Şimdi Ara

Bilkent yazacaklar toplanalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
12
Favori
13.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynı olur diye tahmin ediyorum ee tam burslunun

• tebrikler.Bilkent fizik
  • baya kalabalıklaştık hazırlığı atlamayı düşünenler var mı? ingilizcem fena değil biraz ingilizce kassam geçebilirim gbi geliyor ama bi yandan da bi sene kendime zaman ayırayım diyorum. siz ne düşünüyosunuz?

Orijinalden alıntı: lonelyisland

baya kalabalıklaştık hazırlığı atlamayı düşünenler var mı? ingilizcem fena değil biraz ingilizce kassam geçebilirim gbi geliyor ama bi yandan da bi sene kendime zaman ayırayım diyorum. siz ne düşünüyosunuz?

siz bilirsiniz gene ama ben hazırlık okuma taraftarıyım hem dinlenmiş olursunuz hem de bilkentin iyi bir hazırlığını görmüş olursunuz faydası olur bence

bilkentte okuyanlar veya bilkenti araştıranlar veya görmeye gidenler varsa bilgi verebilirlermi ben daha gidemedim. konuyu açan arkadaş gitmiş görmüş galiba , ben istanbuldayım , gidip görmek istiyorum ama özel işler dolayısıyla olmuyor , neyse çok uzattım , konuyu açan arkadaş biraz bilgi verirmisin bizlere?

http://universitelianlatsin.com/listele/bilkent-universitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToninoBaliardo -- 11 Temmuz 2013; 17:17:21 >

• arkadaşlar bilkentte yurt fiyatları ne kadar acaba tam anlayamadım ama, katalog gibi bir kitap var bende mesela 4 kişilik oda 1280 TL diyor bu fiyatlar aylık mı oluyor tam bilmiyorum merak ettim bilen birisi söyleyebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

baya kalabalıklaştık hazırlığı atlamayı düşünenler var mı? ingilizcem fena değil biraz ingilizce kassam geçebilirim gbi geliyor ama bi yandan da bi sene kendime zaman ayırayım diyorum. siz ne düşünüyosunuz?

siz bilirsiniz gene ama ben hazırlık okuma taraftarıyım hem dinlenmiş olursunuz hem de bilkentin iyi bir hazırlığını görmüş olursunuz faydası olur bence

yine de bi sene erken bitirmek iyi olur diye düşünüyorum. erken kalkan yol alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Pamplona!

hazırlıkta sınıflar karma oluyor dimi mesala e.e'den insanlarla aynı sınıfta bulunabiliyoruz?

evet karma oluyomuş

arkadaşlar bilkentte yurt fiyatları ne kadar acaba tam anlayamadım ama, katalog gibi bir kitap var bende mesela 4 kişilik oda 1280 TL diyor bu fiyatlar aylık mı oluyor tam bilmiyorum merak ettim bilen birisi söyleyebilir mi

Dönemlik fiyat ilk dönemin fiyatı o mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: derrick1rose

bilkent makine tam burs.

bilkentte okuyanlar veya bilkenti araştıranlar veya görmeye gidenler varsa bilgi verebilirlermi ben daha gidemedim. konuyu açan arkadaş gitmiş görmüş galiba , ben istanbuldayım , gidip görmek istiyorum ama özel işler dolayısıyla olmuyor , neyse çok uzattım , konuyu açan arkadaş biraz bilgi verirmisin bizlere?

gidip görmekten ziyade bölümden insanlarla konuş, hocalarla konuş bence. mail falan atabilirsin mesela yanlarına gidemesen bile. ben elektrik elektronik istediğim için hep bu alandan kişilerle konuştum o yüzden makine mühendisliği hakkında bişey söylemem yanlış olur. eğer kampüs olarak karşılaştır diyosan bence bilkent gezdiğim 5 üniversite arasında çok iyi bi yerde diyebilirim. devlet üniversitelerinin baya eski binaları vardı. sabancı ise çok uzaktı şehre. koçun kampüsünü de sevdim ama yine de bilkent daha iyi geldi gözüme. bu kadar yardımcı olabiliyorum kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Strogonof

quote:

arkadaşlar bilkentte yurt fiyatları ne kadar acaba tam anlayamadım ama, katalog gibi bir kitap var bende mesela 4 kişilik oda 1280 TL diyor bu fiyatlar aylık mı oluyor tam bilmiyorum merak ettim bilen birisi söyleyebilir mi

Dönemlik fiyat ilk dönemin fiyatı o mesela

teşekkür ederim

• bence bilkent vakıt üniversitesi olmasına rağmen fiyatları gerçekten çok ucuz.Yurt olsun yemekler olsun.

Orijinalden alıntı: drixer

bence bilkent vakıt üniversitesi olmasına rağmen fiyatları gerçekten çok ucuz.Yurt olsun yemekler olsun.

vet bilkent benım gordugum en ucuz vakıf üni.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.