Şimdi Ara

Bilyoner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilyoner Hesabı Olupda Artık Bilyoneri Bırakan Felan varmı Beyler Ben Üye olamadımda 0 tl lik hesabınızı bana verebilrsiniz :D hayrına

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilbayir66

Bilyoner Hesabı Olupda Artık Bilyoneri Bırakan Felan varmı Beyler Ben Üye olamadımda 0 tl lik hesabınızı bana verebilrsiniz :D hayrına

Kendin üye olmayı denesen nasıl olur ?
  • hocam sıkıntı o ya eğer vermek isteyen varsa görüşelim pm den payapldan para da atabilirim vermek isteyen arkadaşlara
  • tc bilgileri falan yazıyo kimse vermek istemez.illa bilyoner şart mı hocam ?
  • misli de olabilir ya
  • quote:

misli de olabilir ya

hepsine tc ile olunuyo..
  • eğer gamesligada içinde 5 tl bulanan bir hesabın varsa paypaldan 10 tl verip alabilrim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vadesiz Banka Hesabı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaşın küçük ve hesap açamıyosan git bayiden oynamaya çalış parayı tutturup çekmeye çalışınca ne olacak ?
  • quote:

eğer gamesligada içinde 5 tl bulanan bir hesabın varsa paypaldan 10 tl verip alabilrim

tek hesabım var kendi kullandığım ama sana hesap açıp dediğin gibi yapabiliriz..
  • benim var bi hesap kralihsan diye ona yapabilrsen paypalda 10 lira atabilrim ikimizde kazanabilirz 5 lira at o gamesliga ya
  • gamesligada yapıyoonmu öyle bişey panpa ?
  • quote:

gamesligada yapıyoonmu öyle bişey panpa ?

bayramdan sonra hallederiz artık onu
  • okey çok makbule geçer bana arkadaşlar misliyi üyeğini verecek varsada çok makbule geçer
  • o zaman gamesliga takılım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.