Şimdi Ara

Bilmediğim sebepten dolayı Phantom 4 pro v2.0 ım perte çıktı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar dün mesleğim gereği drone kaldırdım. Ankara Yenimahalle civarında kaldırdığım drone bir uygulama ile oto. olarak görevini yapacaktı ki yükselmedi ve kalkmadan önce yakınlarda askeri alan var tüm sorumluluğu üstlendiğime dair bir metin kabul ettim (uyg. üzerinden). Sonra drone bir 5 m kalkıp durdu. Manuel kaldırmaya çalıştım. Yanda da 60 m. civarı site apt. vardı. Sonra tam kaldırdığım anda (55m. diye tahmin ediyorum) ekranda yüksekliğe bakarken hava çok hafif rüzgarlıydı ve drone yaklaşık yarım metre kaydı.
    Dedim ki kendi kendime"Sapma payıdır rüzgardan dolayı." Dedim ve drone ben hiçbir komut vermeden havada öylece sabitken kaydıktan sonra son hız 65-70 km/h gibi bir hızla binaya gümleyip bir aracın üstüne tosladı ama bunu neden yaptı hiçbir fikrim yok phantom 4 pro yu bilen bilir ufacık bir rüzgardan veya diğer nedenlerden kolay kolay hata yapacak bir drone değil. Yalnız o askeri bölge dediği yaklaşık 8-9 km ötede ASELSAN vardı bir arkadaşa sordum işin ehli değil benim gibi çok anlam veremedi ama ASELSAN sinyal karıştırmış olabilir gimmer gibi bişey kullanıyor olabilir dedi
    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler... Not: drone sıfıra yakındı ve binaya doğru hızlanırken return home tuşuna bastım benim tersime yani binaya doğru iyice hızlandı. Ve olay olurken kayıtta değildi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Merhaba,

    öncelikle geçmiş olsun, cihaz kamera kaydı olması zorunlu değildir.


    Resmi Dji destekten yardım alabilirsin (ingilizce anlatırsın) senden bir log kaydı dosyası isteyecekler drone içinde, dediklerini bir bir yap sorunun ne olduğunu açıklama yapacaklardır.

  • Tamam Deneyeceğim teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.