Bilyoner Hesabı Olupda Artık Bilyoneri Bırakan Felan varmı Beyler Ben Üye olamadımda 0 tl lik hesabınızı bana verebilrsiniz :D hayrına
quote:Orijinalden alıntı: kizilbayir66 Bilyoner Hesabı Olupda Artık Bilyoneri Bırakan Felan varmı Beyler Ben Üye olamadımda 0 tl lik hesabınızı bana verebilrsiniz :D hayrına Kendin üye olmayı denesen nasıl olur ?
hocam sıkıntı o ya eğer vermek isteyen varsa görüşelim pm den payapldan para da atabilirim vermek isteyen arkadaşlara
yaşın küçük ve hesap açamıyosan git bayiden oynamaya çalış parayı tutturup çekmeye çalışınca ne olacak ?
quote:Orijinalden alıntı: kizilbayir66 eğer gamesligada içinde 5 tl bulanan bir hesabın varsa paypaldan 10 tl verip alabilrim tek hesabım var kendi kullandığım ama sana hesap açıp dediğin gibi yapabiliriz..
benim var bi hesap kralihsan diye ona yapabilrsen paypalda 10 lira atabilrim ikimizde kazanabilirz 5 lira at o gamesliga ya
quote:Orijinalden alıntı: kizilbayir66 gamesligada yapıyoonmu öyle bişey panpa ? bayramdan sonra hallederiz artık onu