Şimdi Ara

Bilmediğim bir şehirde yanlız yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu benim için zor olacak mı? Üniversite için 5 gün sonra şehir dışına gidiyorum. Yurtta kalacağım. Şehri hiç bilmiyorum. Ne nerededir nereye gitmek için hangi otobüse binmem gerek bunların hiçbirini bilmiyorum. Benim için tamamen sırlarla dolu bir macera olacak

• Yalnız*
  • Roxio kullanıcısına yanıt
    TDK müfettişi misin ?
  • Hangi şehire gidiyorsun kardeşim belki yardımcı olabilecek bir arkadaş çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

TDK müfettişi misin ?

Evet
  • Doktorius kullanıcısına yanıt
    Kocaeli. Aslında yardıma çok ihtiyacım olacağını sanmıyorum bunların hepsini baştan başlayıp öğreneceğim ama biraz zaman alacağa benziyor
  • Hepimiz o yollardan geçtik
    Alışacaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kardeşim en fazla 15 yaşındasın. Gece gece asabımı bozma benim, hadi git sen lolünü oyna
  • Adam sana bir şey öğretmeye çalışıyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 1 Eylül 2015; 2:34:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeşim en fazla 15 yaşındasın. Gece gece asabımı bozma benim, hadi git sen lolünü oyna

Laflara bak. Herifin yanlışını düzelttik bir iyilik yapalım dedik 15 yaşındasın diyor Zaten senin gibi olgunlaşamamış asosyaller bu yaklaşımda bulunur sadece. Neyse detaya gerek yok blok hadi abicim Allah yardımcın olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 1 Eylül 2015; 2:53:12 >
  • Yalnız olarak yazıldığını gayet iyi biliyorum. Ama bilgisayar başında hızlı bir şekilde yazarken yazım hataları yapmış olabilirim. Ukala ukala gelip de konuyla tamamen alakasız bir şekilde yorum yapmak ayıp bir şey.

Sana bir şey derdim ama ceza alırım. Önce 13 diye yorum atıyorsun, ondan sonra yazdığın şeyi beğenmeyip tamamen başka bir şey yazıyorsun. Biraz kendin ol. @Roxio

Edit: 3. kez yorumunu değiştirmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 1 Eylül 2015; 2:54:38 >
  • quote:

Yalnız olarak yazıldığını gayet iyi biliyorum. Ama bilgisayar başında hızlı bir şekilde yazarken yazım hataları yapmış olabilirim. Ukala ukala gelip de konuyla tamamen alakasız bir şekilde yorum yapmak ayıp bir şey.

Sana bir şey derdim ama ceza alırım. Önce 13 diye yorum atıyorsun, ondan sonra yazdığın şeyi beğenmeyip tamamen başka bir şey yazıyorsun. Biraz kendin ol. @Roxio

Yalnız*

Buradaki ukalalığı bulsana bana bi

Edit: Evet attım yalan söylemem sadece senin verdiğin cevabı görünce trollemekten vaz geçtim. Ne değişik insanlarsınız bir hata düzeltmesini ukalalık diye yorumlayıp insanları tersliyorsunuz. Sen bu şekilde çok zorluklar çekersin hayatta benden söylemesi. Neyse çokta umrumda değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 1 Eylül 2015; 2:55:53 >

Kardeşim, ne iyiliği? Konu ile ilgili söyleyeceğin bir şey varsa söylersin. Yoksa konudan çıkarsın.

Eğer benim o kelimenin yazılışını yanlış bildiğimi düşünüyorsan ve bana bir iyilik yapmak istiyorsan özel mesaj yoluyla uygun bir dille, konuda yazım hatasını yapmışsınız doğrusu böyle olacak dersin. Ben de teşekkür ederim konu orada kapanır.

Senin burada yaptığın sadece gösteriş yapmak. Tartışmaya devam etmeyeceğim.
  • quote:

Kardeşim, ne iyiliği? Konu ile ilgili söyleyeceğin bir şey varsa söylersin. Yoksa konudan çıkarsın.

Eğer benim o kelimenin yazılışını yanlış bildiğimi düşünüyorsan ve bana bir iyilik yapmak istiyorsan özel mesaj yoluyla uygun bir dille, konuda yazım hatasını yapmışsınız doğrusu böyle olacak dersin. Ben de teşekkür ederim konu orada kapanır.

Senin burada yaptığın sadece gösteriş yapmak. Tartışmaya devam etmeyeceğim.

Aynen tamam haklısın gösteriş yaptım ukalayım 15 yaşımdayım hatta. Ama sanal alemdeyiz unutma öyle milleti görmeden böyle laflar söylemek doğru bir şey değil. Bu yorumlara dayanarak 15 yaşındasın ne demek oluyor? Ayrıca milletin yaşı ile dalga geçmek nedir 15 yaşındaki biri çok zeki, olgun olabilir. Az düşünün öyle yorum yapın. Daha kim olduğunu bilmediğin birine böyle yorumlar yapmaman gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.