Şimdi Ara

Bilkom, iPad Mini'nin dağıtımına başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapmayın arkadaşlar. Buradan orijinal müzik ve film alınıyor bedava nerede

• Ayıp be bilkom ıpod touch 299 dolar 850 lira ipad mii 349 dolar 750

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi + hücresel 1000TL sınırının altında olsaymış keşke.
  • Aha Serefsiz Bilkom İpod lar ardından yine işbaşında.işini yine iyi yapıp kazığın çapını geniş tutmuş.

• 330 dolarlık iPad Mini 830 liraya satılıyor ya, 300 dolarlık Nexus 4 900'e gelse ortalık duman olur.

• Bırakın son demlerini yaşasınlar. Seneye bilkom sinek avlıcak inşallah..

• İndex büyük firmadir. Fiyatlar dahada düşecektir rekabet ortamında.

• Fiyatlari ABD fiyatiyla karsilastirarak yanlis yapiyorsunuz, kiyamet kopsa ABD fiyati goremeyiz. Ancak Avrupa fiyatlariyla karsilastirabiliriz. 16 GB iPad Mini 329€=763.28 TL. Arada fazla bir fark yok.

Ayrica Apple Store gelince fiyatlarin Avrupa genelinden de ucuz olacagini dusunuyorum. iTunes Turkiye'deki icerikler ABD'den bile ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 4 Aralık 2012; 20:26:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocakta italya ya gidiyorum bir fiyatlara bakayım dedim, http://store.apple.com/it/buy/home/shop_ipad/family/ipad_mini
    16gb + 3g €459 2.2 den 1010 falan sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Wifi + Hücresel Bu hücresel ne demek oluyo ?

wifi+3g demek olur

• Arkadaslar biraz samimi olup mesaj yazalim ipad mini icin fiyat cidden harika cunku ayni firma 50 dolar daha ucuz olan cihazi bundan daha pahaliya satiyo bende ipod touch 5. Nesil dusunenler mini yi degerlendirmeden almasinlar

• Galaxy Note 2 alın tabletin babasını görün üstelik 5.5 inç ekranı tepe tepe kullanır yetirirsiniz bir uygulama istediniz paralısı ve ücretsizi var kolayca internetten indirin itunes e para verip lisanslı müzik aldın nerede calıcan? sadece ipad de iphone de başka cihaza taşıyamazsın (eğer taşınıyorsa bilmiyorum) ama note 2 de gtunes var dilediğin müziği saniyelerle telefonuna indiriyorsun üstelik 5 kuruş vermeden. Tamam telif hakkı ihlali ama kimse bana demesin Türkiyede para ağaçtan toplanmıyor. Eğer toplayan var ise yöntemini buradan paylaşsın da biz de ipad alalım. iphone 5 alalım 2500tl ler verip.
    Alırsın note 2 olursun lord arkadaşım. :)

• Note 2 dediğin alet çok mu ucuz hocam :) Note 2 fiyatına bugün 64 GB Ipad 3 wifi+4g alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Fiyatlari ABD fiyatiyla karsilastirarak yanlis yapiyorsunuz, kiyamet kopsa ABD fiyati goremeyiz. Ancak Avrupa fiyatlariyla karsilastirabiliriz. 16 GB iPad Mini 329€=763.28 TL. Arada fazla bir fark yok.

Ayrica Apple Store gelince fiyatlarin Avrupa genelinden de ucuz olacagini dusunuyorum. iTunes Turkiye'deki icerikler ABD'den bile ucuz.

herşeyi pahalıya almayı, bir şeyleri ulaşılamaz hale getirmeyi ve mazoşizmin kültüre dönüştüğü bir toplumu iyi yansıtan cümleler kurmuşsun.

ben apple ceo su olsam şu forumu okusam apple ürünlerini 5 katına satarım çünkü kraldan çok kralcı var bu ülkede adamlar belki ucuza getirecek ama öyle bir kitle varki ucuza satılsa sanki almayacak adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Certhas -- 5 Aralık 2012; 9:08:24 >

• 16 GB'lık iPad Mini Wi-Fi, 816 TL

bu fiyat iyi gibi.
  • 16 gb versiyon 800 tl
    32 gb versiyon 1080 tl 16 gb disk bu kadar pahalımıydı ya?

• Eğer ekran retina olsaydı ve de bu fiyattan satılsaydı işte o zaman tadından yenmezdi.
  • bilkom ve index te şuan 16 ve 32 gb yok.
    haftaya gelicek miş.
    64gb hem pahalı hemde gerek yok.ipad4 olsa neyse.
  • Retina ekran demek daha çok enerji tüketimi demek, bunun için de ya pil ömründen feragat edeceksiniz ya da inceliğinden. Ipad Mini' yi alalı yaklaşık 3 hafta olacak, gün içerisinde maillerimi okumak, müzik dinlemek ve de film izlemek için kullanıyorum, 3 hafta içerisinde sadece 4 kez pilini şarj ettim, bunun da sadece 1 tanesinde alet kendisini kapattı, 3 tanesinde alet yüzde 30 civarındaydı. Adamlar daha ne yapsın, bu fiyata bu özellikler çok iyi :) Eğer ihtiyacınız sürekli yanınızda olacak bir tablet ise Mini çok doğru bir tercih, ama kesinlikle Ipad 3 ya da Ipad 4 gibi tabletlerin yerini alamaz, onların yeri çok farklı, Ipad 3 veya Ipad 4 sürekli yanınızda taşımak için çok büyükler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.