< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A830029DC -- 30 Ocak 2024; 20:43:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilkent ve diğer uniler

-
-
Abin hangi kurda?
ben odtü’nün sınavını çözmüştüm bir yerden bulup 100 üzerinden 85 aldım, aynı seviye ile pae’den 55 alıp kaldım, yaz okuluna gittim yine 58 aldım.
pae gerçekten zor bir sınav. Ve zaman yönetimi en büyük sıkıntı. Bir türlü yetişmiyor.
neyse ben de hazırlığı uzattım geçen dönem, bu böyle olmaz deyip ielts çalıştım 7.0 alıp geçtim, pae’ye girsem muhtemelen yine geçemem.
abine de söyle kesinlikle pae ile uğraşmasın ielts çalışsın, hazırlıkta 50 kişi tanıdıysam 45’i lets ile geçti.
-
Bekleriz.
-
bilke💀t
-
pae zor değil bence, ben a2-b1 arası bir ingilizce ile 4.kurdan başlayıp 1 dönemde geçtim ve 4.kur sınıfımda 20 kişi varsa ben sonlardaydım seviye olarak ayrıca 45 kişi ielts'le nasıl geçsin aw abartma bizim sınıfta 3 kişi ieltsle geçti bi 13 14 kişi pae ile geçti 4-5 kişi de kaldı çoğu bilerek kalıyor zaten dersleri dinlemiyor derslerde uyuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0732BC22 -- 30 Ocak 2024; 21:18:14 > -
kanka sizin sınıf okulun en iyisi demek. kısa dönem pfc'de bizim sınıfta 3 kişi geçti, uzun dönemde 18 kişiden 12'i ielts ile geçti, diğerleri de pae'den kaldı.
upper inter a2 falan değil b1 sonları oluyor, sen iyi ingilizce ile başlamışsın. ben pin başlamıştım, tüm kurları iyi skorlarla geçtim pae'de kaldım.
-
ya şöyle okula b1 civarı ingilizce yani 4.kurdan başlayanlar genelde kalmadan geçiyor çünkü ingilizceye daha aşina başlıyorlar çoğu pae'den bilerek kalıyor zaten mesela 30 tane prefac arkadaşım varsa 25'i geçmiştir ama işte 4.kur ve altı başlayanlar zorlanıyor.
-
kanka upper başlayanların çoğu öyle zaten yarısı bilerek bırakmıştır. Emin ol pae kolay değil, çoğunluk kalıyor.
-
ben eylülde 2.aşama 1.sınavından 100 üzerinden 8 almıştım o da kopyayla ama ocak pae'sinde grammarda batırıp 65 almıştım ve ben bile geçtim, temelin az çok varsa günde 2-3 saat çalışarak geçilebilir tabii ama 2.kurlar için zor
writing and speaking'de ort almıştım. response task'da 10 üzerinden 8, essayde ise 20 üzerinden 15'ti sanırım. Speaking ise 20 üzerinden 14, rahat 16 17 alacaktım da son soruya cevap veremedim kitlendim orada s*ctim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0732BC22 -- 30 Ocak 2024; 21:51:12 > -
Şu pae'yi çözebileceğim bi yer var mı sorularına göz atmak istiyorum. Forumda zor diyolar da, benim arkadaş 12 sene devlette okudu doğru dürüst ingilizce bilmiyordu, hazırlığı yarım dönem okuyup geçti bilkentte
-
busel-moodle.bilkent.edu.tr
PAE by Bilkent University School of English Languagehttps://busel-moodle.bilkent.edu.tr/pae/kayıt ol biraz kurcala bulursun, diğer okulların sınavlarını görmedim ama bence pae o kadar zor değil ya
-
yav ingilizcem kötü de değil he ielts'ten 7.0 almışım ama hala zor geliyor.
bilkent öğrencisi değilse giremez sanırım o siteye.
@Nphexy çok lazımsa atayım ben yandex'ten
-
yok girebiliyor, bilkent maili olmasa da oluyor.
sen ielts formatına alışmışsındır ben pae formatına alıştım, hiç ielts'e çalışmadım ve ielts'ten 6.5 alamam büyük ihtimalle ama 2 hafta çalışsam alırım
-
hocam valla ben çok fazla pae de çözdüm ama zamanı ayarlayamıyordum bir de denemeler daha kolay genelde. bak mesela yaz okulunda 4-5 sınıftan sadece 2 kişi pae'yi geçmiş toplu cimer'e şikayet etmişler.
ielts bence daha kolay.
-
Ben Bilkent'in bu hazırlık kısmında gereksiz kastığını düşünüyorum
-
İngilizce halledemeyen de bi zahmet top tier unide okumasın
-
pre inter
-
aynen kanka şu an kaydımızı sildik
-
nasıl yav 3. devre oldu hala pinde mi şu an? teknik olarak 2. seneye kaldı zaten. durum vahim.
-
hayır bu başladığı nokta kur atladı detayı bilmiyorum ama sınavdan hiç umutlu değil
Benzer içerikler
- yineleme nedir
- trigonometri fasikül önerisi
- kalp kası laktik asit fermantasyonu yapar mı
- altuğ güneş kaç yaşında
- barış çelenk hangi üniversite mezunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X