim bu bende bu yaziyi okudum fakat sorun olmaz deniyor.
    Deniyen arkadas varsa yazarsa sevinirim yoksa para bilyonere kalacak ):
  • Hocam bende bilmiyorum bilyoner hesabım yok ama olmaz herhalde öyle yazdığına göre ama isterseniz bi deneyin eğer para aktarılmazsa tekrar bilyoner hesabınıza aktarılıyor diye biliyorum ama yinede yanlış yönlendirmeyeyim.
  • Eğer oluyorsa buraya yazabilir misiniz abimin banka hesabı var bende bilyonerden oynayıp kazanırsam abimin hesabına aktarırım. Şuan iddaa bayisinden oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Arkadaslar bilyonerde kasamda bir miktar para var kendimin bi iban olmadigindan dolayi arkadasimin iban numarasini yazsam para transferini oraya yapsam bir sorun olurmu?

Eskiden oluyordu ama son 2-3 aydir sadece kendi hesabina aktarim yapilabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Kitapyurdu ile ilgili yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendi adına hesap açtırmadan o parayı çekemezsin. Para çekebilmek için üye olurken girilen isim soyisim ile banka hesabının sahibi aynı olmak zorunda. Para çekmek istiyorsan bir bankadan hesap açtırmak zorundasın. Yardım bölümünde yazıyor.
    "Herhangi bir kişiye ait banka hesabından ya da ortak hesaplardan Bilyoner.com üye hesabınıza para transferi yapabilirsiniz. Ancak bilyoner üye hesabınızda bulunan tutarları sadece kendi adınıza açılmış bir vadesiz mevduat hesabına aktarabilirsiniz. "
  • Annemin hesaba transfer yaptim yarin ogle saatlerinde gidip bakacagim parayi cekti cunku bilyoner umarim sorun cikmaz cikarsada geri koyar sanirim ):
  • Suanda banka islemi basladi (: ilerledikce buraya yazacağım.

• quote:

Suanda banka islemi basladi (: ilerledikce buraya yazacağım.

aktarmaz parayı haftasonu olduğu için transfer işlemi başladı iptal etmediler ama bugün iptal ederler
  • Onu iptal ettim hocam bugun pzt sabah 9:22 de tekrar girdim hemen isleme koydular bekliyorum iptal ederse parayi geri koyuyor degilmi?

• quote:

Onu iptal ettim hocam bugun pzt sabah 9:22 de tekrar girdim hemen isleme koydular bekliyorum iptal ederse parayi geri koyuyor degilmi?

Parayı yatırdılar mı?
  • quote:

quote:

Onu iptal ettim hocam bugun pzt sabah 9:22 de tekrar girdim hemen isleme koydular bekliyorum iptal ederse parayi geri koyuyor degilmi?

Parayı yatırdılar mı?

Hocam kusura bakma yazamadim o sekilde olmuyormus bundan 2-3 ay oncesune kadar sorun yokmus fakat bir takim sorunlar yasamislar artik sadece kendi adina bir hesabin olmasi gerekiyormus benim garantide hesabim var zaten fakat 6 aydan 6 aya kart parasi kesiyor 38 lira o yuzden arkadasimin hesabina yatitacaktim 20 tl yolladim hesabima 30 dk oncede gittim cekyim parayi 20-20 alcam parayi bole bole (:

• quote:

quote:

quote:

Parayı yatırdılar mı?

Hocam kusura bakma yazamadim o sekilde olmuyormus bundan 2-3 ay oncesune kadar sorun yokmus fakat bir takim sorunlar yasamislar artik sadece kendi adina bir hesabin olmasi gerekiyormus benim garantide hesabim var zaten fakat 6 aydan 6 aya kart parasi kesiyor 38 lira o yuzden arkadasimin hesabina yatitacaktim 20 tl yolladim hesabima 30 dk oncede gittim cekyim parayi 20-20 alcam parayi bole bole (:

Kuveyt türk var hesap işletim ücreti almıyormuş internetten havale eft ücretsiz bilyonerde kuveyt türk anlaşmalı banka olmadığı için eft yapacaksınız ama şube ve atm si çok az

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.